Здравейте, от флашката пускам филм с двд съдържание и не отваря даже несе вижда а на другия тв отваря!Гледам упътването не видях нищо дали подуржа двд формат?
Здравейте, от флашката пускам филм с двд съдържание и не отваря даже несе вижда а на другия тв отваря!Гледам упътването не видях нищо дали подуржа двд формат?
Здравейте,да не отварям нова тема тук да попитам!Значи проблема е следния изкам да подкарам 2 спътника едновременно е от сателитния тунер на самия тв ама немога за 1 спътник изкарвам как мога да го настроя за двата спътника?Чинията е настроена за 2 спътника!
Малко е трудно да се схване какво точно питаш - аз го разбирам като дали може да гледаш картина в картината (PIP) с канали от два спътника - ако е това , мисля че отговора е - не , PIP се поддържа на основен сигнал от HDMI и канал от вградения тунер .
https://m.youtube.com/watch?v=tYojy_gVsW4 това искам да направя но от вградения приемник на телевизора!
Аха , ами тъй като нямам модела под ръка ще трябва или да потърсиш в упътването дали изобщо има възможност за управление на дайсек-а или някой колега с такъв модел и опит да се включи .
Модел има, антена няма. За това и не се включвам. Но като се разхождам из сателитните менюта на телевизора е едно постничко от към функции.
Тъкмо и аз му прегледах упътването - доста базово като опции - не мисля ,че изобщо има възможност за работа с дайсек ... поне от също доста постното упътване