Някой от тези двата ще има ли проблем с Bulsatcom?
Добавям още два към FullHD...
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028236
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09030045
Преглед за печат
Някой от тези двата ще има ли проблем с Bulsatcom?
Добавям още два към FullHD...
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028236
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09030045
Ross_vs,
Sharp LC-42X20E може да се купи в момента Online.Наличните количества са от централният склад и са предназначени само за продажби по интернет от SHARP bg .
Информация от сайта.
Здравейте харесва ли ви тази цена:
http://www.tigerdirect.com/applicati...786&CatId=2815
За съжеление няма как да се възползваме.
2600 лв за 52" Full HD Sharp. Какво може да кажем. Разликите в цените сме ги коментирали 100 пъти. За съжаление, живеем в държава с 1000 пъти по-малък пазар и почти липса на конкуренция.Цитат:
Първоначално публикувано от lrn
Днес си купих Sharp LC-32WD1Е. :yahoo:
Благодарение на препоръката на Lazarus :ole :bravo
Телевизорчето е много добро като за цената си. Наистина отблизо замазва леко, но това може да се отдаде на качеството на сигнала. Все още не съм купил Скарт кабел за Булсатком-а.
Добра сделка като за 1400 лв, цял ден обикалях и подпитвах и благодарение на този форум, прецених да не залагам на ниските серии на Самсунг - иначе R серията в ниския ценови клас се държи прилично.
Видях и един 100 херцов Philps за около 1800, но в крайна сметка се спрях на Шарп-а.
Продавачите твърдят, че имало само трима производители на матрици-Самсунг, Шарп и LG, останалите купували от тях (Сонитата се сглобявали с матрици на самсунг).
Специални благодарности на Lazarus :033:
Добре че "продавачите" не продават гъби, а телевизори, че иначе щяха да изтровят народа с мухоморки... :))
Питай ги дали са чували за AU Optronics Corp. (AUO), Chi Mei Optoelectronics (CMO) и TPV Technology Ltd.
Сони и Самсунг имат съвместен завод за панели (S-LCD), но не всички модели са с панели от там.
И те хората трябва да запълнят времето с приказки докато клиентите се чудим. Нищо няма да ме учуди.
n8852, само по себе си това по-горе звучи доста забавно и същевременно - абсурдно :) Аз си мислех, че всички телевизори са им предимно за продаване, а не за "само през Интернет" :)Цитат:
Първоначално публикувано от n8852
Чух, че новото Ауди А4 вече ще се продава само през Интернет от Порше Б-я, а всички, които посетят шоурума ще бъдат върнати и продажба ще им се отказва, защото не са от Интернет:)
Но, за ИСУ... всичко е възможно. А на телефоните на този "онлайн" магазин отговарят някакви съмнителни Плевенски агенти с още по-съмнителни познания...
Питам се, наистина ли дистрибуцията на Шарп е последен приоритет на г-н Краси Узунов, защото това е единствения извод от начина, по който се води политиката на вносителя... никакви наличности, а най-високия клас в магазина им в София е някаква 37-ца, само ХД Реди. Адски неприятно. Само заради неадекватната си политика ще ме откажат от покупката на моя ХД1... Иначе е брилянтна техника, когато става въпрос за ЛЦД
stefan_nankov честито!!!Разгледай добре тел. за изгорели пиксели.Преди около 2 седмици си купих същия модел online,телевизора имаше изгорели пиксели и проблем в софтуеара.Исках да го сменя тук в София-неможе.Тук на Стамболийски все едно са с различен собственик.Пратиха ми бройка от Варна,този път аз поисках бройката да пристигне на Стамболийски за да я пробвам,и много добре направих.Изненада телевизора има три изгорели пиксела още на пръв поглед.Момчето в магазина беше наистина много културно и честно -съгласи се с проблема.И сега възможносттите:да чакам още една седмица да дойде бройка от Бургас,или да взема единствената бройка по техни думи в магазина -мострата.Избрах второто.aivanov -забавата в нашата страна не спира.Моя съвет към всички-ВМЕСТО ДА СИ КУПИТЕ НЕЩО ONLINE,ПУСНЕТЕ ЕДНО ТОТО
Mitrez,
кофти работа. Продажбата на телевизори по принцип не е за онлайн бизнес. Особено когато сме в България. Виж, ако си в САЩ е друга тема... ТВ-то трябва да си го погледнеш, да си го тестваш в магазина... да сложиш един до друг два-три модела, от които избираш... Да си огледаш внимателно "избрания"... защото няма два еднакви, дори и от един и същи модел. Показателно за това са двете изложени бройки в Технополис. Тази, с гръб "към касите" има перфектен пикчър, но другата, зад нея (с лице към касите) все едно е на бутилка водка... Но тук, за съжаление такива тестове няма как да се получат. Та в повечето от магазините тук нямат добрите модели от (примерно) три марки на склад... В магазините те гледат като извънземно, когато поискаш подобен тест, все едно не ги гониш да им даваш пари, а им искаш на заем. За съжаление изоставаме ужасно много по качество на сървиса, не само в търговията с техника... а и с всичко останало.
Аз бях решил да си купя LC46-HD1 от Технополис, но се плаша, ако ми се наложи някога да го сервизирам. Не искам да бъда (по думите на ИСУ) единствения собственик на единствената продадена бройка в БГ... сещай се какво следва после. Аз лично съм се хванал за главата и се чудя какво да си купя... за мен това е покупка, идентична с тази на автомобил - избираш не просто бранда, който стои на капака, а и партньор, в лицето на вносители/представителите на съответната марка. Те би следвало да ти осигурят последващо обслужване, ако се наложи... Така би трябвало да е, когато даваш >5 000лв за ТВ. И все повече се питам има ли смисъл?! Или по-скоро ще отида да си взема един PV70P и приключвам одисеята. Въпреки симпатията ми към Sharp - твърдо не става нищо от тях в БГ. Това е темата за кокошката и яйцето - с такъв мизерен пазарен дял (бр. продажби) - такова обслужване и складови наличности. Но, за да има > продажби, следва да има друго ниво на представяне на марката... защото и фанатизираните фенове са на път да се откажат заради текущото положение. Според мен, Японците просто трябва да си намерят друг представител, който да приеме марката като единствен свой приоритет и да я развива както подобава. А не да има 100 марки в портфолиото си, да строи молове и последния да затвори вратата. Защото тогава нито едно от тези начинания няма да е като хората. Защо не погледнат нашите Варненски красоти как присъства Шарп в Германия или дори - Словения? -> над 50% пазарен дял в размер 42" и >. Ако марката там беше представена, както у нас - обещавам ти, нямаше да има и 5% дял. Както обичат да казват Англичаните - A matter of priorities :), защото мениджмънт похватите са ясни - инвестиции и правилния екип от хора. Стига да е налице съответното желание...
Стискам палци бройката от Бургас да е като хората :) , колкото и нелепо да звучи... изглежда камъни от дълбините на Марс можеш по-лесно да си намериш тук :)
Алекс
Много съм съгласен с теб Aivanov по отношение на сървис-а. Вчера цял ден обикалях и съм на мнение че няма нито един от т.нар. консултанти, който да ти отговори смислено на въпрос - струва ли си да го взема? Добре че има форуми като този, където можеш що годе да си съставиш мнение.
А иначе Mitrez, моят няма засега забележки. Работи си прилично. :yahoo:Надявам се да нямам проблеми с него, но знае ли човек.
Иначе марката Шарп във Варна е позната като най-скъпата за обслужване при следгаранционен сервиз - ако нещо на Сони струва 30-40 лв, то шарповско от ИСУ ще струва 90-100. Но по отношение на рекламациите поне досега не познавам някой който да се е оплакал че не му е наред техниката и да не е получил подобаваща реакция.
КАквоще кажете за този модел струва ли си или е стар.
SHARP LC-42AD5EBK
aivanov Бургас-имах в предвид Варна.Иначе аз взех Мострата.Засега работи нормално,дано продължи така.Мениджмънт в пълния смисъл на думата в нашата държава почти няма,но е недопустимо една фирма нагърбила се с толкова задачи под една мишница,да няма координация и опраделен канален ред за реакция,съобразен с Негово Величество Клиента.За консултантите просто не ми се говори-булшинството от тях
по скоро са хамали.Успех в избора!stefan_nankov реакция да,което е похвално,подобаваща-не.За следгаранционния сервиз няма да мисля.Иначе сам си се обедил че телевизорчето е прилично.Да си го гледаш със здраве.
Имам 37"-я модел и мисля че си заслужава парите.Вчера го загледах в Метро до едно Sony 40V и сонито си мажеше определено в сравнение с шарпа.Цитат:
Първоначално публикувано от telkedgiev
В руските сайтове четох за LCD TV,че ако мострата е добра(няма изгорели пиксели, подсветката е добре) я вземаш нея. Защото тя вече е поработила и ако са щели да горят пиксели, би трябвало вече да са изгорели. Критичното време за тях е максимум 10-на часа. Аз така и направих. Мисля че шанса ТВто да има изгорели пиксели от кашона е 20-30%.