Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница
Aми докато се наканя и LGто се е изчерпило.
Да видим какво ще стане с второто предложение понеже заявката става само по Интернет.
Благодаря hristoslav2.:Drinks:
друга опция, понеже и вторият е свършил:
http://www.philips.bg/c/televisions/...l4258h_12/prd/
http://www.technomarket.bg/products/...29/lg-29ln460r
или да дебна други промоции покрай световното,за предните ми две предложения?
Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница
Хмм..вторият не съм го виждал, но бих заложил на него.
А какво би казал за разделителната способност на LGто?
- Разделителна способност
- LED тип (Подсветка )
- Motion Clarity Index (MCI)
- Микро пиксел контрол (local dimming)
пуснах запитване за Филипса,преди да ти получа отговора.
Сърдечни благодарности още веднъж на hristoslav2 ,поръчах Филипса.
Като дойде и го тествам ще пиша отзиви.
отзиви има ли за 5619er TV-Serie
Привет на всички. Моля за малко помощ при избора ми на 32"телевизор.
Моделите на които се спрях са: lg 32LB5800 или Samsung UE32H5500
TV- то ще се гледа с обикновенна външна антена. Очаквам вашите предложения.
Привет Петле :Drinks:
Samsung UE-32H5500
За предложение трябваше да дадеш бюджет.
Здравей hristoslav2 , не дадох бюджет понеже не съм в България. Самсунга в момента е 299 евро на промоция а LG-то около 330 евро, не държа да е смарт телевизора, но предполагам е с по добър процесор, както писах в предния ми пост ще се ползва с обикновенна антена. Така че бюджет до 300 евро. Благодаря ти за бързия отговор. Ако имаш някакво друго предложение ще се радвам да го прочета. Забравих да кажа че тук телевизията е вече цифрова.
За коя държава става въпрос?
Дай линк към някой местен ритейлър, откъдето смяташ да пазаруваш.
Този линк https://www.skroutz.gr/c/12/televisi...D-Full-HD.html
е като "Пазарувай ком" извини ме за грешките. Намирам се в Гърция.
Предложете нещо около 20"
Спрял съм се на тези модели:
19"
Телевизор LED Akai LT-1909AB, 19" (47 см), HD - eMAG.bg
Телевизор LED Grundig 19VLC2100C, 47 cм, HD - eMAG.bg
Телевизор LED Smart Orion T 19D/LED/SMART, 19" (47 см), HD - eMAG.bg
22"
Телевизор LED Akai LT-2207AB, 22" (56 см), HD - eMAG.bg
Телевизор LED Philips, Full HD, 22" (56 см), 22PFH4109 - eMAG.bg
Телевизор LED Orion T 22D/PIF/LE, 22" (56 см), Full HD - eMAG.bg
Може да предложите и нещо друго за същите пари.
П.П: Така като прочетох първия пост в темата и по точно "с ужасен ъгъл на виждан" малко се зачудих дали да си взема малко LCD, затова може да предложите и CRT:BigGrin
Цитат:
Първоначално публикувано от
petleto
сайтът го знам - познат ми е от гръцкият форум, там често го цитират.
AVClub
Много ограничен избор...
Стой настрана от Philips, Тошиба, Нео..
ОК OLE и F&U не ги познавам, но съм почти сигурен, че са китайско или турско производство
Остават моделите на LG и Samsung
LG виж моделите 32LB5610 / 32LA6130 модел от 2013 година и плейъра не поддържа DTS
Здравей hristoslav2. Какава е разликата м/у samsung ue32h5000 и sansuhg ue32h5030, тук в гърция разликата в цената е около 10/17евро.
- - - - - - - - - -
малко извън темата, имам проблем с часовата зона : пиша септември а ми показва август. пиша днес 13.09.2014 и ми показва август месец и различен час.:scared:. къде бъркам:confused: извинявам се предварително.
- - - - - - - - - -
Разликата е само в цвета на корпуса.
Направи ли му ъпдейт?
Часова зона - Кайро(+3)