Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
и аз съм на същото мнение, човека знае какво пише, за форома ше е огромна загуба ако се откаже, остани има много хора който биха искали да срешнат точно теб преди да си купят техника за немалко пари :god , аз лично се регистрирах заради Христослав - справка първия ми пост във форума
Hristoslav2,още веднъж огромни благодарности и уважение :bravo!!!Искрено се надявам да продължиш с безценните си съвети в този и който и да е друг форум!Честит празник :Drinks:!!!
ами да всички тук разчитаха наи много на hristoslav2 и lazarus 18 и те помагаха наи много от всички.акo трябва нещо някаква подписка или там нещо да направим за връщането на нещата по старому.
Щом не е тук ще е другаде! Пак ще ни помага няма де да бяга :help
От цялата история setcom ще загуби ми се струва, но пък съм сигурен, че са си направили добре сметката! :jamaika
е много хубаво от ваша страна щом така затваряте устите на хората, явно не съм за тоя форум, браво на властимащите за адекватната намеса :)), са може и да ме баннете и какво от това, мислите ли че хората ше си променят мнението за някой, колегата е прав тука некой го е страх :monster, колкото съм приятел на Христослав толкова да са Ви приятелите който да Ви останат и на вас :ole, можете да си мечтаете да Ви уважават колкото него го уважават тук, аз от три дни съм във форума Ви но има хора който знаят повече от мен и ше си направят сами преценка за нещата :))
Преди време по подобен начин се развиха нещата с най-големия българси IPhone форум.Сега има два :yikes най-големи български IPhone форума.
Кой е по-полезен и по-информативен за своите членове няма да коментирам тук.Така че както се казва живота продължава и всичко е преходно днес го има утре го няма така е и с хората, първите 100 години са трудни, вторите 100 са по гръб и са лесни :)
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Добро утро и честит празник на всички ! :)
Обръщам се към всички участници във подфорум видеотехника,
Извинете ме че със своето действие или бездействие предизвиках случилите се вчера събития във форума.
Аз си имам правило -Избери българското-подкрепи българското!- затова и позволих появата на анонса за новият сайт.
Виждал съм над 70 българи регистрирани в чужди форуми и сайтове защото само там могат да намерят нужната им информация и стока.Защо да не я намерят тук в българските форуми ? Копирах част от FAQ в другият форум за да им помогна на екипа му в трудното начало...не съм го направил в нарушение на никое правило/правата за собственият ми труд са си мои нали :) /.
Имам едно предложение към вас -изберете помежду си модератор-човек който има желание и хъс за работа.За да може избраният да продължи да попълва и развива FAQ и да е в помощ на всички вас. Пожелавам му успех-свободен е да прави с FAQ каквото реши- за информираноста на всички.Аз бях дотук.
Успех на всички с избора и покупката на така желаните от вас телевизори :Drinks:
Поздрави Христослав
Жалко
Честит празник на всички!
Интересна работа са това българите ... вместо да се обичат и уважават, те се мразят! Цъ-цъ!!
В такъв велик ден всеки решил да помага в ползу роду като Христослав и още много читави в този и много други форуми хора -
да им се търси кусури, правила разни ... моля без извинения. Не всичко е пари и правила в този живот!
Ама калпава нация сме ... и си го заслужаваме!
Наздраве за България!
Честит празник и от мен.
не знам какво се е случило вчера, но ... hristoslav2 е един от .. стожерите в този форум, чието обективно мнение е високо ценено от всеки един тук и ако той се оттегли съм сигурен, че форума ще загуби ужасно много.
ps. колкото до донгъла на Сони ЕХ500, вече го има в продажба в САЩ за 80 долара.
Моля, имайте малко здрав разум!
Предложения, които вредят по някакъв начин на форума правете навсякъде другаде, но не и в самия форум!
Крис
Не изпадайте в крайности :)
Помислете за избора си на нов модератор/по-добре да е един от вас с опит и желание/ и го предложете на адмистраторите.
Моля, придържайте се към темата - последните 11 мнения са за триене, оставени са като жест към Христослав.
Всички последващи ще бъдат трити - това не е място за спам.
Гледам промоцията на ТМ - Samsung 46B550 за 1700 лв.
Въпросът ми е към собственици на модела - липсата на 100Hz усеща ли се? Много ли маже ТВ-то? Цената е съизмерима с 40" телевизор със 100 Hz, така че има ли смисъл за избера по-големият екран пред 100Hz?
Малко са хората които ще забележат веднага липсата на 100Hz. Самата функция 100Hz леко ускорява работата на матрицата и слабо намалява мазането при бързо движещи се обекти.Отиди на място в магазина и ги помоли да ти пуснат едно DVD за да видиш дали ще забележиш мазане.
Ако е важно за теб в Samsung 46B550 може да се активира медия плейъра и PIP
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366445
Няма ли да се появи нещо 26'' с DVB-C тунер от Panasonic? Ще ми трябва един такъв за спалнята за гледане отблизо.
И един 32 или 37'', пак с DVB-C тунер, Panasonic/Philips.
Честно казано онзи ден останах много разочарован от това, което видях в Техномаркет. На всички под 42'' бяха пуснали SD сигнал от кабелна и на всички се вжидаше отвратително! Знам как се вижда по-слаб сигнал на CRT, но на LCD е просто отврат. То е ясно, че ще се гледа цифрова, но и там не е много по-добре. Виждам пикселите, дори и при много добър сигнал :(
Единствено по-добре се виждаше на един Philips 8-ма серия, а от Panasonic нямаха почти нищо в по-малките размери.
:help