Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
Цитат:
Първоначално публикувано от morski_vylni
Здравейте!
Определено намирам доста професионални коментари и за тази цел реших да споделя какво възнамерявам да купя.. свел съм вариантите до 2. Така, че ако може някой да ме посъветва кой вариант е по-добър.. ако може да се каже така.
Желая да си купя LCD, 37', Full HD, задължително цифров тунер, HDMI входове.. 2 или 3 за мен е без значение, мога да отделя до 1 200-1 300 лв.... въпросните модели са:
1. PHILIPS 37PFL5604H
2. SAMSUNG LE-37B530
Освен това в последната промоция на ТМ има един модел на LG, съмнявам се че може да бъде сравняван с изброените по-горе. Мисля, че през идният уикенд ще излезе новата промоция на ТМ.. може би тогава ще се появи нещо на добра цена.
Благодаря ви предварително за вашите мнения.
Здравей колега, аз чакам 20- ти да видя промоциите в ТМ и ще грабвам едно 37'' ТВ. Твоя избор се припокрива с моя, дори и бюджета :) Върни се страница назад да видиш моя въпрос и последвалите отговори, които аз много ценя. Днес обаче ми се завъртя ето това пред погледа: SAMSUNG LE-40B554 и се удя само дали няма да окьоравеем от тези 2.5 м
Цитат:
Първоначално публикувано от xtrail
Здравей колега, аз чакам 20- ти да видя промоциите в ТМ и ще грабвам едно 37'' ТВ. Твоя избор се припокрива с моя, дори и бюджета :) Върни се страница назад да видиш моя въпрос и последвалите отговори, които аз много ценя. Днес обаче ми се завъртя ето това пред погледа: SAMSUNG LE-40B554 и се удя само дали няма да окьоравеем от тези 2.5 м
Няма да окьоравееш ,аз гледам цифрова Кейбълтел и филми от лаптопа на 42" от 2,2-2,5м и ми е перфектно ,даже на HD ми идва далече . Взимай 40"-42" спокойно !
Цитат:
Първоначално публикувано от morski_vylni
Желая да си купя LCD, 37', Full HD, задължително цифров тунер, HDMI входове.. 2 или 3 за мен е без значение, мога да отделя до 1 200-1 300 лв.... въпросните модели са:
1. PHILIPS 37PFL5604H
2. SAMSUNG LE-37B530
Като информация:
В новата промоция на "Метро" SAMSUNG 37 B 650 - 1498 лв.
SAMSUNG 40 B 650 - 1679 лв. Съответно с около 100 и 200 лв. по-евтино. :)
Samsung UE40B7020 не е ли LED LCD телевизор или нещо бъркам?
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Няма да окьоравееш ,аз гледам цифрова Кейбълтел и филми от лаптопа на 42" от 2,2-2,5м и ми е перфектно ,даже на HD ми идва далече . Взимай 40"-42" спокойно !
На твоя отговорност , колега :) Жената не иска да отпусне още леффффффф..аз знам кое, но
Цитат:
Първоначално публикувано от prince
Като информация:
В новата промоция на "Метро" SAMSUNG 37 B 650 - 1498 лв.
SAMSUNG 40 B 650 - 1679 лв. Съответно с около 100 и 200 лв. по-евтино. :)
Видях го в новата брошура на метро.. не съм много на ясно до колко е по-добър.. и тези му допълнителни опции.. като dlna wireless, usb video.. са използваеми.
някакво мнение? :)
Цитат:
Първоначално публикувано от tashunko71
Samsung UE40B7020 не е ли LED LCD телевизор или нещо бъркам?
LED TV се води, което си пак LCD телевизор с по-различна подсветка.
Каква е цената в Метро че нямам брошура?
Цитат:
Първоначално публикувано от tashunko71
Каква е цената в Метро че нямам брошура?
32B650- 1249.80 BGN, 37B650- 1498.80 BGN, 40B650- 1678.80 BGN
Здравейте , докато съм в еуфория около покупката на моя телевизор , племенника ми и той реши да си купува телевизор та ще ви помоля за мнение .Става въпрос за големина 42"-46" и цена около 1500 лева + .Той и приятелката му са си харесали ето тези модели-LG- 42-LH5000 и Samsung 46-B530.Аз му препоръчах и ето този който често се споменава тук а и го видях на живо и много го харесах -Panasonic TX-P50X10Y.Дайте мнение или други предложения .Цената може и леко да се оптимизира (нагоре ) -все пак като се прибирам в България живея там , така че съм и лично заинтересуван ?И пак ви благодаря !
Цитат:
Първоначално публикувано от xtrail
На твоя отговорност , колега :) Жената не иска да отпусне още леффффффф..аз знам кое, но
Виж едно много добро бюджетно решение http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09060630 ,а ако ти отпуснат 1499лв -Toshiba 42XV635D най-малкото има 100хц в повече от 40В551
Здравейте,предстои ми покупка на тв,разполагам със 1200-1300 лв,насочил съм се към 42 инчовите плазми на Панасоник,може ли да ме насочите към най-доброто решение за тези пари.Разполагам със стабилен комп и тв-то ще се използва главно за 1080р филми.
Мерси предварително!
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Благодаря ти за съвета, но ти направо ме хвърли в объркване, тази марка някакси остана незабележима за мен, макар да не подценявам никой производител. Не се пише много тук за тях, нямам никаква представа как са. Ти имаш ли поглед? Освен да отскоча и да погледна. Признавам си..допада ми дизайна на Самсунг...за техниката нямам фаворити.
32" lcd full hd molq prepora4aite modeli do 1000lv
ште се използва за цифрова кабелна
xtrail ,без ходене на място и директни сравнения няма как да се мине , защото крайния избор е твой. Дизайна е важна част от този избор ,но все пак мисля, че картината трябва да е на първо място. Ако нямах "поглед" нямаше да ти ги предложа .