Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
Еднакви стойности не означава еднаква картина.
Не казвам, че се съмнявам във впечатленията ви, но е възможно да сте се подвели. Самсунга създава такова впечатление за по-голяма дълбочина на картина и по-висок контраст заради панела си, но си има отражения.
Цитат:
Първоначално публикувано от ПешоТанка
Пичове можете ли да ме опътите за lcd 40-42' което си заслужава парите и да няма от косурите за които постоянно пишете?
Или няма такова животно и да си карам на кинескопчето?
Абе, Танк ти от кога взе да ги разбираш толкова "стойностите"? :)) И какво си купи, че нещо май не си споменал, или още караш на "кинескопчето" и то ти е база за сравнение? :))
Точно така kaloman, карам на CRT и като гледам много трудна работа е това смяната. Та и за това ви диря за помощ. Около мене има доста луди глави като вас и все човъркат из нета: тесчета, ревюта. Абе, врели не кипели! Вече съм се примерил и ще минавам на нещо "извънземно... май, май земно технологично". Ходя, обикалям, чета, слушам, гледам. Допитвам се до разбирачи от вашия калибър и когато има нещо със собствени очи да сравниш при контролиран тест, тогава и виждаш разликите. Та, това е kaloman :))
И "пуканката" ли гледаш на CRT ? :)) Като искаш обективно мнение слушай lazarus18, той знае, а както и ти знаеш е признат от всички тук за капацитет! Ако смяташ, че твоите възприятия са по- изострени от на повечето хора( имаше тук един такъв съфорумник :)) ) и от пичовете от http://www.hdtvtest.co.uk/, то тогава О.К.! Само не забравяй да споменаваш "според мен" в оценките си, защото иначе може да подведеш някой, а видимо не си специалист по тази техника, поради отсъствието на постоянен достъп до такава! Хайде сега :Drinks: и успех в нелекия избор! :))
Моля, моля благодаря ти!
Да, пуканката се гледа сега на каквото може и понякога при когото няма пък има едно от "технологичните екранчета".
М/у другото твоето моделче като го сверявах доста ме изкефи. Само това пуста SD да беше наред при W4500 хич нямаше да му се мисля много.
Тия от Сони изобщо не мога да ги разбера. Направили-направили, ами направете го като хорате, бре!
Аре, поздрави на всички.... и помагайте!
Цитат:
Първоначално публикувано от ПешоТанка
Сверявахме един до друг при еднакъв сигнал и настройки 40B650 и 40W5500. Определено Самсунга минава Сони при всички показатели. В тест сайта ги дават уж равностойни, но на живо не са.
Здрасти,
Виждам, че си имал възможност да тествате двата модела и определено ме интересува дали сте пробвали HD през USB от HDD на В650. Нещо мрежово пробвали ли сте на модела или само SD ? Определено съм се насочил към този модел и ще се надявам да споделиш по точно впечатленията си . Благодаря предварително. Успех
Днес отново бях в ТМ и се спрях на LG 32LH3000. Какво ще кажете за този модел? Заслужава ли си?
Здравейте.Моля за помощ.Сведох избора си до SAMSUNG LE-32B530 и PHILIPS 32PFL7803D.Ще се гледа Булсат и филми през лаптоп.
Добър ли е избора-кой от двата да взема.
Вярно ли е,че Филипса няма скарт,щото системата ми за кино е с такава и няма да мога да го вържа.
Каква е разликата между SAMSUNG LE-32B530 и SAMSUNG LE-32B550 освен в цената.
Цитат:
Първоначално публикувано от lepetrov
Пешо,какво значи на живо не са?Определено мнението ти е субективно!Ама въобще не съм съгласен с теб,което напрактика също е субективно!Давам глас за SonyW5500\купих го\= :punk:
Напиши няколко думи за него, ще е полезно за всички и особено за мен, колко инча е твоето Сони
Здравейте на всички. От 2008 следя форума, но не съм взимал участие, т.к. не се смятам за капацитет в тази област.Дойде и моят ред да сменя старото ТВ и се колебая между SONY KDL-52V5500 и Panasonic TX-P50G10E ! Ще се ползва главно за ТВ и филми на ДВД. Лично мен повече ме блазни плазмата (поне от това което съм чел до тук) Ще съм благодарен на всички, които ми помогнат да направя правилния избор. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от OHO-BOHO
Здравейте на всички. От 2008 следя форума, но не съм взимал участие, т.к. не се смятам за капацитет в тази област.Дойде и моят ред да сменя старото ТВ и се колебая между SONY KDL-52V5500 и Panasonic TX-P50G10E ! Ще се ползва главно за ТВ и филми на ДВД. Лично мен повече ме блазни плазмата (поне от това което съм чел до тук) Ще съм благодарен на всички, които ми помогнат да направя правилния избор. :Drinks:
Къде го видя новия Панасоник? Знае ли се колко ще струва?
Като гледам в чужбина цените са им близки и избора ти наистина ще е труден.
В новата брошура на ТП е дадена цената на Панасоник ТХ-Р50G10Е -3299лв и е с много добри характеристики ! Към Lepetrov - би ли написал дали могат да се плейват повечето компютарни формати през USB-то на Сонито?
Цитат:
Първоначално публикувано от lepetrov
Пешо,какво значи на живо не са?Определено мнението ти е субективно!Ама въобще не съм съгласен с теб,което напрактика също е субективно!Давам глас за SonyW5500\купих го\= :punk:
Интересно ми е да кажеш, твойто Сони има ли проблема с неравномерен backlight и clouding ? Това е нещото, което най ме притеснява и до колкото разбирам май е въпрос на късмет. Ако знаех, че няма такив проблем въобще нямаше да си губя времето из форуми и тн :)
Някой беше писал за какво може Сони през USB... ами не много неща... за mkv забравете... все пак .. Сони <-> Blueray ... мисля е ясно при положение, че mkv e rip на BD най-често.