Здравейте на всички.
Казусът е следният:
В апартамента на родителите ми има три телевизионни приемника. Два съвременни и един CRT с ограничени възможности, нормални за времето когато е купуван.В двата съвременни приемника се ползват CI модули със съответните карти от доставчика.
При мен "артиса" един FULL HD 22'' SANG, който има DVB-T и TVB-C тунери.
Много остаряха милите ми родители и ми се искаше в едната стая, близко до леглото да монтирам SANG-а и да гледат телевизия И там. Не ми се дават обаче 5 лева месечно допълнително за "трети" телевизор, тъй като едновременно никога няма да работят три телевизора. Гледащите са само двама, икономични при това, и телевизор без зрител не работи, пести се ток.
Осъзнавам, че единият CI модул с картата може да се мести от приемник на приемник, но така или иначе това ще ги затруднява, двата са на високо и... не е решение.
Търся начин за клониране на CI картата или използване на някакъв TV box с тунер и CI интерфейс, който може да дава сигнал до двата телевизора.
ПОДЧЕРТАВАМ, двата телевизора в box-а няма да работят заедно.
Има ли начин да се клонира CI картата или устройство с възможностите които съм описал, без значение дали е от България или братския китайски пазар.
Благодаря предварително на всички и успешна седмица.