тва е на SONY predpolagam?...ili byrkam?Първоначално публикувано от civica
тва е на SONY predpolagam?...ili byrkam?Първоначално публикувано от civica
Бъркаш ! Нали пита за Самсунг !
sorry, ама още съм бос по темата сега ще го проверя този.. civica, мерси за бързите реакции
Днес ми предложиха в магазина LG 47LH5000 и 7000...някви мнения за тези модели?....и изобщо за LG
Колега , нямам преки наблюдения точно върху тези двата модела , но от прочетеното и видяното тук-там , LH7000 не е никак зле !Имат добри модели от всякакъв вид техника !
Ама като цяло май нямате много хубаво мнение за LG.......
Изхождам от факта че е по-евтин и ще останат повече мангизи за усилватели, колони и прочее узвочение.
От друга страна пък не искам после да съжелявам за 500-800лв. Та незнам....офф
Прегледа ли темата за LG ,защото доста често се задава този въпрос. Основно разликата е в 200хц. при LH5000 и по -добрият динамичен контраст при LH7000 - 100 000:1 ,също и Блутуут за снимки , екстра без особено значение.Първоначално публикувано от dobri8
LH 7000 имали тунер за кабелна телевизия?Първоначално публикувано от nkd
Повече за продукта
МОДЕЛ 32LH7000
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 32.0 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ 81.3 CM
РЕЗОЛЮЦИЯ 1920 x 1080
LED ПОДСВЕТКА НЕ
ОПРЕСНЯВАНЕ НА КАРТИНАТА 100 Hz
КОНТРАСТ 80000:1
ЯРКОСТ 500 CD/M2
АНАЛОГОВ ТУНЕР ДА
ЦИФРОВ ТУНЕР DVB-T, DVB-C Да , има тунер за кабелна ТВ !
HDMI x2
USB ДА
ТЕХНОЛОГИЯ НА КАРТИНАТА XD Engine
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗВУКА SRS Trussurond
КАРТИНА В КАРТИНАТА НЕ
SCART x2
КОМПОНЕНТ ДА
ИЗХОД ЗА СЛУШАЛКИ ДА
Здравейте!
Четох доста по темата за избор на телевизор.
Бях решен да взема модела на LG LG 32LH5000 или LG 32LH7000.Но заради един блутут, не смятам че си заслужава.
Сега срявнявах LG 32LH5000 и Samsung LE32B650.Виждам, че самсунга повече си залужава.
Искам да взема телевизор 32 инча за филми и цифрова кабелна за около 1300-1400лева.
Кое си залужава повече?
Може и други предложения!Благодаря предварително!
Здравейте, при плазмите на панасоник и елджи освен че примерно са 100 хц имат и някакви допълнителни 600 хц, ясно е че са за подобряване на картината, добавяли някакви допълнителни линии, та въпросът ми е защо при елсидито няма тези допълнителни херци?
DUFO мисля че правилно си се ориентирал, въпросът е дали за тези пари да не си вземеш плазма на панасоник 42 инча, и ще ти останат парички з двд плеър с юесби, примерно на елджи с ъпскалинг 1080р.Първоначално публикувано от dufo
Двете технологии са различни и ползват различни процеси. 100-те херца при плазмите не са това, което са при LCD. Също така тези 600Hz не са за да добавят никакви линии. Просто е маркетингов термин, който описва начина на работа на панела и не са някаква специална екстра.Първоначално публикувано от petttto
lazarus18 мисля че би било добре, в първото мнение по темата да се добавят и препоръки за по големи рзмери телевизори - примерно до 50 инча. Цените им вече са по-поносими и съм сигурен че доста хора се оглеждат за този размер, но много информация няма.
Чакам да излезнат тия седмици новите модели на Самсунг, Сони и Панасоник и ще обновя изцяло прдложенията.
Всичко ново и актуално ще бъде показано на CeBIT , от 2 до 6 март 2010 , в Хановер - Германия ! Ако някой има път нататък да се отбие , сигурно няма да съжалява стига да се интересува от такъв вид техника !