Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
   Цитат:

Първоначално публикувано от vap_it  

Така изглежда наистина. Случайно попаднах на Pioneer - в техномаркет-а /до Метро-Сф/ има изложени 3 моделчета на Pioneer, които въпреки бедния избор и незнайните настройки от продавач-консултантите останах да гледам 15 мин. и ми направиха силно впечатление. Страхотни Тв-та, дано мисля така и след месец :))
Ако изчезна изведнъж да не се чудите защо е :) хахахаа :) ... но немисля! ;)
  Братлета,за първи път влизам във форума и искрено се надявам да ми помогнете.След дълго обикаляне сведох избора си до Panasonic TH 42PV70P(2000лв) и Samsung 42Q91(2300лв). Поразпитвах и "отидох" при Panasonic-а. Първият ми въпрос е прав ли съм и ако е така , (т.е. ще е Panasonic ), заслужава ли си Panasonic TH 42PV700P  700-те лева в по-вече спрямо Panasonic TH 42PV70P ,които ми идват малко в пряко сили. И още: с каква резолюция в крайна с/ка е 700P? В някой сайтове го пишат 1024х768 ,а в други вкл. и в Техномаркет 1366х768 ? :081:
   Цитат:

Първоначално публикувано от Rossen S.  
 Братлета,за първи път влизам във форума и искрено се надявам да ми помогнете.След дълго обикаляне сведох избора си до Panasonic TH 42PV70P(2000лв) и Samsung 42Q91(2300лв). Поразпитвах и "отидох" при Panasonic-а. Първият ми въпрос е прав ли съм и ако е така , (т.е. ще е Panasonic ), заслужава ли си Panasonic TH 42PV700P  700-те лева в по-вече спрямо Panasonic TH 42PV70P ,които ми идват малко в пряко сили. И още: с каква резолюция в крайна с/ка е 700P? В някой сайтове го пишат 1024х768 ,а в други вкл. и в Техномаркет 1366х768 ? :081:

Аз мисля че е 1024х768. И аз като купувах се чудих същото, но в крайна сметка избрах PV70. 
Панасоника и Самсунга са близки като качество, но Панасоника има възможност за значително по-реални цветове. Почти всички Самсунзи имат прекалено експонирани цветове и на няколкото модела до които съм имал допир, не съм успявал да го оправя с настройките. Губят му се детайлите в тъмните сцени. Подозирам, че Самсунг пак са се изхвърлили здраво с този 15000:1 контраст както често правят със всичките си показатели на хартия.
   Цитат:

Първоначално публикувано от Rossen S.  

Привет, на 700P резолюцията на панела е 1024х768. Ето тук можеш да погледнеш по-подробни спецификации: 
 http://avmarket.com.ua/product_info....ducts_id=10587. 
А дали си заслужава незнам, ... lazarus18 беше постнал доста подробно впечатления от Panasonic TH 42PV70P - погледни го.
  Здравейте, някой заглеждал ли се е в Сони KDL-40V3000? Аз го гледах и много ми хареса, но ще съм благодарен на всеки, който го е погледнал с по- професионално око и ми каже за евентуални недостатъци, които на мен са ми убягнали.
  Чета тук за цифровите тунери по LCD-тата и малко се обърках значи...
Някакъв специален DVB тунер ли трябва да има телевизора, за да мога да гледам директно цифрова TV без да използвам цифровия приемник на кабеларката (Cabletel в случая)?
   Цитат:

Първоначално публикувано от nikolav  
 Чета тук за цифровите тунери по LCD-тата и малко се обърках значи...
Някакъв специален DVB тунер ли трябва да има телевизора, за да мога да гледам директно цифрова TV без да използвам цифровия приемник на кабеларката (Cabletel в случая)?

ТВ-то трябва да е с DVB-C тунер. Sony D3000 например е с такъв.
  Благодаря, lazarus18!
А някой знае ли други марки у нас имат ли DVB-C тунер? Гледах разни Филипси, но те май са само с DVB-T...
  izvinyavam se, ce ne pisha na kirilitza, no imam malak problem v pc. - dosta cetoh foruma i reshih vse pak da se vkliuca i az. ta taka, shte sam blagodaren ako mozhe da mi dadete savet za lcd tv. do 1300 lv.- shte go izpolzvam nay vece za tzifrova tv. ( satelit )+ filmi i za nashite tv.( btv, nova i t.n. ). - dosta cetoh no vse povece se obarkvam..., merci predvaritelno na vsicki... :081: :081: :081: :help
   Цитат:

Първоначално публикувано от faris555  
 izvinyavam se, ce ne pisha na kirilitza, no imam malak problem v pc. - dosta cetoh foruma i reshih vse pak da se vkliuca i az. ta taka, shte sam blagodaren ako mozhe da mi dadete savet za lcd tv. do 1300 lv.- shte go izpolzvam nay vece za tzifrova tv. ( satelit )+ filmi i za nashite tv.( btv, nova i t.n. ). - dosta cetoh no vse povece se obarkvam..., merci predvaritelno na vsicki... :081: :081: :081: :help

Здравей, 
 разбира се знам че ти се иска максимален размер за парите ти, но в случая не само размера има значение ;) ... технологичното съвършенство е по-важно. /това си е мое мнение разбира се, и ти го давам само като референс/.
 Обърни внимание на новите модели 32" модели на Samsung. 
Поздрави :) 
  shte gi pogledna..., no gledam ce ima promozia i na PANASONIC TX-32LE7P v tehnomarket. cestno kazano dvuoma se mezhdu nego i SAMSUNG LE-32S81...ili SHARP LC-32SA1E :081: no sharpa e s po malak contrast...koi ot tezi modeli si struva ... :help
  Какво ще кажете за SAMSUNG LE-37R81BX ?
   Цитат:

Първоначално публикувано от FatBoy  
 Какво ще кажете за SAMSUNG LE-37R81BX ?

Може да бъдеш сигурен,че матрицата няма да бъде на SAMSUNG (S-PVA),a някой китайско изпълнение CMO или AUO които не са цвете,по добре мини на 40" и ако питаш мене най малко N или М серия дори и да са по старата 71 реколта.
  a друг вариант до 2000 лв за 37"?
  FatBoy и аз търся 37-ца до 2К. Напоследък се заглеждам по http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033245
защото се разочаровах от LC 37AD5. Може би и някой Philips