Чакам да излезнат тия седмици новите модели на Самсунг, Сони и Панасоник и ще обновя изцяло прдложенията.
Супер, ще взема и аз да ги изчакам, така или иначе ми изтекоха очите от четене тука angel , дано накрая направя най-добрия избор...
Чакам да излезнат тия седмици новите модели на Самсунг, Сони и Панасоник и ще обновя изцяло прдложенията.
Супер, ще взема и аз да ги изчакам, така или иначе ми изтекоха очите от четене тука angel , дано накрая направя най-добрия избор...
Може ли да ми дадете съвет?
След 4-5 месеца мисля да си взема едно LCD но се колебая за размера - 32 или 37 инча. Парите, които съм намислил да дам са до 1500 лв. Ще се гледа от 2-3 метра.
Дори 40 инча за до 3 метра!Първоначално публикувано от The_Mouse
Е, искам и да има колкото се може по-добро качество (за тези пари).
Не е ли по-добре да пита човек когато наближи времето, хем ще си е изчистил колебанията си, ще са дошли новите модели и ще има ново разпределение на цените. Както много пъти е казвано - взема се максималния размер, който позволява бюджетът и претенциите към техническите характеристики на модела, защото така или иначе , след един месец ще ти се иска по-голям... (така е, това е факт- става дума за големината на панела...сега за мен, например, като си купих 42 инча, вече мисля, че 50 - 55 инча е идеалният размер, за разстояние около 3 метра)Първоначално публикувано от The_Mouse
Привет Тръгнал си в правилната посока. Всъщност, за гледане на FullHD сигнал от 3 метра идеалният размер е някъде около 60-63 инча.Първоначално публикувано от Danri
Вервай ми!!