Това със временното замазване на А656 е бъг, който вече е оправен с ъпдейт на софтуера.
Така или иначе не си направил грешка с избора :)
Преглед за печат
Това със временното замазване на А656 е бъг, който вече е оправен с ъпдейт на софтуера.
Така или иначе не си направил грешка с избора :)
Айде почна се! Това определено ще бъде доста интересно да се види:
http://www.pioneer.eu/eur/content/pr...s/kuroLCD.html
Четох някъде, че тези LCD-та Pioneer вътре са Sharp !!!
Разбира се, че ще бъдат с най-добрите матрици за топ модели произвеждани в новия завод на Шарп.
Те подписаха неотдавна търговско споразомение за общ бизнес.
Не само са подписали споразумение, а Шарп вече са основен акционер на Пионер.Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Някой от капацитетите по плазми Panasonic може ли да даде информация за сервизния режим-описание,препорьки,калибровки на PY80-PY85 сериите.
Аз не съм капацитет, но принципно не бих пипал там...Цитат:
Първоначално публикувано от bbbbbbbb
Някои може ли да каже защо само в България цената на Samsung 40A656 е толкова висока 1600 EUR. а по нормалния свят като Германия е 900 EUR или UK - 750 GBP( 950 EUR ). Явно българчетата си оставаме най-платежоспособни в тая Европа :RTFM:
Добре дошъл в отбора на чудещите се! ;) И аз се чудя доста ама.... явно тука в БГ вземаме най-големите заплати в цяла европа и затова всичко е най-скъпо при нас! :081:Цитат:
Първоначално публикувано от tedybb
Защото в България живеят най-много и най-големите комплексари и сноби готови да дадат и последните си стотинки за телевизор примерно. Както циганите.
В нормалните държави ако се вдигне цената на яйцата всички спират да си купуват яйца и за една седмица става страшно за яйцепроизводителите. След което цената пак спада. Ама това е само в нормалните държави.
Явно много хора се чудим,но отговор няма.А това ,че се купували ТВта на тези цени,не е много вярно,защото специално тези А656 не се купуват много,много...Залежават си май по Техномаркета
Пичове, темата е за избор на ТВ, а не за философстване защо е така в БГ.
Някой знае ли къде има Панасоник 46PY80, нещо изчезна от сайта на ТМ, само 42' модел го има.
Ти сайта го остави какво имаи какво няма. Въпроса е на какъв телефон може да се обадим и да разберем дали даден модел го има в наличност, щото аз исках да купувам някои неща и само ми викат че ги няма и ми писна да ходя. Някои да има идея ?
Аз останах с впечатлението, че поне за телевизорите списъка с това къде ги има се взима от складовата програма или нещо такова, щото като взех моя на другата сутрин вече не се появяваше наличен на Цариградско.
Ами не. То пише, че е наличен, но той е наличен като мостра. А реално никъде няма бройки. Аз исках една система на панасоник и ми казаха че навсякъде има само мостри. Още не им били пратили от Panasonic и не се знае кога ще пратят. И се чудя къде да звъня да ги подпитвам, че да не ходя всеки ден до Цариградско ....