Цената ще е около тази и в магазина. По-скоро въпроса ми беше някой дали има впечатления от този модел. Алтернативата, преди да натежи идеята за плазма беше LCD - 46B650 на Samsung. Надявам се този избор да е по-добрия.
Преглед за печат
Цената ще е около тази и в магазина. По-скоро въпроса ми беше някой дали има впечатления от този модел. Алтернативата, преди да натежи идеята за плазма беше LCD - 46B650 на Samsung. Надявам се този избор да е по-добрия.
Не му мисли до колкото знам новият модел G20E e по добър от б650Цитат:
Първоначално публикувано от s_k_f
и аз минах от лсд на плазма именно модела 50б650 за което не съжалявам изобщо
съветвам те и теб да си купиш въпросната плазма 50G20E ако си готов да се разделиш с посочената от теб сума сигорен съм че няма да останеш разочарован !
Обръщам се към притежателите на телевизори които имат възможност за връзка с интернет /при новите модели е все повече разпространено /!!!
При ползването на такава връзка /особено се отнася за оператори с външно окабеляване/ задължително си сложете LAN протектори ,не че съм много сигурен и в тях !!!!
Аз лично не бих свързал телевизор за 2000-3000 лева в интернет мрежата !!!
ВЕРОЯТНОСТТА ОТ ТОКОВ УДАР ОСОБЕНО ЛЯТОТО Е ГОЛЯМА И ПОСЛЕДИЦИТЕ СА НЕОБРАТИМИ !!!
Колеги, след кратък размисъл реших да действам на принципа ако ще е гарга да е голяма и рошава :016: и за това днес поръчах Sony KDL- 60EX700 и за това сега настоящият ми 55EX500 ( който е на 5 дни ) става излишен и съм склонен да го преотстъпя на някой от вас. Ето тук можете да видите конкретното предложение http://forum.setcom.bg/index.php/topic,44600.new.html#new
П.С. Надявам се да не вбеся някой админ че поствам тук, препратка към раздел Купувам/ Продавам
И протектор не помага, горяла ми е лан картата след протектор.Цитат:
Първоначално публикувано от Loreti
При Тв-то изгаря лан чипа (най-много слагат Realtek, на стойност около 2-3$), който може да се смени в съответният оторизиран сервиз.
Здравейте отново! Аз пак за моя човек и неговия бъдещ телевизор. До тук има две мнения: едното е за Philips-а, а другото е ново предложение за Sony KDL-40EX500. Тук със Sony се пообърках. Кой от двата модела е с по-добра картина: KDL-40EX500 или KDL40Z5500? Пак казвам,че екстри като интернет, медиа плеър и др. подобни не са интересни. Интересно е качеството на картината при SD сигнал и да не "маже" образите. Бюджет около 2000лв.
- Panasonic TX-P42G20 или TX-P42V10 (тук напрягането в цената ще бъде ако има смисъл);
- Philips 42PFL7404H или 42PFL8404H;
- Sony KDL40Z5500 или KDL-40EX500;
- Samsung LE40B750 или UE40B6000;
- LG 42SL9000/9500 или 42SL8000/8500;
- Sharp LC42LE700EV;
Или нещо друго?
за мен фаворита е Panasonic TX-P42G20
bgm ,вероятният резултат е : 2-3 долара за чип + 40-50 лева за отварянето на телевизора/токовите удари не се поемат от гаранцията/ + ядове с транспортирането на 50 инчов кош + вероятността от получаване на надрано ТV от "оторизираният сервиз" !!!
Безжичната връзка е решение ,но като гледам всяка марка използва свой донгъл ,който не е много евтин !!!
Или един рутер до 50, 60лв "въоръжен" с горепосочния протектор - всеки сам си избира :)Цитат:
Първоначално публикувано от Loreti
...или един телевизор като този, за да не се ядосваме много, ако го удари мълния или токов удар.
http://zora.bg/main.php?p=products&s...d=9163&hotels=
ето го руският AVForums :)
http://www.avforums.ru/forum/forumdisplay.php?f=28
На 21.03.2010 г. има промоция на Метро на SONY KDL-46V5500K
за 1378.80лв.
.....как ме изкушават
Поздрави.
Тази оферта е само еднодневка. В Стара Загора имат 5 бр.
Сори за офтопика,
но някой има ли идея как стоят покупките на изплащане от Метро ?