За проблема с канали 901...999 сканирах телевизора отново, но без антена или кабелна-просто с празна букса. След това му закачих кабела и сканирах отново. Каналите се наредиха от 001.
За проблема с канали 901...999 сканирах телевизора отново, но без антена или кабелна-просто с празна букса. След това му закачих кабела и сканирах отново. Каналите се наредиха от 001.
някой пробвал ли е да върже dvd, което има progressive scan component изход към компонентния вход на телевизора. При мен ми дава постоянно, че няма сигнал и вече почвам да си мисля че телевизора е нещо прецакан.
Здравей sved,
моят модел е ДЛТ-32Г1, но по характеристики е същият. Провери си кабелите и/или (дори най-вече) самото ДВД (дали си разрешил да излиза прогресивен или нормален сигнал през компонентните изходи на ДВД-то). При мен си разпознава двата сигнала чудесно - изписва 576i при "нормален" сигнал или 576p при прогресивен сигнал.![]()
да наистина проблема беше в dvd-то не беше позволено progressive scan. Сега проблема е че понякога като има бързо движение леко треперят обектите и изглежда гадна картината ама какво да се прави евтини телевизори![]()
Здравей отново sved,
продължавай да търсиш причината в ДВД-то и/или кабелите, с които си го свързал. Няма и помен от подобни проблеми телевизорчето...Пример - още като го взех - имаше едно демонстартивно клипче (част от филма "Аз, роботът"), което много се въртеше преди време по тв-тата на Самсунг май в Техномаркет. Става въпрос за финалните сцени от филма, където много роботи и др. тичат, скачат и т.н. Ами пусни си го - трябва да предава просто кристално ясно...
П.С. За "евтините" телевизорчета....Не си мисли така...И не слушай какво толкова говорят разни "специалисти". Деу са много разпространени в Англия, например...И Франция...И нали знаеш, че същите матрици (1:1) използват Филипс в повечето си модели...Странно,а?![]()
няма такова нещо, във Франция тази марка не върви.Първоначално публикувано от ciel
Преди два дена си взех същия DAEWOO LT32L2 и нямам проблеми с каналите.Започват си от 01 и нагоре,също така нямам проблеми с звука на канал едно.Това което се опасявах най-много е когато изключа ТВ от контакта ще си загуби настройките на каналите и веднага пробвах след като разбрах за този проблем от тази тема.Обаче настройките на ТВ си останаха и всичко каквото си бях запаметил.И за сега не са се рествали сами,както прочетох по-горе,че някой имат такъв проблем.Предполагам,че съм взел DAEWOO-то от нова партида където тези проблеми са отстранени.Първоначално публикувано от archangel
Здравете и аз имам тука един проблем-не мога да изкарам звук от лаптопа хп6735 към лсд dewoo 37L2 картина има ама звук нема отзаде на тв има PC audio там сложих стерео жак а към компа също стерео жак от слушалките. Някой ако има предства защо нямам звук на телевизора да даде идеи.![]()
![]()
za pojasnenie laptopa mi e HP6735s vruzkata pravja sus stereo jak-kum stereo jak .Tv daewoo LSD LT37L2 oba4e kakto ve4e ppisax nyamam zvyk na lsd a kompa se 4yva i ima zvyk .DA ne e njakukvi draivari na kompa zastoto sum na vista i sigyrno trybva da gi instaliram zada trugne .Stranoto e 4e kogato pysna slyshalkite na opciyata za proba se 4yva na tv-to zvyka na probata ,koe trybva da se naglasi za da se 4yva zvyk za da moga da gledam filmMolya daite njakvi suveti plissss![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм се спрял на ДЕУ LT37L2,дали са решени проблемите,че нещо взех да се стряскам???![]()
По-добре не го вземай. Избягвай марката DAEWOO !!Първоначално публикувано от nikman
Купих си хладилник Деу преди около 4 месеца (Но Фрост).Държи се не по-зле от Самсунга,с тази разлика,че не се е развалил още(на Самсунга за 800лв,му се прецака компресора на първия месец и после още 2 по гаранционни сервизи).Първоначално публикувано от hristoslav2
Дали и ЛСД-тата на Деу не са по надеждни от на Самсунг,или е късмет работа???
Проблема не е в качеството а в липсата на някои настройки и възможности на телевизорите им.Изостават с развитието си.Първоначално публикувано от nikman
Разгледах модела в "Техно-то",има стандартни настройки,мисля че ме устроиват(на пръв поглед).Сега съм с Грундиг на 10-на години,100хц,ПиП и т.н.В него ме дразни тунера(някакъв немски стандарт,всички програми си ги търся ръчно,на автоматично хваща 10-на)и това че няма таймери.ПиП не го ползвам.Пуснал съм му само някакви филтри за картината.
Евентуално Деу-то ще го ползвам много рядко за монитор(да гледам филми)през ВГА-то.Там има ли някакви недостатъци?
Модела е DAEWOO LT37L2
Взех Деу-тоНякой има ли книжка на български,да ми е прати по някакъв начин (ПДФ,снимки)???
Благодаря предварително
п.п. Нещо не мога да се оправа с подредбата на каналите,става само един по един,или нещо не мога да го налучкам???