Привет!
Навил съм се вече да сменям старата тръба
с нещо по-модерно и функционално. Идеята ми е освен Булсат-а да свържа и компютъра си към въпросния ТВ и така на него да се гледат филми и да се играе(видео и аудио сигнал). Насочил съм се към LED технологията като последен писък на модата
, а и така предполагам няма как да попадна на някой дърт модел. Ще се опитам да бъда максимално кратък и ясен.
Бюджет: 1 400лв. макс.
Разстояние до екрана: 3м - мисля да е от 37" до 42", но ми се иска да е поне 40". Това ще го определи цената според това кой е по-качествения вариант.
РС: 1920х1080 видео сигнал - видео карта ATi HD4870 без HDMI - това означава, че ТВ приемника трябва да има съответния РС(DVI) вход, както и отделен аудио вход, защото искам и звука да е от ТВ-то.
Марка: нямам предпочитания, но съм леко негативно настроен спрямо Samsung(като цяло) поради ред причини.
Какво ще кажете за Internet TV, DLNA(или както там точно беше) и т.н. екстри. Четох, че имало още доста за шлайфане по тях, а и при условие, че РС-то ще е вързано към ТВ-то може и да са излишни. Както и да е ако ме светнете ще съм благодарен.
Също така моля да споделите тънкости при свързването на РС към ТВ: софтуерни настройки, кабели и т.н.
Покупката ще е от Техномаркет или Технополис.
Долу-горе е това. Благодаря предварително!