Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Ето един еталон за глупав коментар направен от много уважаван съфорумец!
Пак се оливаш......Пишеш глупости човече. 7603 черното сивее повече от на мнозина други модели.
P.S. hristoslav2-е запомни нещо от мен - идеалното черно в екрана неопределя с нищо идеалното черно в общата картината!
Доказано практическо правило в образуването на нюанса в палитрата на яркостта м/у най-светли и най-тъмно.
Така е, разликата между тъмните и светлите тонове при гледане на реален материал е важния параметър, който определя реалния контраст. Въпреки това, съм по-скоро съгласен с христослав, че 7603 не блести с добро черно. Айде, да не си виждал какво могат други модели, но все ми се струва, че имаш опит.
Цитат:
Първоначално публикувано от kabalakov
Здрасти,скоро си купих за стаята,Toshiba32AV733G гледам цифрова на Тотал,доволен съм от ТВ-то,за тези пари(беше на промоция 649лв) моя съвет е за 32" разликата в цената е 100лв,разликата м/у AV733G и AV734G е в цветъ на корпуса,черен-бял
Цитат:
Ето един еталон за глупав коментар направен от много уважаван съфорумец!
Пак се оливаш......Пишеш глупости човече. 7603 черното сивее повече от на мнозина други модели.
P.S. hristoslav2-е запомни нещо от мен - идеалното черно в екрана неопределя с нищо идеалното черно в общата картината!
Доказано практическо правило в образуването на нюанса в палитрата на яркостта м/у най-светли и най-тъмно.
Soon....
Моля, спазвайте добрия тон и тематиката.
Лични оценки ако държите да разменяте - моля на ЛС
Крис
Здравейте, Ако някой се е занимавал с настройка на цифров кабелен тунер на телевизора дали е срещал някой модел и марка,при който може да настройваш ръчно,индивидуално за всеки канал,PROGRAM LABEL,FREQUENCY,SYMBOL RATE,MODULATION и чрез SCAN TP да избираш съответветната програма както е при settop box-a.
Моля, спазвайте добрия тон и тематиката.
Лични оценки ако държите да разменяте - моля на ЛС
Крис
Soon -няма да коментирам написаното то теб-излишно е да си губя времето. Само спамим темата.
пак старите истории
http://www.hdtv.ru/news/novinki/8929...ajutsja-v.html
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Само дет ша намалят цените в ЮЕсЕй :) Освен наследника на Кунева в ЕС нещо да измъдри:)
Питах преди време (честно казано ме мързи да проучвам и сравнявам цени:) за:
1. На евтино 3D (Samsung C750?)
2. Най-евтино LED с локал D (LG LH9000?)
3. Най-добър вграден плеър (Samsung C650?)
Tова в скобите е от предишни ровения, но сигурно има промени... е постояноо някой приятел ми отцепва такива въпроси...
Всеки иска различни фючъри:)
Цитат:
Първоначално публикувано от boboev
firehorse, извинявай за офтопика, ама като транслитерираш от английска транскрибция в кирилица, поне не се излагай - feature се чете фийчър и означава характеристика, черта от характера и др.
От друга страна като фючър се произнася единствено английската дума future, която означава бъдеще.
Освен ако не си искал да кажеш, че всеки иска различни бъдещета (ако изобщо има множествено число)
Мерси че ми каза... И направи езиков анализ във форум за ТВ-та:) Само дето не ми помогна де:) Но явно днеска е ден за оффтопици...
Това, че пишеш във форум за климатици не оправдава неграмотността ти. Забележката наистина беше пресилена, а коментара ти по нея - напълно излишен...
Крис
Здравейте на всички, предстои ми закупуване на 42" плазмен телевизор и съм се спрял на Panasonic P42S20E и Panasonic P42U20E .Кой от двата бихте ми препоръчали да закупя? Ще се ползва главно за гледане на филми от компютър и БУЛСАТ. Благодаря Ви предварително и приятен ден!
Цитат:
hristoslav2 имах надежди в тебе с появата ти тук, че си още един положителен, добронамерен и по-различен съфорумец, но уви не е така. Нещо не ме разбираш ти мене и такива като нас. Как с лека ръка оценяш хората тук колко са богати и какво могат да си позволяват да си купуват. Да общия брой на телевизорите ми е 11 бр. Ако неможеш и си мързелив другите не са и здраво работят. Такива лаещи кучета в дружинките ги ... Наистина много ми е жал за теб и отвратителния тон на изказа ти, който плаче за порицание. С право бе наказан от админите! ... и си гледай в твоето канче ако искаш да сърбаш редовно попарата си! Нищо лично и извинявайте за спама, но такива като hristoslav2 не са за траене в този форум на корекност и умерени изказвания.
Уффф... Писна ми от пуберските ти изказвания.... приличаш ми на спасител на плажа с бинокъла... тая съм я... и тая съм я... оп тая не съм и се захванал с ръкоделие.....
Цитат:
Първоначално публикувано от schumi
Здравейте на всички, предстои ми закупуване на 42" плазмен телевизор и съм се спрял на Panasonic P42S20E и Panasonic P42U20E .Кой от двата бихте ми препоръчали да закупя? Ще се ползва главно за гледане на филми от компютър и БУЛСАТ. Благодаря Ви предварително и приятен ден!
Panasonic P42S20E
Цитат:
Първоначално публикувано от firehorse
Питах преди време (честно казано ме мързи да проучвам и сравнявам цени:) за:
1. На евтино 3D (Samsung C750?)
2. Най-евтино LED с локал D (LG LH9000?)
3. Най-добър вграден плеър (Samsung C650?)
По втора точка още не сме видели новите модели на LG и Toshiba на какви цени ще бъдат
Panasonic P42S20E сега видях на сайта на ТМ,че цената е върната от преди промоцията :bravo
търся отговора на доста скромен въпрос.интересува ме кой от двата модела е с по-матов панел:
40EX700 ili 42PFL9664 :)мерси
Аз не виждам изобщо P42s20e в техномаркет.Гледам че го има в технополиса и в зора.Мисля да го поръчвам от зора online. Днес ходих да ги видя но имаха само P42u20e но казаха че могат да ми доставят и двата модела неразпечатвани.Ако го поръчам online дали мога да разчитам че ще ми пратят неотварян(неработил) ?