Отговор: Къде се слага галваничен разделител
В една друга тема ми казаха че може:rolleyes:
Цитат:
Първоначално публикувано от
jonov
Така е колега , но да дам един пример на село - като заземиха мрежата още повече привлякоха статичното електричество към нея . Мрежата изградена по стълбовете на енергото .
Ами некадърни решения винаги е имало, има и ще има! Има си правила за заземяване и неспазването им прави повече поразии отколкото да донесе полза. Тоя "майстори" за гръморазрядници не са ли чували???
Цитат:
best732
В една друга тема ми казаха че може:rolleyes:
Я посочи темата!
Цитат:
best732
Вземи линк от поста, че не ми се чете 100стр тема, а и това не е по темата.
Или дай цитат на поста, в който пише различно.
Много се извинявам,но си помислих че щом давам линк към последната страница от темата е там и въпросният отговор
Пост номер 1218 от последната страница на темата
Цитат:
hristoslav2
Да- може да се сложи на входящият кабел от антената, от кабелната и от приемника за сателитна телевизия.
.....
Не си чел внимателно. Колегата е имал в предвид да се сложи на входящия за телевизора кабел - в случая този между приемника за сателитна телевизия и телевизора (ако ползваш вход по ВЧ), а не между сателитния приемник и антената.
Нещо пак не мога да схвана(чета нещо съвсем различно от часове и направо ми е бръмнала главата)
Кабела идва от чинията и влиза в приемника и от него HDMI към телевизора.Къде трябва да се постави този разделител?Извинявам се за тъпия въпрос.
Цитат:
best732
Нещо пак не мога да схвана(чета нещо съвсем различно от часове и направо ми е бръмнала главата)
Кабела идва от чинията и влиза в приемника и от него HDMI към телевизора.Къде трябва да се постави този разделител?Извинявам се за тъпия въпрос.
Никъде! Чети внимателно какво се пише!
2 Прикачен файл(ове)
Не ти трябва щом си със сат . антена бе човек , няма от къде да дойде ток да ти прецака ТВ . То по принцип може ако си с повече от един ТВ но все пак е по малка вероятността отколкото при кабелната , при която са свързани стотици барутници :BigGrin дори и такива с офазено шаси .
ПП. забравих да кажа че по принцип не може И да има , защото приемника подава едни напрежения които захранват и управляват конвертора и няма как да мине през това .
Прикачен файл 12376
Вече ми стана ясно,благодаря за обяснението.