Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
madmaxx - това е истината!
Започва се една нова ера на телевизорните хибриди.
В много скоро време ще е нещо обикновенно телевизор с хард дисково пространство и софт даващ възможности на качване на всякакъв видео материал в ТВ-то и директно плейване без други устройства. Може би купуването на външни плеъри като БЛУ-РЕЙ и подобни за гледане на високи резолюции ще се обезсмисли!
Вече има доста такива хибридни модели и в тази насока ще започнат да работят всички.
Братле, остави това на Китайците, като му дойде времето те ще смъкнат тотално цените, то историята го е доказвала многократно, относно харда, че за кво ти е??? Мро ми даде акъл за кабела към компа, а то в него какъв хард има, гледам инфото на мойто ЛСД давад го с 60 Hz.
Цитат:
Преди малко до тествахме новия телевизор на братовчед ми:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027248
Много добро представяне и впечатление в познатите ни дебри за изискванията към безупречното качество на картината
(супер контраст, тотално черно, живи цветове и отличен фокус на детайлите).
Самсунг в този модел са се постарали много, ама много добре.
ЕЕЕЕ...... :) :081:Дай ми тези кинти та тутакси го взимам, че и ще те черпя, :Drinks: то и аз го гледах , но финансовата бариера ме закова. :taz
Мерси за помоща. Довечера ще я разпъна мамичката и и картина :)
Ех, братле U211, братле ... нещо не ти щтрака правилно машинката в главата ти.
Май нищо не си разбрал от постовете ми.
Цитат:
Преди малко до тествахме новия телевизор на братовчед ми:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027248
Много добро представяне и впечатление в познатите ни дебри за изискванията към безупречното качество на картината
(супер контраст, тотално черно, живи цветове и отличен фокус на детайлите).
Самсунг в този модел са се постарали много, ама много добре.
soon тесвахте ли го на PC ,някои от ревизиите на този модел при пълна резолюция излизала двупикселова черна ивица отгоре.
ste1 - не, човека ще го ползва изцяло за гледане на HD филми от Sony Blu-Ray Player и отделно един мултимедиен център с 800 GB поддържащ всякакви стандарти. При 720p и 1080p mkv.H.264 файлове - картината е опната в стандарт 16:9 от край до край без никакви ленти. А качеството на картината в детайлност с този контраст е направо разстрелваща. Значи всичко което съм гледал с динамичен контраст под 10 000:1 е направо безсмислено и вяло спрямо тези 15 000:1. Явно част от тайната е в големия контраст.
Здравейте
madmaxx 32М86 поне при мен на етикет се води 100 херца, какво да ти кажа, смешна работа ако не е така, пък и цената му е висока според мен за сега, а не мога да кажа че работи по добре от R81/82 серията. Но трябва да се тества повече, нямам време обаче сега :)
U211 не пия , но все пак благодаря за бирата, с какъв кабел пусна компа към телевизора?
Да попитам, някой тествал ли е новата плазма на Панасоник 42PY70P , да си каже мнението, да видя дали аз нещо не виждам като хората! Телевизора че работи перфектно,така е, цветове, черен цвят, и тн, всичко е наред, обаче има един зелен оттенък на картината, специално тествах с Blu Ray диска на James Bond новия филм, ами на една сцена косата на директора на МI6 косата и зеленееше, и то доста, което си е леко дразнещо, така че, това ще може ли да се оправи от сервизното меню ?
:)
Харесах си PHILIPS 32PFL7332 обаче няма цифров тунер ,а 32PFL5522 има такъв тунер ,обаче е по слаб като възможности според мен а вие какво ще кажете ??
Цитат:
Първоначално публикувано от FatBoy
мисля че най доброто предложение 37 инчови на пазара за момента е това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033245
просто ако го имаше когато си купувах моя шарп нямаше да се поколебая
мисля че и другите ще се съгласят.
lio76, какъв Шарп си си взел?
Тошиба не съм гледал изобщо. В един форум нямаше добри отзиви за тях. Но ще го погледна този модел задължително
Цитат:
Първоначално публикувано от lio76
Сигурен ли си че е по добър? Почти на 100% се бях навил на тая Тошиба, но като прочетох малко мнения и разгледах тестовете в някакъв руски сайт беше и се отказах. Сега основно съм спрял поглед върху 37АД5ЕБК, а и цената му е само 50 лв нагоре в метро спрямо тая Тошиба.
Toshiba наистина имат много добри предложения, но последно като гледах моделите тука са с 1-2 поколения назад. А и не са чак толкова добри, че да са най-доброто предложение в момента.
Така е !!!Серията "X" и нагоре си заслужават парите!!!
Как се "калибрира" LCD телевизор? Щото имам усещането, че моят Шарп би трябвало да вади по-добра картина отколкото е в момента...