Предполагам гледаш с КМплеър-а или БСБ-плеъра, пробвай с + и - да нагласиш картината. Така променяш само единия от двата образа и ги напасваш :-)
Преглед за печат
Предполагам гледаш с КМплеър-а или БСБ-плеъра, пробвай с + и - да нагласиш картината. Така променяш само единия от двата образа и ги напасваш :-)
Здравейте,
искам да си купя 46-47" 3д телевизор и първо се насочих към 46f6500 но се оказа че активното 3д много натоварва очите а сина ми ще играе много на 3д игри на xbox-a. Затова се насочих към l47et60e но прочетох че има много голам лаг при игрите и реших да взема 47la690 но ми казаха че екрана има някъкъв филм (нещо като скринпротектор) който се отлепвал с времето и телевизора се развалял. Не знам какво да правя?! Телевизора ще се ползва за гледана на тв(булсат, кабелна),хд филми, игри по 1/3 за трите.
Каза ми го продавача в ТМ, имали такъв случай - човек си купил тв и това фолио било леко отлепено в единия ъгъл, човека решил да го свали този "скриинпротектор" и телевизора заминал...
Гледах го Сонито но ми се искаше да е 47",но явно не става "тая работа в оная, пък и душата в рая" т.е. хем 1500лв бюджет хем хубав 47"тв
Това вече е друго - неграмотен клиент който е свалил поляризиращият филтър....мислейки го за защитно фолио както при смартфоните или таблетите.
На вниманието на всички съфорумци!
Понякога се случва поляризиращият или антиотражателният филтър, да не са прилепнали както трябва в ъглите. Това не е някакво защитно фолио с каквото го бъркат някои след покупката, така че, не го отлепяйте! Просто опаковайте телевизора както е бил и го върнете в магазина.
Проблема го имаше и при плазми Samsung 2011.
Има 47"
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-47W805-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-47W807-3D-LED
Здарвейте,имам един проблем на самсунг 6400,не винаги ми излизат субтитрите на филма като сложа хард диска в телевизора. трябва ли някакъв код за това? ако сложа филма в хард диска без да е в папка ми излизат субтитрите,но ако е в папка не винаги.
Здравейте, искам да си купя нов ТВ и се колебая между следните модели:
LG 740 серия
Samsung 6500 серия
Sony W805 серия
Toshiba 7335 серия
Philips 7008 серия
Panasonic - не съм ги разглеждал, но също бих взел от серия съответстваща на класа на горните ТВ
Важните неща за мен са:
1. Добра картина при SD сигнал и HD канали, добър звук
2. Кои модели се справят най-добре при гледане на спорт, филми с висока резолюция свалени от нета и също от време на време игра на конзола Playstation?
3. Удобно и добре направено меню (дори да е по-бавно), добро EPG, в момента съм с LG 42 LD750 и съм много доволен.
4. Кои модели имат добър вграден плейър и не се ориентирах моделите за 2013 на кой поддържат DTS звук и на кой не?
5. Приложения не знам колко ще ползвам - бих пробвал Skype, Facebook, но те вероятно всичките го имат и HBO GO (май само LG го имат).
6. Не намерих тема за плюсовете и минусите на активно/пасивно 3D, но май само на Тошибата е активно, така или иначе сигурно ще го ползвам 3-4 пъти в годината.
Цените са сходни, да не кажа направо еднакви (без Тошибата), така че ме интересува по тези точки кой ТВ как се справя и съответно да преценя кое да избера, мерси предварително :)
Самсунг , LG , Тошиба , Филипс , Сони ! Tова е за мен реда на избор .
Защо Сонито на последно място? Ако критерий е само
1. Добра картина при SD сигнал и HD канали, добър звук
на кое място би го сложил?
LG 740 серия
Samsung 6500 серия
Sony W805 серия
Toshiba 7335 серия
Philips 7008 серия
Като звук Philips няма конкуренция като + е и тристранния ambilight но при DSE тест се дъни много
HD, SD сложна работа :)
HD
Samsung 6670
Panasonic FT60
Sony W805, LG 740, Philips 7008 бих ги сложил на едно ниво
SD
тук LG като че ли се представя най-слабо също и от Panasonic не съм особено впечатлен
Sony, Samsung, Philips се справят сравнително добре не бих отличил някой като най-добър
Мисля че който и да вземеш от тези модели няма да сгрешиш
Мнението си е мое и е субективно изградено на лични впечатления върху моделите
за експертно мнение може да питаш Momchil явно някакво гуру го раздава
Благодаря! Не че е толкова важно, но мисля, че съобразно горното Дядо Коледа ми е донесъл нов ТВ - Bravia 47W80xA. Взехме го заради 3D-то, иначе имаше по-евтин и малко по-голям 50 инча. Но разликата в размера не беше съществена.
Един технически въпрос - в момента имам кабелна ТВ от М-тел. Свързах телевизора с устройството на м-тел с HDMI - kабел и така гледам ТВ, но каналите управлявам с дистанционното на м-тел. Какъв е начинът да се работи само с дистанционното на телевизора?
Благодаря, но това с универсалното дистанционно не ми допада. Може би ще трябва да сменя доставчика на ТВ ? Телевизорът има някакъв слот за карта.