Отговор: Почистване на LCD
Темата е изровена от дьлбините...Но все пак
Да попитам как/ с какво да си почистя новия LED/тв/ по-специално дисплея.Загледах се в офертите на Е-маг за такива препарати и споделям с вас, ако някой е пробал да сподели-как и има ли ефект.
Комплекти за почистване - eMAG.bg
И процедурата в какьв ред е....на изгасен тв/черен екран/ поне в повечето случи,който прочетох е така де...ако не сьм прав,Моля споделете вашия начин.
Поздрави...:RTFM:
Ако ще го чистиш само от прах - суха памучна или микрофибърна кърпа/парцал. За петна от пръсти и пръски, ползваш някои от препаратите по-горе. Аз лично ползвам един спрей на Manhattan. Пръскаш на кърпата и така нанасяш върху екрана, а не директо.
Чиста водичка и микрофибърна кърпа .
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Чиста водичка и микрофибърна кърпа .
А..с вода...
-за кьрпичката ясно-Микрофибьр
-ама за водата,как става вьрху кьрпата слагам по-малко и тьркам отгоре/надолу или....
-по тоя начин с водата/кьрпата мога ли да премахна и петна от прьсти по-рамката..:cool:
Навлажняваш микрофибърната кърпа и забърсваш - аз ползвам две (едната суха) - "лъскавите" са малко "по-сложни" за почистване ако има отпечатъци , но по описания метод става перфектно.
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Навлажняваш микрофибърната кърпа и забърсваш - аз ползвам две (едната суха) - "лъскавите" са малко "по-сложни" за почистване ако има отпечатъци , но по описания метод става перфектно.
Ще пробам тия дни с почистане-Само на рамката/прьстови отпечатьци/ по-описания от теб метод.
Навлажнена мека кърпа (или чист парцал) :) - нищо друго не ти трябва. Ако е много навлажнена и оставя мокри следи - ползвай мека тоалетна хартия или салфетка за подсушаване.