Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
civica
Ако е само за гледане на телевизия , то няма съществена разлика между двата монитора/телевизора .
И ако прочетеш горните два поста ще разбереш , че са избрали Самсунга .
Ами основно за телевизия ще се използва. В много редки случай като монитор и то не за игри.
Да ,да прочетох и няколко страници назад. Въпросът ми беше по-скоро заслужава ли си +20лв за 0,2" и +1г гаранция.
Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница
За по-голяма гаранция - винаги , но може нещо да не ти хареса . Сравни ги наживо , ако е възможно .
Трябва ми бюджетен 22-24" телевизор. За сега единственото ми изискване е да не с TN матрица. Като цена Crown и Sang май излизат най-евтино. Има ли смисъл да се вземе JVC или е същото като предните?
Отдавна търся 24 инчов телевизор който да е смарт. Тоест да има вградено WiFi и YouTube като големите телевизори. Да поддържа HEVC.x265 DVBT2.
Има един но е с USB интернета. Дано до няколко години има това дето търся.
Няма да има. Малките панели полека ще отпаднат или отиват само за нискобюджетни РС монитори. Това е положението.
LG 24LJ480 e Smart Телевизор 24 инчов, но не се продава в БГ и нее Full HD, а това е задължително. Мисля си че до 1-2 години ще има това дето търся, разчитам на Philips 4 и 5 серия, и на LG. Следа ги постоянно.
Здравейте, обмислям да взема един малък телевизор 22-24", който ще се ползва и като монитор от време на време и поради това искам да е Full HD. На хартия ми харесват доста от моделите и поради това ми е трудно да избера. Спрял съм се на:
Philips 24PFS4032 (на промоция в Емаг) - 280 лева, докрая на деня мога да ползвам код за още 18-19 лева надолу, 261 лева
Philips 24PFS5231 - за 50 лева отгоре - има ли смисъл да взема него или единственият му плюс е колонката?
LG 22MT49VF - 250 лева, с отстъпката става 225 лева.
Преди съм чел, че е добре да се избягват евтините серии на Philips, а по спецификации гледам, че и двата са с 8bit IPS екрани, което би трябвало да означава, че ще вадят добра картина. LG-то е на най-ниска цена, но е най-бедно откъм входове, не виждам дали поддържа HEVC (H.265) по спецификации, а и е 2.5" по-малък диагонал... Та клоня към някой от филипсите, но в крайна сметка ако са толкова зле откъм картина бих изчакал черния петък за по-добра оферта на LG/Samsung.
Взимай един Philips, аз ползвам един малко по стар модел и съм доволен от Картината. Всички известни марки имат добра картина, сравнено със марки като StarLight и Finlux. Купувал съм 4 малки 24 инчови все различни марки и от личен опит казвам това. А и за вбъдеще ще купувам още. Samsung, LG, Philips имат много добра картина, a StarLight е гадна картината неможе да се сравнява с другите. Всичките са FullHD.
Здравейте,
Обмислям покупката на 32" телевизор за кухнята. Разположението на стаята и мястото на което ще е поставен телевизора, при мен означава че няма как да се гледа от много различни ъгли. Бюджета който съм отделил е до 800-900 лв., като много държа на няколко неща:
- добра/отлична картина, колкото може да се очаква от 32" телевизор
- да има Youtube приложение, или да може да се сложи
- да стартира бързо - имам 40", 5 годишна Тошиба в нас която стартира за 10-15 секунди и ми идва да я метна през прозореца :)
Ще съм благодарен, ако можете да ми предложите конкретен модел или само марка към която да се ориентирам пък аз ще си търся модел в моя бюджет.
Благодарско на всички които могат да ми помогнат в избора.
P.S. Има ли значение за телевизор с такъв размер на екрана дали ще е HD Ready или FHD?
Това тук не е тема за 32 инчови телевизори а за по малки, и като искаш да стартира бързо отиди и тествай в някой магазин, и виж кое те устройва. А за Youtube ти трябва да е Смарт с WiFI. По добре да е FullHD DVBT2 HEVCx265.
И пак казвам това нее темата за 32 инчови модели. Ако можеш да прочетеш заглавието.
Здравейте.
Трябва да избера 24' ТВ за подарък, та моля за съвет. След като поразгледах се спрях на тези два модела.
https://www.emag.bg/televizor-led-lg.../pd/D41C0DBBM/
https://www.emag.bg/televizor-led-sa.../pd/D07PMYBBM/
ТВ ще се използва с това устройство https://www.emag.bg/google-chromecas.../pd/DK7WSYBBM/
Възможна ли е някаква несъвместимост между устройствата, отворен съм и към други предложения.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Darakchiev
По мое мнение за този бюджет https://www.emag.bg/monitor-led-aoc-.../pd/DC3VY3BBM/
предимствата, 27" , Яркост 300cd/m2 , по-малко време за реакция.
LG-то няма HDMI , не е FullHD (не ти върши работа с Chromecast-a)
Това е моето мнение. Успех
пп. Има доста по-ефтини сайтове от eMag ;) Моето предложение го има с 40лв+ надолу в други магазини. Питай чичко гугъл.
За съжаление няма място за по голям диагонал, явно ще е самсунга.
Здравейте,
търся телевизор/монитор 22 или 24 инча. Ще се гледа телевизия и ще се ползва като монитор и затова трябва да е FHD. Спряла съм се на следните модели:
1. Philips 24PFS5303
2. LG 22MT49DF
3. LG 22TK410V
4. Samsung LT24E390EW/EN
5. Philips 22PFS5303
6. Samsung LT22E310EX
Видях, че в предходни мнения най-много е избиран Samsung LT24E390EW. Мисля, че и на мен той най-много ми допада, но все пак да ми дадете съвет, тъй като там е сравняван с други модели, а не всички които съм посочила аз. Спрямо предходните коментари LG-тата май ще отпаданат и остава избора между Philips и Samsung.
Благодаря предварително за Вашето съдействие.
Весели празници!