Е в крайна сметка какво взе, похвали се ;)Цитат:
Първоначално публикувано от Starter
Преглед за печат
Е в крайна сметка какво взе, похвали се ;)Цитат:
Първоначално публикувано от Starter
Везните се наклониха към Samsung LE 32B650 :)Цитат:
Първоначално публикувано от Hwarang
Някакъв съвет? Христослав, Лазарус, anyone? :)Цитат:
Първоначално публикувано от Harpuna
Harpuna
Избирай един от тези двата
PANASONIC TX-L26C10P и SAMSUNG LE-26B450
панасоника не знам какви тунери има
Една случка от днес - в технополис - 2 50" плазми ПАНАСОНИК. Размених табелките на S20, X20 - еми колегата посмъртно не можеше да види разлика от 2 метра разстояние. Телевизията беше National geografic HD. Други хора се загледаха - 3-ма, естествено Х20-ката щото пише S20 и аз побързах да върна обратно табелките да не се "заблуждават" излишно хората, и да започнат да разправят глупости как 800лв отгоре за S20 си струват! :)
Смея да твърдя че за 90% от хората няма никаква разлика между различните телевизори = единствено РАЗМЕРА има значение.
И няма как да не е така като качеството което сме виждали е от отвратително, през гледаемо, до задоволително по някои канали!
Доста добър експеримент, alfa, така е.
А ето какво се получава понякога :))
http://img217.imageshack.us/img217/6...0791548006.jpg
Momchil, теб ако те слуша човек ще си помисли ,че цялата ти фамилия гледа на Full HD телевизори от няколко поколения насам със 1080p сигнал приеман директно от мъглявината Андромеда !
Предполагам LCD панелът на телефонът ти също е 1080p !
Примерът на alfa156 e напълно показателен !
Според прогнозите на аналитичната компания Forrester Research, около 10% от телевизорите с висока резолюция (HDTV), закупени като коледен подарък, ще бъдат върнати обратно в магазините. През миналия новогодишен сезон, по данни на Forrester, броят на върнатите HDTV е достигнал 20%.Според мнението на аналитиците, в основата на наблюдаваното явление лежи не техническо несъвършенство на закупената техника, а човешкия фактор. Основната причина за връщането на всеки пети телевизор през миналата година е било силното разочарование, което потребителите са изпитали при включването на HD-телевизора към стандартен DVD-плеър или декодер.През тази година ситуацията не е много по-различна. Все пак общото ниво на информираност на потребителите е по-високо, но голяма част от тях не знаят, че за получаването на качествена картина на HD-телевизора е необходим специален плеър, който да подава картината с нужната висока резолюция.И за финал ще кажем, че по данни на анализационното издание EE Times, около 40% от ползващите HDTV, нито веднъж не са гледали филм с висока резолюция на своя телевизор. :))
SAMSUNG LE-32B650 v/s LG 32LH5000 Какво бихте ми препоръчали?Като се има предвид че ЛГ е със 100лв. по-скъп в момента.
От тази промоция на SAMSUNG LE-32B650 -999лв. дали не са останали само мостри?Някой има ли инфо?
werti, Самсунга е по-добър. Дали са мостри ще трябва да провериш на място.
В понеделник си взех Samsung, не са мостри - идеално запечатани в кашонче са.Цитат:
Първоначално публикувано от werti
Всъщност зависи от магазина - аз напазарувах в ТМ Sky City в Гео Милев, но и в ТМ в Сити центъра очакваха бройки.
deian, изглежда доста прилично ....само лакирай отрязаната част с подобен цвят и заспива !!! :Drinks:
Малко OFF за спора от вчера!
Вчера не ми остана време - отидох нощна. Ето каква е ситуацията при мен.
На двата етажа от къщата в която живея имаме 7 извода за ТВ на 5 от които има закачени Тв-та. Кабеларката за която плаща баща ми излиза на месец 15 лв. - аз не давам нито стотинка, а мога да си вържа колкото си искам разклонения. Все още на пазара няма никаква алтернатива за тази цена да пусна толкова Тв-та!!!
Не малко хора са като мен. Решението за мен е Тв, което се представя добре(какво значи добре - ами гледа се) на този сигнал.
Защо трябва да пускаш хубав сигнал на всичките? Пусни там където искаш хубав образ.
peterstamov,пусни си цифрова само за един телевизор и ползвай нещо такова http://www.mca-sat-tv.com/SmartWi.htm.Ако телевизорите,които ползвате вкъщи нямата обаче CAмодули,ще трябва да се купуват май сет-топ боксове и вече работата ще стане много дебела.Иначе за повече телевизори си струва...макар че като се замисля нямам представа колко пари искат операторите за включване на допълнителен телевизор на цифрова.
Да варианти с пари има доста. На мен си ми харесва - добре се гледа .
Снимките са правени на пауза на Тв - затова размазва. Камерата с която снимам е боклукчава - снимано е от 1,5 метра. Картина е разпъната на Зум1!!! Реално картинат е по-добра.
Имайте в предвид, че това е обикновенна аналогова кабеларка.