Здравейте , трябва ми ново телевизорче . Обаче пространството позволява 26, максимум 32 инча.
Телевизорчето ще се ползва най-вече за гледане на булсат и някой друг филм от компа. Бюджета е до 1600 Лв.
Стигнах до заключението , че няма нужда да е FULL HD . Мисля че HD READY ще е достатъчно.
Яко се обърках с всичките модели на Сони (32 S , P , U , T....) , каква е разликата на практика ? Като гледам спецификацииите, само някви тунери. Филипсите само 26тици ми се побират .
Панасоници .... никва представа.
Моля запознатите с пазара в момента да препоръчат нещо . Ако имате впечатления от някой модел , моля споделете.
То е ясно , че избора ще се прави след тестове в магазина. Но поне да отсея няколко модела.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Четох много тук, тук -
  Четох много тук, тук -  / и т.н... Останаха /от по-читавите/ JVC А80 и Панасоник ЛМ70 /ЛХ70 го няма отдавна, пък и цената му.../. Моделите за 2008 в този размер никой никъде не ми отговори дали и кога се очакват 
/ и т.н... Останаха /от по-читавите/ JVC А80 и Панасоник ЛМ70 /ЛХ70 го няма отдавна, пък и цената му.../. Моделите за 2008 в този размер никой никъде не ми отговори дали и кога се очакват     . С плеър Филипс ДВП 5960 УСБ /по компонент/ е просто мн. добре, вкл. и с рип-ове - предимно анимация за малкия. Комп. за сега не се предвижда - плеъра е с УСБ 
  . С плеър Филипс ДВП 5960 УСБ /по компонент/ е просто мн. добре, вкл. и с рип-ове - предимно анимация за малкия. Комп. за сега не се предвижда - плеъра е с УСБ