Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
М/у другото за феновете на SED ТЕХНОЛОГИЯТА:
Canon прекращает производство телевизоров с задней проекцией и сосредотачивается на SED !
Canon является одной их последних последней в ряду компаний, решивших оставить не прибыльный бизнес RPTV.
Фирма приняла решение сосредоточиться на производстве технологии SED, появление которой ожидается уже давно.
Производители обещают, что SED телевизоры с поверхностной проводимостью будут обеспечивать контраст 100,000:1.
Остается надеяться, что покупатели смогут увидеть и приобрести их в скором времени.
russiadiginews.
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Дано изобщо се пусне в продажба. Писна ми да показват разни модели на сайта си, които изобщо не ги виждаме в мрежата.
Погледнете резолюцията при връзка с РС
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Дано изобщо се пусне в продажба. Писна ми да показват разни модели на сайта си, които изобщо не ги виждаме в мрежата.
Цитат:
Първоначално публикувано от cyfka
37". По-добре това:
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09033011
Но няма цифров аудио изход и е само с два HDMI.
Другият вариант е Sharp 42X20E но ще ти е малко голям.
Цитат:
Първоначално публикувано от orlibird
Погледнете резолюцията при връзка с РС
Това е само през VGA входа. Иначе през HDMI би трябвало да си тръгне на 1920х1080р. Поне всичките им други модели тръгват.
Цитат:
Първоначално публикувано от bgm
хмм този PANASONIC TX-37LZ70P е съмнително евтин,
а Sharp 37X20E не е ли същия като Sharp 42X20E с изключение на големината де,
аз като че ли към Sharp се ориентирах, доколкото успях да видя 37X20E e po-dobur ot 37XD1E, но пък втория има повече цифрови и аналогови изходи, които честно казано не знам за какво са :( (не знам и стандартните системи за дом.кино по какъв начин се връзват към tv-то)
Към milen4040 - И не слушай глупостите за сони - шарпа си шарп.
Там е работата, че не са глупости. Правя уточнението, че не омаловажавам качествата на Шарп нито ги оспорвам. Изразът визира съчетанието на качество с надежност на телевизорите им. Става въпрос за това, което многократно е коментирано във форума - когато си купиш Сони тоелевизорът е такъв, какъвто го избереш. Нищожна до несъществуваща е вероятността да тръгнеш веднага по сервизи независимо от причината. Желязна им е системата по контрол на качеството. При разработката на моделите си са постигнали сигурна работа на всички системи. Тази сигурност ги откроява от останалите марки и от там съществува този израз. Повтарям, че нямам против никоя марка нито правя реклама на Сони. За всеки един неговият телевизор си е добър.
Подкрепям напълно мнението на docR и в предишни мои постове се опитвах да обесня точно това. Макар, че имам Шарп и като цяло съм доволен но все пак виждам, че нещо все не е доизпипано както трябва.
Списък с новите продукти на Сони за пролетта на 2008:
http://www.sonyproductinformatie.nl/...nl/sitemap.php
Цитат:
Първоначално публикувано от veselintonev
дано да бъде правилен
Цитат:
а Sharp 37X20E не е ли същия като Sharp 42X20E с изключение на големината де,
аз като че ли към Sharp се ориентирах, доколкото успях да видя 37X20E e po-dobur ot 37XD1E, но пък втория има повече цифрови и аналогови изходи, които честно казано не знам за какво са :( (не знам и стандартните системи за дом.кино по какъв начин се връзват към tv-то)
Беше 3000 преди 3 месеца,
друг вариант е Sony 40W3000.
Между 37 и 42Х20Е намерих голяма разлика, когато ги сравних.
37XD1E не е лош, но вече е на година и половина и на тази цена за мен не си заслужава.
Малко мнения за LG 37LF76 ??? Но ако може от собственици ... Мерси предварително.
В същност Philips за съжаление нямат VGA
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Това е само през VGA входа. Иначе през HDMI би трябвало да си тръгне на 1920х1080р. Поне всичките им други модели тръгват.
Цитат:
Не е даже никак евтин спрямо цените в европа. В момента разчистват старата серия 7 на панасоник, защото има нова 8-ма.
Естествено нея няма да я пуснат, докато не изчистят складовете. Тъпанари смешни. Ще ми продават с 100% печалба...