Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Днес гледах пак SAMSUNG В620 / СН01 до В650/SQ01 ,ъгъла на виждане е осезателно по-добър при В620/СН01,другата разлика е в матовия панел при В620. На сигнал от ДВД картината- много добра. Не можах да разбера дали има някакъв режим за регулация на подсветката като при PANASONIC или LG. Някой ,който го притежава вече нека сподели впечатления, че промоцията е още няколко дена и после да не стане като с В750...
Има опция за регулиране не подсветката. Някой може ли да ми каже през РС входа дали ще излезе и звук, че искам даси купя кабел но ако не излиза да мисля нещо друго :) Като го купих ме прдупредиха за лошото качество на кабелната телевизия, но аз съм много доволен от картината. Въпреки че ДВД системата ми е стара на оригинален диск е почти перфектно.
Дали ще излезе звук зависи от компютъра ти. Ако той изкара ще имаш и на телевизора.
hristoslav2 ...чудесна инициатива за разделяне по марки, чакаме и за Samsung :Drinks:...чакаме и В9000 :)
http://fullhd.gr/lcd-tv/2008-03-05-0...0-mystery.html
който не е в час с гръцкия, да ползва гугъл преводачката ... като мен :yahoo:
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Дали ще излезе звук зависи от компютъра ти. Ако той изкара ще имаш и на телевизора.
Благодаря за отг. но за съжаление няма да има звук. Ще трябвда да сменя видео картата.
Цитат:
Първоначално публикувано от samara69
Чакам предложения за промени във форума - разгледайте как е направен форума за климатици /вероятно ще заприлича на него форум/
и пишете какво ви харесва и какво не ви харесва в структурата на форума и подфорумите
Пишете за да не стане после- Ама защо го направихте така? Ама това е неудобно направено...ама не можеше ли иначе...
Веднъж като стане после е късно за промени :)
това сериозно ли го пише в гаранционната карта на LG ??
Цитат:
4. Отказ от гаранционно обслужване
...
4.3 Когато е правен опит за ..., включително софтуерен ъпдейт от потребителя или адаптация от неупълномощени лица или фирми.
4.4 При неправилно инсталиран софтуер от потребителя.
...
...
това е гавра -при условие че фърмуера и инструкцията ги има на официалният полски сайт
или LG България ни смятат за маймуни дето не могат да направят нещо като хората
Здравейте, възнамерявам да се обзаведа с LCD телевизор. Разстоянието от стената, на която ще е до меката мебел е 3.5 метра. Привърженик съм на Philips и затова съм се спрял на няколко техни модела. В първите два 42PFL7433D и 42PFL7403D немога да открия каква е разликата в характеристиките също така и 42PFL7603 ми се струва добър. Ако може да ми препоръчате кой е най-добър или някой друг модел, от който сте доволни и също така дали размера 42 инча е подходящ за това разстояние? Също така дилема е дали да е с ambilight, не съм голям привърженик, но досега съм нямал такъв телевизор и знам ли след време може да ми хареса
@kirilmanika
Раликата м/у 74х3 и 76х3 е, че първите имат 100Hz, а вторите Ambilight.
Ambilight-a е много хубава екстра за мен. Виж веднъж филм с включен Ambi и после няма връщане назад. И аз мислех, че е голяма глупост, обикновено си падам само по "high tech" екстри и тия лампички ми се струваха смешни.
Хубаво е да кажеш какъв ти е бюджета - наскоро гледах в ТМ 42"9703 на цена 2799лв.
Цитат:
Първоначално публикувано от zlatko
@kirilmanika
Раликата м/у 74х3 и 76х3 е, че първите имат 100Hz, а вторите Ambilight.
Ambilight-a е много хубава екстра за мен. Виж веднъж филм с включен Ambi и после няма връщане назад. И аз мислех, че е голяма глупост, обикновено си падам само по "high tech" екстри и тия лампички ми се струваха смешни.
Хубаво е да кажеш какъв ти е бюджета - наскоро гледах в ТМ 42"9703 на цена 2799лв.
Ами да кажем до 2000-2200 максимум. А аз немога да открия разлика между 42PFL7433D и 42PFL7403D.
Цитат:
Първоначално публикувано от kirilmanika
Здравейте, възнамерявам да се обзаведа с LCD телевизор. Разстоянието от стената, на която ще е до меката мебел е 3.5 метра. Привърженик съм на Philips и затова съм се спрял на няколко техни модела. В първите два 42PFL7433D и 42PFL7403D немога да открия каква е разликата в характеристиките също така и 42PFL7603 ми се струва добър. Ако може да ми препоръчате кой е най-добър или някой друг модел, от който сте доволни и също така дали размера 42 инча е подходящ за това разстояние? Също така дилема е дали да е с ambilight, не съм голям привърженик, но досега съм нямал такъв телевизор и знам ли след време може да ми хареса
разликата между 42PFL7433D и 42PFL7403D е цвета на лайсната на корпуса - нищо друго
3-тата цифра обозначава цвета
Цитат:
Ти хубаво питаш, но не видя ли че моделите са изчерпани отдавна. Това са стари модели вече и едва ли ги има някъде в продажба нови.
За тези пари можеш да си вземеш от новите модели на Филипс, които са и по-добри - 7404 и 8404.
Да действително е така, че по 1 бройка може би ще има някъде, но при 7404 цената е с 300 лв отгоре. Има ли голямо значение дали ще е 5 MS или 3 MS. Попринцип какво ви е мнението за телевизорите на Philips. В ТМ има много Самсунг, но това може би е нормално, защота ТМ са техни представители. Също и няколко модела на Sony разглеждах, но там цените са по-високи... Имаше и нещо като формула, по която се изчисляваше колко инча да бъде телевизора според разстоянието, от което ще гледаш?
Цитат:
Да действително е така, че по 1 бройка може би ще има някъде, но при 7404 цената е с 300 лв отгоре...
2000лв е. 8404 с ambilight e 2350 там, в electron.bg май беше 100лв надолу.
А каква е разликата между 7404 и 7433? Какво ще кажете за SONY KDL-40V5500 http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09052546
Здравейте, младежи и девойки!
Като един редовен читател и ползвател на този форум и аз искам да благодаря на всички помагащи и добре информирани потребители.
И да задам стандартния напоследък въпрос за избор на ЛСД /моят кръстник ще си купува, а аз обещах чрез вас да помогна, лично аз имам 42ПФЛ8404, отново избран с ваша помощ и съвети/.
Параметрите на това, което моят кръстник търси и може да си позволи са:
Цена: 1800- 2000 лв;
Тип телевизор: 37'' ЛСД
Дължина на ТВ-то: не повече от 93 см.
Гледал е един модел на САМСУНГ LE-37B651, който пасва и на пространството, което има и на цена. Вие имате ли по-добро предложение?
Поздрави,
А3