Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
Цитат:
Първоначално публикувано от maldinito
Имам един въпрос относно Метро ! Заслужава ли си да се купи LCD телевизор от там ? Как е положението с гаранционното обслужване, понеже там не важи ЗЗП, има ли проблеми с него !
А от къде разбра че не важи ЗЗП???
Мисля че няма проблем а и цените са им доооста добри особено на промоция. :yahoo:
Цитат:
Първоначално публикувано от nugya
Искам LCD 32,спрялсам се на Toshiba32AV635-защото разбрах че той е най-подходяш за сд сигнал,и другия е LG32LH5000-знам всичките им характеристики до една.Онова което искам от вас скьпи приятели е да ме насочите кое да взема? Знам че LG то е с висок контрас,100hz,Full Hd,а само не знам дали плейва Hd филми? Ще се гледа най вече тв-булсатком.Нямам възможност да ги видя на място един до друг,ако някой може да ми каже ако ги е видял кой се справя по-добре на сд-сигнал? Ще съм ви благодарен.
Погледни и LG32LH7000 почти няма разлика в цената от LG32LH5000 но е по добре според мен - по-добра подсветка, по-добър дизайн и блутуут. :Drinks:
Спрял съм се на LG32LH5000. Ако го поръчам през интернет на Техномаркет има ли опасност да ми пратят мостра?
ostavime ,говоря за цифровата .За аналоговата спор няма.
Може би си прав за цифровата. Не съм ползвал, не мога да кажа.
Когато реших да се отказвам от Кейбълтел и се обадих и отидох в офиса им, за да разваля договора, те казаха, че можели да ми пуснат цифрова ТВ на същата цена, каквато плащах до момента за аналогова, само за да остана клиент. Когато попитах защо до сега са си мълчали и не са ми казали, че може на същата цена да гледам по-добро качество никой не пожела да отговори. Казах, че с такива фирми не искам да имам вазимане-даване и развалихме договора. Все пак срещу мен в офиса седеше само касиерка.
След седмица ми се обадиха, за да ме питат защо съм се отказал. Казах им, че политиката към клиентите им е тотално грешна, може би щяха да ме задържат, ако преди това ми бяха пуснали офертата. След дъжд качулка се получи.
Докато могат да те смучат го правят. А се оказва, че за същите пари съм можел да гледам цифрова.
Имайте го предвид и попитайте. Говоря за абонатите на Кейбълтел.
Цитат:
Първоначално публикувано от nikolow
Спрял съм се на LG32LH5000. Ако го поръчам през интернет на Техномаркет има ли опасност да ми пратят мостра?
Да има такава опасност за сметка на 5- те процента отстъпка които дават, обаче друг е въпроса дали това е истинска опасност или просто можеш да го считаш като изпробван.То всичко е на късмет.
Цитат:
Първоначално публикувано от nikolow
Ми като се попълват там нещата е желателно да пишеш че не желаеш ТВ-т да е мостра а да е ново и като ти се обадят да потвърдиш им го казваш същото че искаш ново а не да ти пратят мостра
и ако нямат в наличност нови ТВ-та ще ти кажат
Аз пак да питам, че малко се отби темата с тия тв оператори
кой от тримата е оптимален вариант според вас
Цитат:
Първоначално публикувано от bebo
PANASONIC TX-P42G10E
PHILIPS 42PFL7404H
SONY KDL-40W5500K
В ТП един консултант отписа панасоника тъй като бил плазма, а това била подходяща технология от 50" нагоре и то защото там ЛСДто било много по-скъпо. И как тази технология била вече отживелица. А то просто го нямаха в наличност и той май реши да ме навива за другите два. Филипса им беше само мостра, но аз така или иначе отидох само да гледам, а не да пазарувам.
Ако аз избирах от тези трите , избора щеше да бъде Сони 40' W5500 !И плазмата става , но аз предпочитам ЛСД ТВ !
а това че ЕВЕНТОАЛНО при сони има тресене в картината.
bebo, за избора между плазма и LCD, най-вече е важна осветеноста на помещението . При силно осветление особено пряко върху панела, плазмата отразява и губи от контраста и черното . Точно обратното става в затъмнено помещение, тогава пък LCD започва да губи контраст и черно.
SONY KDL-32V5500K vs LG 32LH5000 Как мислите кое е по добрия избор като цяло? Цените им са еднакви в техномаркет.
nkd,
за осветено помещението не е от най-светлите. Слънчева светлина много не влиза, защото има тераса пред помещението, отделно щори, пердета. Осветителното тяло е насочено във всички посоки, но не и върху ТВто. Обаче, аз си размишлявам така - човек като реши да си прави гъдели обикновенно е вечер когато е тъмно навън, пуска си HD филма гаси лампи ала бала ляга и гледа филм и тогава май е най-важно качеството на картината, защото тогава най-вече се съсредоточаваш върху образа. Предполагам никой не сяда да гледа новините или "на 4ри очи" и толкова да се вглежда в детайлите дали черното е най-черно и бялото най-бяло. Оф знам ли разсъждавам си и аз пък прав ли съм не съм ли :)
bebo, ако ще гледаш при тези условия плазмата като че ли е за предпочитане и този модел на Панасоник е перфектен като цена качество. Лично менe на тъмно LCD-то ме дразни ,но това се случва рядко при мен, в повечето време светлината пада пряко на панела и затова взех ТВ с тази технология.
Само да отбележа че на абсолютно тъмно, плазмата също не дава максимума от възможностите си, и черното малко загубва от блясъка си и картината губи малко дълбочина, това са моите наблюдения при филми в които е тъмно, за предпочитане е лека светлина, но не срещу екрана защото на тъмни сцени виждаш себе си.
Здравейте отново с голямо съжаление искам да ви кажа че днес ми се обадиха от ТМ и ми заявиха че PHILIPS 32'PFL5404/H немогат да ми го доставят което значи 1е търсенето продължава....
моля отново за помощ от предложените ми модели:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055051
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053405
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055001
колебая се дали да не си взема този Филипс без цифров тунер много ли ще загубя?
само тези три модела са налични в момента.
приемам и други предложения...