Ако парите нямат никакво значение - какъв ТВ бихте си купили на момента? Имате възможност да гласувате по 3 признака едновременно: вид на екрана, диагонал в инчове и предпочитана марка.
Ако парите нямат никакво значение - какъв ТВ бихте си купили на момента? Имате възможност да гласувате по 3 признака едновременно: вид на екрана, диагонал в инчове и предпочитана марка.
мнението ми е че дори и да имам пари , пак не бих си взел плазма !
далеч по-практичен съм - ще взема най-доброто , но не и най-съпото.
в България това е от огромно значение - Най-скъпия телевизор далеч не е най-добрия .
Трябва някой ден да ми дойдеш на гости за да ти обърна малко представите за плазма/LCDПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Митак за теб и мен по един SHARP LCD XD1E full HD 46" за 7200 лева Правят ги в ЯПОНИЯ 1000% сигурен. Също така и Филипс LCD с Амбилайт. Вчера гледах един модел в Техномаркета и ме изкърти от към картина(и цена), но определно беше със стъкло пред матрицата, а не със антиотражателно покритие.
@Ludia,
този Philips и мен ме "изкърти", както казваш, ама цената му май беше 8 или 9 бона, нали? Невероятното усещане, че гледаш през чист прозорец навън! Страхотен реализъм! Това не е телевизор, трябва да се измисли друга дума за такива уреди Ако имаше видеофили, както има аудиофили - този модел щеше да бъде култов за тях. Именно този модел ме накара да погледна с друго око на LCD-тата и да не ги зачеркна напълно за сметка на плазмите.
Гласувах за телевизора който си купих преди 3,5 години и съм много доволен от него - SONY KF-50SX200 ( 50" , LCD)
@r_777,Първоначално публикувано от r_777
Това SONY не е ли със задна прожекция?
За това ще ти трябват наистина много пари - да отворят някоя затворена фабрика в Япония.Първоначално публикувано от Pat
E, все още чат-пат правят по нещо си и в Япония. Това лято си взех mini-DVD видеокамера Sony, на която с дребни букви, но гордо си пишеше "Made in Japan"Първоначално публикувано от petrov
Ще се въздържа от коментарПървоначално публикувано от petrov
Това не е истинско LCD а прожекционен ТВ.Първоначално публикувано от r_777