То и на мен не ми се дават толкова пари ама нали уж нова технология по-добра туй онуй.Другия модел ще успея да го намеря за около 1200 лева доста по-добре. Дай моля те някакво предложение може и друга марка виждам, че си наясно.
Преглед за печат
То и на мен не ми се дават толкова пари ама нали уж нова технология по-добра туй онуй.Другия модел ще успея да го намеря за около 1200 лева доста по-добре. Дай моля те някакво предложение може и друга марка виждам, че си наясно.
Как може човек да разбере дали му пробутват мостра при продажбата? Да речем , че няма бройка в склада на магазина и поръчват от друго място, ама знае ли човек? Разбрах, че има някаква опция в менюто , откъдето да се провери дали и колко е работило тв-то. Всички модели ли го имат и може ли лесно от дистанционното да се намери? И гледам че в раздела за Самсунг, всички хвърлят боб за производителя на панела, това може ли да се види по някакви външни признаци или пак отнякъде от менюто и откъде точно?
Трудно може да разбере , освен ако няма външни признаци по самия ТВ ! Иначе от сервизното меню се вижда наработката на панела , броя включвания , типа матрица и т.н. !
Колега , в темата за Самсунг , освен че се хвърля боб за това -онова е описано и как да се разбере кой и каква е матрицата ! Има стикер отзад или встрани с код , но не на всички ТВ , на унгарската сглобка няма - там от сервизното меню !
Всичко за което питаш е написано на подходящите за това места , само трябва да го намериш и прочетеш !
Конкурентните модели от Самсунг и Сони са 40C650 и 40EX500. Те са по-скъпи обаче.Цитат:
Първоначално публикувано от Malchev
Самсунга и той е без ЛЕД подсветка, а този с лед подсветката 40 инча е около 1800 лева разликата с Тошибата като цена е малка. От този форум се ориентирах,че Тошиба е по-добрият избор като дисплей. Ще ходя пак да ги гледам на живо и да мисля въпреки, че вътрешно спора е решен в полза на VL733 и по-сериозно финансово олекване.
Здравейте !
Помощ при избор на 32'' ТВ !
Разглеждайки днес :Google: сайта на технимаркет забелязвам следната промоция SAMSUNG LE-32B530 за 739 лв.:yikes :
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051445
И в тази връзка искам да Ви питам :help : това изгодно ли е за парите които са му определии от 739 лв. ?
Също така не намирам инфо дали е 100 херца и колко му е динамичния контраст ?
Намерението ми е да си поръчам 32'' ТВ по интернет, който ще гледам в спалнята, предимно телевизия от Тотал ТВ през скарт букса /филмчета, предавания, спорт/, чат-пат може филмче от USB или външен хард.
Ако има по-добри предложения за 32'' ТВ в този ценови клас 700 - 800 лв. ще се радвам да ми препопръчате.
Предварително Ви благодаря за отговорите и предложенията !
Никога ама никога не съм виждал мостра опакована както трябва-заводски,много често дори не са забърсали праха отзад преди да я приберат.После само е завита отгоре в найлона а трябва да си е вътре в него.Батериите са винаги в дистанционното ако е бил мостра.И плика с инструкциите е разкъсан за да извадят батериите от там.Така от пръв поглед може да разбереш дали е бил мостра:)А и кашона ,ако се отваря отгоре - заводското тиксо е по дебело ако има няколко залепени едно над друго значи е отварян дори няколко пъти кашона.Цитат:
Първоначално публикувано от German
Малко инфо - Samsung 40B650 в Метро на цариградско го има на 1200 лв с ДДС!
На мен нещо май не ми върши работа, тъй като ще ми трябва и за рейсинг игри на PS3.
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/ - ревю
Здравейте,
На черен екран се чува леко бръмчене като на лаптоп, Когато спира звука на телешизора(лсд) - без зву не бръмчи това при всички лсд ли е или е дефект? - тв е 37ц650.
iИзключи всички кабели от телевизора и го пусни и тогава пак се заслушай .Цитат:
Първоначално публикувано от hrb
Здравейте на всички, ще си купувам телевизор и искам съвет.Големината да е 46-47 инча ще се гледа от 3.50-4.00 метра на М-сат с модул но предимно спорт, и филми от компютърът средно осветена стая не е проблем да е затъмнена.Спрял съм се на моделите плазма Панасоник 46G20 LCD Samsung 46C650 LG 47LH9000 имам 2700 лева.На тоя етап съм за плазмата ще съм ви благодарен за мнения
И трите модела са добри. Който и да вземеш няма да е грешка.
Да смятам ли че плазмата е по добра за спорт защото само това ще се гледа от телевизията защото лсд малко замазват на бързи движения.А сега ми казаха че плазмите на Панасоник били с 5 години гаранция а цената е същата със Самсунга
Много Ви моля, дайте ми съвет, че двудневната промоция ще свърши ! :081:Цитат:
Първоначално публикувано от maro
Здравейте,
значи телевизора ми е (лсд 37с650)
на по-тъмни сцени без звук се чува леко бръмчене или на черен екран, а на светлите сцени не се чува такова бръмчене.
Няма свързани кабели към него освен захранването.
Моля изкажете мнение.