Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
Цитат:
Първоначално публикувано от gadinoid
Мисля, че се реших. Към момента съм твърдо зад този, въпреки че е точно на границата, като това което съм готов да платя. Ако имате предлжоения за 42 инча плазма (компромисен вариант 40) ,1,920 x 1,080 за по-малко пари, кажете да я разгледам въпреки, че вече съм кажи-речи зарибен. Само да я поогледам в почивните дни остава....
онази промоция на метро -самсунга 50 плазмата за 1499лв ако стои още е доста по добре от PANASONIC TX-P42S20E за 1569лв
50 инча са вече наистина много.42 е точния размер щото освен за телевизия, където ще мога да легна на леглото за да гледам по-от далеч, ще се ползва и за Nintendo Wii и не мога да се навръ във "филма"
колоко ти е разстоянието да телевизора от там от кадето ще гледаш?
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Ясно ли е с каква матрица е? 40-ка в Х серията май не сме имали.
Не съм я виждал, но при тая цена почти мога да се обзаложа, че е Самсунг от тип, какъвто има и 40LV685D. Очакваме някой да потвърди или открие друго :)
:)
Матрицата е Самсунг , но точно каква не разбрах ! На стикера има буква " К " , след средата на 2008 това означава Самсунг матрица , освен ако нещо не се е променило през 2010 !
Цитат:
Първоначално публикувано от venci79
колоко ти е разстоянието да телевизора от там от кадето ще гледаш?
Ми общо към 2 и нещо ако гледам на леглото и около метър и нещот ако играя на Wii-то. Много е 50.
5605 series:
Sharp UV2A (8bit), Direct LED (No local dimming)
Някой може ли да каже тази Шарп матрица с какво качество е спрямо S-PVA на Самсунг и IPS на LG ?
Ниво на черно и ъгъл на гледане имам предвид ?
Цитат:
Първоначално публикувано от mass_effect
Ми общо към 2 и нещо ако гледам на леглото и около метър и нещот ако играя на Wii-то. Много е 50.
мда, за 40-42 си
дори при игра от метър и нещо ще ти идват множко...
да щом са 2 метра само,42 е по добре.
Здравейте на всички! Нов съм в този форум и търся помощ. Наближава Световното по футбол в ЮАР и поради тази причина, за хола смятам да закупя телевизор LCD или Plasma - бюджета е ограничен до 1600 лева! Да кажа, че телевизора няма да е разположен на широката страна на хола, а на тясната и дефакто ще се гледа от по далечно разстояние и леко под ъгъл търся голям телевизор минимум 42 инча максимум 50 моля ви помогнете ми! Ще го купувам на 100% от Техномаркет, защото имам ваучери от работата ми за там!
ти си кажи разстоянието и дали е тъмна или светла стая пък хората ще ти кажат какъв и колоко инча да е телевизора
cvetink,на първо време бих те посъветвал да изчакаш непосредствено преди старта на световното ще има много добри промоции на големи екрани в Тм така че не се хвърляи от сега
Аз също те съветвам да изчакаш.
Със сигурност ще се гледа под ъгъл, а разстоянието е от 2 до 5 метра последния стол (масата е голяма елипса) до прозореца се пада на срещуположната стена където ще бъде телевизора но на голямо разстояние стаята е светла
Дано ме разбрахте правилно телевизора ще стои на другата срещуположна стена на прозореца и телевизора ще бъдат един срещу друг но на голямо разстояние! А кажете ми моля LCD или Plasma като за начало!
Дано да не стана досаден но хола е 3 х 7 на едната 3 метрова стена ще стои телевизора на 7 метровата има библиотека на другата 7 метрова канапе с елипса и столове, а на другата 3 метрова прозорец!