Оки така ще направя - ще отида до магазина и ще видя, бюджета е около 1500лв
Оки така ще направя - ще отида до магазина и ще видя, бюджета е около 1500лв
За този бюджет, ако държиш да е 37", можеш да се спреш и на LG 37LH7000: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052360, той все още се намира.Първоначално публикувано от saint85
Аз бих ти предложил да си вземеш по-голям и по-нов модел за тези пари, LG 42LD550: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09072749
Минус при него е, че не плейва видео през USB, но гледам, че за теб вече не е от значение.
Така да бутна малко темата, значи ходих днеска да гледам Филипс 405605H и 375405H и двата леко замазват на Full HD което е дразнещо, близките обекти се виждат добре но далечните са рзмазани а даже и долових леко насичане. Въпроса ми е дали е от настройки или просто си е така и няма оправия. Сега ще тествам едно Сони ЕХ500 и ще пиша и за него
Нови данни днеска ходих до техномаркет и си тествах 3 модела спокойно. Първо да кажа че пренаредих бюджета писна ми и реших да си взема по -нисък клас нелефизор за сега пък за хола жената каза че ще помисли и това са моделите на които съм се спрял, искам просто някой запознат да ми каже мнение,цена - качество кое е по -добре. Основното изискване е да не ми секът и мажат филмите на Full HD и м итрябва инфо как предават телевизорите на кабелна (аз съм с тунер на Topfield от CableTel )
1. Sony 40EX500 - инфо от мен:хубава картина,плавни движения,липсва яркост на цветовете и менюто пече,цената е малко висока и може би има някакви артефакти на бързите действия които поне аз неможах да махна и мен ме дразнят
2. Philips 37PFL5405H -инфо от мен:след 20 мин упорити настройки и включени почти всички филтри на Pixel plus HD и тн картината стана доста ясна,без артифакти с дълбочина и ярки цветове, 100 000 дин. контраст може би е малко и преливането на картинана някой път не се получава
3.LG 37SL8000 инфо от мен: хубава картина, много добри цветове,плавни движения,кофти отражение от екрана и лош ъгъл на видимост
АЗ пак си мисля, че със Филипса няма да имам проблеми пък и е много добре като цена засега клоня към филипс като идеалния вариант за мен цена-качество
Едит 1: Здравейте, днес си купих Philips 37PFL5405H - още го разочавам за сега това което мога да кажа е че съм доволен от цветовете и поддържаната резолюция
Имаш 3 поредни поста по темата. Запознай се с правилата и в бъдеще си редактирай мненията, вместо да пускаш нови.
Крис
здравейте, каква 37"-ца ще ми препоръчате в момента-ще се ползва предимно за гледане на телевизия . Търся нещо около 1000-1200лв. максимум .
Аз се колебая за Philips 37PFL 7605H - 1999лв, някой да има мнение или наблюдения?