а аз си взех моя преди месец само и вече е паднал с близо 30%. при покупката на такъв вид техника друго не може да се очаква. важното е да се радваме на това, което имаме.Цитат:
Първоначално публикувано от ethernall
Преглед за печат
а аз си взех моя преди месец само и вече е паднал с близо 30%. при покупката на такъв вид техника друго не може да се очаква. важното е да се радваме на това, което имаме.Цитат:
Първоначално публикувано от ethernall
Здравейте на всички ,реших да се възползвам от хубавата темичка ,тъй като ми идва ред да си купя нов TV.Твърдо бях решил да е SONY KDL 40W4000 /фен съм си на тази марка от години :) /,но четейки тук виждам,че има и други добри алтернативи и като се поразгледах ми хареса PIONEER KRL 37 V http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=10559 За него знам само,че е с матрица на панасоник,в резултат от сватбата между двете фирми в областта на ТВ.Интересува ме някои има ли впечатления от него ,по добър ли е от този модел на сони и заслужава ли си да жертвам три инча заради евентуално по-добра картина .Разликата в цената не е чак толкова голяма и бих я преглътнал .Ако някой е запознат може да каже и еквивалентния модел на панасоник със същата матрица,ще е по евтин вероятно .Също така ми е интересно и кой модел на шарп в този ценови клас е сравним по качества със сонито и пайнера,който си заслужава.Общо взето избора ми ще се сведе до модел на някой от посочените производители.Твърдо съм решил да не е плазма,филипс и лг .
stanislavhdj,
Дай повече инфо за SHARP LC-37XL8E. Един познат го е поръчал от сайта и са му казали ,че утре до обяд ще го му го доставят в къщи.Ще ходя да му помагам. Пък ми е и много интересно.
П.С.Няма търпение завалията.Сега се обаждал пак на Спииди,утре в 9 часа,да му го донесат като първа пратка?!
Матрицата и производството на PIONEER KRL 37 V е Шарп/почти 100% аналог на цитираният по-горе LC-37XL8E/,в резултат на "сватбата" между PIONEER и SHARP.Цитат:
Първоначално публикувано от maxrev
Проверих го снощи. Сивото ми се струва съвсем нормално в цялата скала.Цитат:
Първоначално публикувано от ivasim
Провери да не са пипани настройките от видео картата на компютъра. Дай им фабрични настройки.Цитат:
Първоначално публикувано от ivasim
Същия проблем има ли го и със ДВД плеър да кажем?
Мерси за уточнението,а все пак как стои въпроса в сравнението между въпросните пайнер и шарп със сони бравия KDL 40 W4000 ,заслужава ли си да ги предпочета въпреки по малкото им инчове в сравнение със сони .Цитат:
Първоначално публикувано от n8852
Според мен Pioneer-a може да го изключиш. Прекалено скъп е, а отзивите за него не са толкова ласкави. Все пак е първото им ЛСД. Заставам зад Шарп-а изцяло, НО помисли добре за размера. Аз лично никога не бих направил компромис с размера. W4000 също е добър модел, на близка цена, но с 7-8 см по-голям диагонал.Цитат:
Първоначално публикувано от maxrev
Все пак зависи ти какви предпочитания имаш, от какво разстояние гледаш и какъв сигнал ще му подаваш.
Не е телевизор, а компютърен монитор. Затова му е такова съотношението.Цитат:
Първоначално публикувано от ivan1
А защо се различават? Доста фактори, исторически, пазарни и т.н.
http://www.hometheaterforum.com/htf/...esolution.html
Вторият пост.
@jidachev
Не бях вдял тази цена - въобще не се колебай!!!
Колкото до звука има право, може да е само за цифровия тунер. Но устройството което си свъразл през HDMI към телевизора вероятно ще има оптичен изход.
Да, настроил съм всичко под 50% и пак образа е достатъчно добър, като гледам и след 200 часа едва ли ще ми се наложи да вдигам особено контраста/яркостта/цвета. То и в хола ни е относително тъмничко сега, ще видим през лятото как ще е...Цитат:
Първоначално публикувано от tango2001
Здравейте, моля ви за малко помощ. От толкова много четене ме заболя главата, но все пак сведох избора си до следните модели LCD:
Sharp LC-32RD8E
Sharp LC-32X20E
Philips 32PFL7803D (32PFL7603D/12), не мога да разбера разликата между двата модела
Телевизора ще се използва предимно за телевизия ( обикновена кабеларка) и гледане на филми от компютър.
Не съм чак такав спецялист и незнам какво точно ви интересува на цифрова кабелна съм с скарт кабел от приемника и телето работи много добре на аналоговата има малко снежинки но мисля, че това е от кабелната. Леко си настроих цветовете както на мен ми харесват и съм го пуснал на режим панорама (не разпъва образа в средата а само малко в краищата) и съм му пуснал авоматичното реголиране на подсветката. Не се сештам друго ако ви интересува нешто конкретно пишете. Иначе според мен телевизора си заслужава няма смисъл да вземеш нешто евтино и после 10 години да пишеш по форумите, че ти насича, сивее червенее и други глупости и да питаш как да го оправяш.Цитат:
Първоначално публикувано от n8852
Sharp LC-32RD8E - 100HzЦитат:
Първоначално публикувано от rickk
Sharp LC-32X20E - Ful HD
общо взето това е разликатаа по дибре виж този http://www.sharpbg.com/index.php?productID=270 има и 100Hz и е Ful HD. Заслужава си да спестиш още малко.
Здравейте на всички.Рядко правя публикации понеже не съм компетентен по въпросите за ЛСД телевизорите.Ако някой може да отговори за SONY KDL-40W4500 заслужава ли си модела справя ли се приемливо на SD сигнал с каква матрица е и заслужава ли си 300лв. отгоре вместо SAMSUNG LE-40A756 самсунга страшно много ми харесва като дизайн.Ако има някой преки наблюдения върхо двата модела моля да сподели за което му благодаря предварително мисля че и двата модела са 100 нерцови и СОНИТО с малко повече екстри но несъм сегорен.