Избор на 32' LCD - висок клас. Моля Ви гласувайте кой ТВ предпочитате.
Здравейте съфорумци!
След като изчетох няколкостотин страници по темата, установих, че изборът на 32 инчово ЛСД - висок клас, се свежда до горните 4 опции.
Моля Ви за Вашите препоръки, мнения и забележки, като имате предвид, че е задължително да е 32 инча и ще се гледа предимно аналогова телевизия.
Благодаря на всички!
Re: Избор на 32' LCD - висок клас. Моля Ви гласувайте кой ТВ предпочитате.
Сега трябва да искаш 50/50 или смяна на въпроса :ole иначе аз съм за PHILIPS-a :Drinks:
Форума ти е помогнал да стигнеш до тези модели. Вече трябва ти да решиш кой от тях.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Форума ти е помогнал да стигнеш до тези модели. Вече трябва ти да решиш кой от тях.
Е не мога и не мога да избера. От няколко дни не спя, не ям, блуждая като влюбен из магазините, очите ми като на заварчик станаха и това си е...
Всеки от моделите ми харесва по своему, ама така и не разбрах кой би бил най-подходящ за т.нар."кабеларка".
Здравей
всеки един от изброените от теб модели е достатъчно добър , така че оттук нататък избора е твой?
Въпроса ми е защо не вземеш примерно 37 инча, в момента се намират перфектни предложения точно в 37 инчов вариант, като цената им дори за FULL HD телевизор е колкото на 32 инчовите висок клас!?
Освен това, всеки един телевизор, независимо колко висок клас ще предава спрямо кабелната ти телевизия, ако тя е с лошо качество, телевизора Няма как да я оправи, ако е с по добро, е всеки един ще се справи достатъчно добре!
Просто никой телевизор не е подходящ за Кабелната Телевизия в България, където в повечето случай сигнала дори и на кинескопен телевизор с малка резолюция е отвратителен!
Все пак чакаме БТВ както и Естнет ако не се лъжа за HD телевизия тази година което е доста добре ако вземе да стане
Филипса работи перфектно, сонито има цифров тунер за кабелна телевизия и е доста хвален модел по западните сайтове, sharp а не съм го виждал как работи :)
този модел на шарп мисля че вече го няма по магазините, а и miro_vampiro има право за по големия диагонал
Проблемът с големия диагонал е, че телевизорът ще бъде един вид "вграден" в секция, като единственият възможен размер, който се побира в определеното място, е 32-инчов. За съжаление...
Или както казвам на клиентите които ще слагат телевизори в секция и не могат да сложат по голям модел, не че не искат, е да хващат един трион, и оттук оттам, и ето по голямо място в секцията :)
Но никой не иска да го направи, странно, аз просто ще изхвърля секцията, или ще я раздвижа така да се каже, на 2 , 3 части и това е !
Както и да е, каквото и да вземеш от моделите на които си се спрял ще си доволен
:)
Цитат:
Първоначално публикувано от miro_vampiro
Както и да е, каквото и да вземеш от моделите на които си се спрял ще си доволен
:)
Честно казано, съм шокиран от ниските резултати на Сони-то... :081:
Цитат:
Първоначално публикувано от Gamer
Проблемът с големия диагонал е, че телевизорът ще бъде един вид "вграден" в секция, като единственият възможен размер, който се побира в определеното място, е 32-инчов. За съжаление...
Секцията ли ще ти струва няколко хиляди лв. или ТВто :) И аз гласувам за 37"
като гледам гласуването приключи, остана само да се похвалиш като си купиш тв
Цитат:
Първоначално публикувано от deader
като гледам гласуването приключи, остана само да се похвалиш като си купиш тв
Благодаря на всички за отговорите и съдействието. Другият или по-следващият уикенд мисля да направя мега-дуел между Филипс 9632, Панасоник LX700 и Сони D3000. Моделът на Шарп, който е с най-много гласове, го няма в Бг.
Моите лични предпочитания клонят към Сонито засега. И заради вградения цифров тунер, и заради качествената направа като цяло.
Като при всяко Сони обаче, не ми харесват малко извратените цветове, особено розово-виолетовото червено.
Филипса е страхотен, но тази липса на детайли в тъмния фон е просто ужасна. Хората с тъмни коси изглеждат сякаш са увили черни парцали около главите си...
В крайна сметка взех Sony 32D3000, но още на другия ден го върнах - такова мазане, такова насичане, извратени цветове, лошо ми стана.
Смених Сонито срещу доплащане с новия модел на Philips - 32PFL9603D, току-що го бяха изложили:
http://www.consumer.philips.com/cons...+32PFL9603D-10
Телевизорът е уникален, последният писък на Филипс със значително променена и подобрена матрица. В България все още не е влязъл "официално" - имаше само една демонстрационна бройка. Даже още не е кирилизиран телетекста, но за мен това не е грижа. Ето малко данни:
- FULL HD - 1920х1080 native резолюция на панела;
- 4 ms BEW;
- Perfect Pixel HD Engine + Cineos technology;
- 55 000:1 Active Contrast;
- Ambilight LED Spectra 2 - някаква нова система Амбилайт, страхотна е!
- USB, LAN и т.н.
Телевизорът е произведен във Франция.
Дистанционното е произведено в Португалия, т.е. китайски истории в този модел твърдо не се допускат! :)
Ами какво да кажа - уникален е апарата. Яркост, контраст, цветове, детайли - абе все едно гледаш Филипс кинескоп и то от добрите.
Няма DVB-C, има само DVB-T тунер.
Това са засега първите ми впечатления и са изключително положителни.
Gamer, честито!!!
И аз от кога разправям, че 32D3000 е лайна, ама доста хоря варват на МАРКАТА(хехехе минало бешело и на един сайт за тестове, където марката Шарп не съществуваше). Единственото, което мога да кажа е да си гледаш ТВ-а с удоволстиве и да ти служи дълги години и без проблеми.