значи понякога се получава леко назъбване на субтитрите, но като му изключа 'digipicture' си е ок.
ако на някои му попадне описание на сервизното меню ще съм благодарен ако го сподели, за да решаваме проблема с "ошашаването":)
Преглед за печат
значи понякога се получава леко назъбване на субтитрите, но като му изключа 'digipicture' си е ок.
ако на някои му попадне описание на сервизното меню ще съм благодарен ако го сподели, за да решаваме проблема с "ошашаването":)
в сервизното меню се влиза като се задържи mute и info. но аз неможах да си помогна от там
влизането в сервизен режим не е проблем.
ако ти трябва мога да ти пратя скреенчетата на подменютата за да сравниш дали всичко е същото в епрома.
Offenbach,
ако не те затруднявам много прати ми скриинчета на подменютата e-mail ми е plamen78@abv.bg
провери си пощата:)
Offenbach,
благодаря ти много сравних ги с мойте настройки имаше разлика в EEP EDIT твойте са А4,мойте С4 и няколко други в цифри. Направих ги като твойте и сега го надблюдавам внимателно дали назъбва, но като че ли почти няма(още не съм го засичал) дано да е от това. На Sistem Constant Set mоя модел е FT3 EURO(1.07), E2PROM=V0.C4.
А червения цвят как ти се струва при мен сякаш малко на черти изглежда и маже някак си....
plkochev Не сменяй цифри,които не знаеш какво значат,имате разлики в диагонала и можеш яко да се осереш да не говорим че гаранцията ти пада и сервиза такава цифра ще ти обадят,че ще отидеш да си купиш нов.
P.S. Опитал съм го да гърба си с един кинескоп.
madmaxx,
Може и да си прав, но вече няколко часа го дебна и досега няма такова нещо с назъбването(то си доста дразнещо понеже го гледам от 2,6м) което ме наважда на мисълта че е имало нещо не както трябва при мен
Тези дни ще кача един тестов доск, в който има много практични тестове, включително как се справя телевизора с деинтерлейсинга, от който идва това назъбване.
Изобщо това е доста трудна задача и само най-скъпите модели са оборудвани със подходящия хардуер за да се справят с това.
Дано да си уцелил вярната клетка:)
Иначе може да изчезнат опции от менюто да речем. а за разликата във версията на флаша незнам...
преди да пипаш записваи че иначе става мазало:)
Offenbach с каква видео карта си?Оправи ли си проблема с менюто?
нещо не мога да се справя с това назъбване трвбва си четене на сервизното меню кое за какво е.Ако някой го има да казва.....
kochev, утре ще пусна тема с линк за сваляне на един изключително полезен диск с тестове, от които половината са точно за проблема с назъбването. Теста ще ти даде много точен отговор как точно се справя твоя модел и къде точно издиша. Към диска върви и обширно обяснение за тестовете и система за оценяване.
Дето се вика ще можем да си премерим пишките. :)
lazarus18,
супер ще чакам тези тестове......