Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009
  здр. наи накрая и аз се вку4вам.появи се ж техномаркета самсунг 32В530 няма нищо за него в нета. някой има ли информация за модела. ина4е нъма буква след модела зна4и би трябвало да е с матрица на самсунг маи. контраста не го дав3ат с цифри а направо пише хай и има и цифрови тунери и за кабелна и за антена. сега го дават за 1099 лева
  Така невероятно но факт, познайте, не мога да избера тв :016:
Бях зимал самсунг 40а656 мисля от рефърбишед много ме кефеше ама трепти на фуллхд (всички рефърбишед са така, в УСА рефърбишед е с оправен проблем тук явно сме по различни) и то трепти 3 пръста слизат по надолу някде ужас. Иначе хубава картина малко нереална но хубава. Ама поддръжка никаква та реших нещо по качествено да кара повечко. Модел SHARP LC-42SB55E този модел мога да взема. Притесняват ме следните неща няма 100Хц (нз дали има смисъл :? ) няма 24п (нз дали се забелязва при игри) и дисплейят е матиран. на мен като че ли ми харесват повече гланцираните някак по цветни ми изглеждат, това май ми е най-мъка. Иначе гледам че разлика с модела Модел LC-42XL2E (който уж е най най) като характеристики не е кой знае каква. Ще гледам само от компа филмчета и игри, много рядко тв. 
   Цитат:

Първоначално публикувано от Zvdo  
 Така невероятно но факт, познайте, не мога да избера тв :016:
Бях зимал самсунг 40а656 мисля от рефърбишед много ме кефеше ама трепти на фуллхд (всички рефърбишед са така, в УСА рефърбишед е с оправен проблем тук явно сме по различни) и то трепти 3 пръста слизат по надолу някде ужас. Иначе хубава картина малко нереална но хубава. Ама поддръжка никаква та реших нещо по качествено да кара повечко. Модел SHARP LC-42SB55E този модел мога да взема. Притесняват ме следните неща няма 100Хц (нз дали има смисъл :? ) няма 24п (нз дали се забелязва при игри) и дисплейят е матиран. на мен като че ли ми харесват повече гланцираните някак по цветни ми изглеждат, това май ми е най-мъка. Иначе гледам че разлика с модела Модел LC-42XL2E (който уж е най най) като характеристики не е кой знае каква. Ще гледам само от компа филмчета и игри, много рядко тв. 

Много хора вкл. и аз имаме от този модел A 656 refurbished и нямаме оплаквания, смени си firmware-a
  На фулл ХД от хдми или пц при продължително гледане трепти от 5 тв в домо 5 трептяха напиши в гоогле да видиш на хд не трепти, но аз не купувам фулл за да го ползвам като хд или само тв. След като проблема не е отстранен явно не могат да го отстранят лесно, единствено замяна в чужбина на абсолютно всеки с такъв тв е бил подменен а не оправен, познайте къде са не оправените. В магазина е хд и нито един не трепти но след тест всички бройки трептяха.
Някой ще отговори ли на моят въпрос за SHARP LC-42SB55E дали си заслужава или да каже някой друг до 1500-1600лв. но НЕ САМСУНГ!

Научи се да пишеш логично-доста ти е объркан словореда в изреченията!
  SHARP LC-42SB55E е добър бюджетен модел /от есента на миналата година/. Малко поорязан откъм функции, но спокойно можеш да го купиш без притеснения.Цветовете му са по-добри от тези на Самсунга.
  Здравейте пак, писах малко по-горе, но никой не ми отговори. Купих си Philips 32PFL7803D и съм доволен, но незнам как да пусна игра от компютъра да излезе на него. С филмите няма проблем, влача прозореца и му давам full screen. Но игрите не искат да излязат на тв. Има ли някакъв тънък момент при тях, защото вече откачам така :| 

п.с. Също се сетих и друго. Компютъра ми разпознава телевизора като Plug and play monitor. Търсих драйвери, но намерих само обновление за софтуера на телевизора и го обнових. Някакви идеи от какво е и има ли проблем да го идентифицира като Plug and play monitor?

Благодаря
  Благодаря за отговора!(hristoslav2)
Нямах време и предишният пост го напрасках набързо все пак се разбира идеята, може да е объркано но е логично ;)
Не се заяждам приемам забележката.
  Здравейте компанията!
Още едно ревюнце на големия претендент за телевизор на годината:
 http://www.trustedreviews.com/tvs/re...40in-LCD-TV/p1
Не съм го виждал на живо, а отделно е и Самсуняк малко съм резервиран още, но ще го видим що за стока е.
Интересна работа, но в никой от сайтовете на фирмата не ги намирам тия нови моделчета?

Имам едно фенче бачка в Германия, вчера доста коментирахме разни неща по скайпа, та похвали супер много
ето това, което току що го открих пак тука:
 http://www.digitalnewsroom.philips.c...front-jpeg.jpg
 http://www.trustedreviews.com/tvs/ne...09-TV-Range/p1
  Явно тука сме от малкото щастливци и можем да се насладим на новите модели Самсунг. Даже и като цена са добре. Дано не са ни взели за опитни животинчета и да видят какви проблеми ще се появят с новите модели.
  Здравейте отново, 
 искам да си купя 32" или 37" телевизор до 1000 лв. Ще се гледа от разстояние 2-3 метра. За сега съм се спрял на следните модели:

SAMSUNG LE-32A450
 LG 32LG5700
 LG 32LG5000

Много ще съм ви благодарн ако ми дадете някакъв съвет за тези модели, а може да ми препоръчате и други. :) Благодаря ви предварително!

@tsanko 
 http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09039295
Това е малко по-добър избор от изброените от теб.
Аз лично ползвам - http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038240 и съм доволен.
Поздрави и успех в избора!
   Цитат:

Първоначално публикувано от tsanko  
 Здравейте отново, 
 искам да си купя 32" или 37" телевизор до 1000 лв. Ще се гледа от разстояние 2-3 метра. За сега съм се спрял на следните модели:  
SAMSUNG LE-32A450 LG 32LG5700 LG 32LG5000 
Много ще съм ви благодарн ако ми дадете някакъв съвет за тези модели, а може да ми препоръчате и други. :) Благодаря ви предварително! 
    Привет tsanko -вземи по-добре този
SAMSUNG LE-32B530-най-доброто за момента сред 32"
 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051445
или този
SAMSUNG LE-32A550
 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039295
но първият е по добрият
  Пичове сори че ви занимавам ама мойте мъки продължават.
SHARP LC-42SB55E в сайта пише • Видеосигнал HD (чрез вход HDMI) 720p,1080i/p 
• Разрешение на сигнала от ПК (60 Нц, чрез D-Sub) VGA(640x480) SVGA(800x600) XGA(1024x768) WXGA(1280/1360x768) SXGA(1280x1024)
• Разрешение на сигнала от ПК (60 Нц, чрез HDMI) VGA(640x480) SVGA(800x600) XGA(1024x768) WXGA(1280/1360x768) SXGA(1280 x 720) 
Човека в магазина каза че както и да го вържа с пц дали през вга или хдми няма да изкара 1920х1080, това така ли е? Щото ми се струва че през хдми трябва да тръгне. Отделно е произведен в тайван това мн ли е лошо. И ако да кажете някой хубав модел около 40 инча, фул ХД от около 1500, 1700 кинта.
  Зависи от видео картата и драйвера. Пеи Шаро наистина има ограничение при резолюцията от компютър.
Някои успяват да го преборят. Опитвай се да подааваш 1080р сигнал, а не 1920х1080