Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
Незнам защо пак ще го напиша, може би за да предпазя от набутване, но вече от поне 6-7 места из нета чета за така неуспешната (по ред причини) серия А656 на Самсунг ... НО ВСЪШНОСТ ЗАБРАВИХ,че живеем в най-богатата страна на европейския съюз - така, че купувай народе!
М/у другото някое лично наблюдение към този модел?
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd...dl-46w4000.htm
Относно това на какви телефони може да се обаждаме за да проверим какво е налично или не в Техномаркет-ами обаждате се в съответния магазин ,питате "имате ли го в наличност в магазина "съответния модел и готово...
Цитат:
Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
Относно това на какви телефони може да се обаждаме за да проверим какво е налично или не в Техномаркет-ами обаждате се в съответния магазин ,питате "имате ли го в наличност в магазина "съответния модел и готово...
Ако рече и някой да ми вдигне че да го питам ...
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Незнам защо пак ще го напиша, може би за да предпазя от набутване, но вече от поне 6-7 места из нета чета за така неуспешната (по ред причини) серия А656 на Самсунг ... НО ВСЪШНОСТ ЗАБРАВИХ,че живеем в най-богатата страна на европейския съюз - така, че купувай народе!
Не че съм се юрнал да купувам от 656 серията ама "soon" би било полезно да пуснеш някой линк че ми е интресно да прочета и аз какво си засякал! :)
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
soon, когато тръгнах да си купувам телевизор, (май това вече съм го писал), имах намерение да си купя W4000 на Sony, но се върнах Toshiba -та Z- серия. След лични наблюдения. Иначе му признавам кабелния цифров тунер, де. Не знам дали този компонент е голяма печалба у нас.
:-)
Като се има предвид че трябва да се изръсиш за CAM модул (доколкото знам не ги дават кабелните) :( хич не е далавера. Повечето хора искат да имат едно дистанционно, ама мисля че за целта има много добри програмируеми дистанционни и май това решава проблема!
Като изключим това, че имаш още едно устройство, конверсията цифров-аналогов сигнал, трансфера по дървения скарт, и после пак конверсия аналогов-цифров сигнал, не може да не оказват вличние на качеството на образа. Ако си с CAM модул и кабелен цифров тунер си спестяваш всичко това. А и цена от 160 лева (май толкова ги пишеха че струват тия модули) не е чак толкова много ако си дал 3+ бона за телевизор...
Иначе и аз ще минавам на програмируемо дистанционно, че са ми 4 в момента, но това е защото нямамм друг избор.
@ethernall
Разликата в качеството е по-скоро незабележима. Иначе теоретично е точно така както си написал. Проблем е, че телевизиорът ти най-вероятно няма да поддържа всички услуги които може да предлага оперторът ти с приемник с нужната функционалност. Иначе модулите са м/у 80-160лв.
Canon возобновит призводство SED дисплеев
В прошлом году компания Canon прекратила разработку SED дисплеев в связи с обвинением в нарушении лицензионного соглашения с компанией Nano-Proprietary (название было изменено на Applied Nanotech Holdings) в ходе организации совместного предприятия с компанией Toshiba и приобретения акций Toshiba, SED Inc. Однако по решению суда, все обвинения с компании были сняты, поскольку Canon была признана единственным владельцем Toshiba, SED Inc.
Суд также возобновил лицензию Canon на разработку технологий SED, однако поскольку с тех пор как компания прекратила все разработки прошло немало времени, всем ожидающим появления новых SED моделей на рынке придется немного подождать.
Много рядко в форума се коментират LCD TV- та на JVC и затова ще поискам мнение за този SLIM модел:
http://jvc.bg/product.php?id=LT-42DS...s#product-tabs
С цена - 3099лв
LC-52SB55U = USA !!!Моделите са предназначени за Американският пазар и нямат много общи неща с тези в Европа.
LC-65D64U съответства на Х20Е серията,но за Европа не беше предвиден 65 инчов размер.Така в продуктовата линия си остана сравнително старият и затова скъп 65GD1E. http://www.sharpusa.com/products/AQUOS/0,2338,,00.html
Здравейте,
Мисля да си взема ТВ обаче нямам никаква представа какво трябва да гледам. :Google:
Питам в Зора, Техномаркет и т.н., ама и те колкото мен знаят :(((
Молбата ми е да кажете няколко модела около 1600-1800 лв 37' или 40'
Не мога вече 3-ти ден да разбера какво толкова всички говорят за тия Full HD- та, при условие, че поне до година, година и нещо само с филмите от замунда ще може да се използва мах им капацитет?!?!?!?!?!
Още веднъж моля за 3-4 моделчета и... благодаря предварително!!!
Щом не държиш на на FULL HD панел и няма да се ползва за монитор на PC ,според мен Panasonic 42PV80P (1849лв.) това в момента е добро предложение,ако ти е голям и държиш на LCD LG 37LB75/76 (1599лв.)печелиш FULL HD панел по добра цена,справя се чудесно като десктоп,за около тези пари може да погледнеш и моделите на TOSHIBA 37X30xx и Panasonic 37LZ70,но там нямам наблюдения,тука имаше собственици на последните модели,които бяха писали положителни отзиви за тях.
Момента дойде! Една от най-добрите оферти за момента на нова супер цена!!
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027249
SOON,дали за коледа няма да ги пуснат на 2000?Или производството им е спряно и само до изчерпване на складовите наличности.