Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
chupakabra
Благодаря ти,
hristoslav2, явно има няколко модела, които ползват T500HVJ02.0 и
T390HVJ01.0 AMVA на AUO с пасивно 3Д, но за съжаление не мога да открия детайлни тестове и ревюта на Sony KDL-50W685A или на LG 50LA660. Някой може ли да помогне с линк, ако е срещал подобни или да сподели лични впечатления?
И аз много го харесвам този модел. Колкото и да избирах Самсунг, не се кефя на активно 3D. Иначе 6670 е супер.
Единствено ми се искаше да е 55 инча, затова в момента разпитвам как стои въпросът с матриците на KDL-55W805.
First edition: LC550EUF-FFP2 LGD IPS (100Hz/120Hz) (LG panel)
Second shrunk version: T550HQF03 AUO A-MVA (100Hz/120Hz) (Taiwan panel)
Навсякъде, където попитам за модела, ми казват, че е с LG панела. Явно навсякъде има само стари бройки? Идеи?
Цитат:
miuen4o
И аз много го харесвам този модел. Колкото и да избирах Самсунг, не се кефя на активно 3D. Иначе 6670 е супер.
Единствено ми се искаше да е 55 инча, затова в момента разпитвам как стои въпросът с матриците на KDL-55W805.
First edition: LC550EUF-FFP2 LGD IPS (100Hz/120Hz) (LG panel)
Second shrunk version: T550HQF03 AUO A-MVA (100Hz/120Hz) (Taiwan panel)
Навсякъде, където попитам за модела, ми казват, че е с LG панела. Явно навсякъде има само стари бройки? Идеи?
Защо реши че са стари? Вторият тип панел е резервен.
Цитат:
hristoslav2
Защо реши че са стари? Вторият тип панел е резервен.
Така си го обясних просто, явсно съм далеч от истината. Мислех, че в началото са били с LG панели, след това са почнали да изкрват с вторите. Явно няма връзка.
И по-важното, къде мога да намеря KDL-55W805 с втория панел?
Само завода производител може да ти даде такава информация. Там знаят кои партиди с какви видеопанели са и за къде и кого били предназначени.
Здравейте,имам нужда от съвет относно 3Д ТВ.Двуомя се между LG и Samsung,но съм се насочил към този модел на Samsung:
SAMSUNG UE-46F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Може ли мнение за него,тъй като не съм много наясно,а също и някой друг модел да ми предложите за тези пари.Благодаря :)
Привет :) Дойде време за смяна на телевизора.До този момент съм ползвал единствено и само ЛСД-та на LG(3 броя с различни диагонали).Пак ми се иска да е от тази марка,но разбира се не робувам чак толкова на марки.Тв-то ще се ползва за всичко друго,само не и като тв :)))Освен чат пат за новини (кога ще падне правителството :)Бюджет около 1600-1700лв. Диагонал 47-50 инча.Ще се ползва основно за монитор и за гледане на ХД филми и понякое 3д от Замунда през пуканката от подписа ми.От около 3 метра.Не ми трябват екстри като вграден плейър или интернет.Имам си ресийвър и добри колони.Спрял съм се на 2 тв-та,които са може би ниско бюджетни ,но хабер си нямам от тв-та.Моля за помощ :) http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...0LA620S-3D-LED и http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA641S-3D-LED
Благодаря ви
Momchil и Soma :) Панасоника май най ми допада.ЩЕ нося флашка за теста с японката!М/у другото този тест върви добре на мобилния ми телефон(самсунг галакси ноте3):)
Цитат:
martosblack
М/у другото този тест върви добре на мобилния ми телефон(самсунг галакси ноте3):)
Ами нормално, телефона ти е по-добър от доста телевизори на пазара. :))
Успех с избора! :)
@BKI: Samsung 46F6670. Но и другият да вземеш, няма да съжаляваш.
Цитат:
Momchil
Ами нормално, телефона ти е по-добър от доста телевизори на пазара. :)
Успех с избора! :)
@BKI: Samsung 46F6670. Но и другият да вземеш, няма да съжаляваш.
Ех тази японка , да се чудиш как не са я въвели като стандарт при тестовете на телевизори. На Note2 върви доста зле, с други думи телефона не става ;). Добре че не знаех за японката като си купувах телефона.
Цитат:
ЩЕ нося флашка за теста с японката!
Я кажете нещо повече за този тест туй нещо за първи път го чувам, от къде може да си го гепим.
Ето ти линк - http://testlab.by/images/img/stati/p...%20verovke.zip
А има и цяла тема, посветена на тестовете - чети