Re:Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
Здрвейте, искам да помоля за помощ на избор на тв. Спрял съм се на няколко модела -SAMSUNG UE-46EH6030,SAMSUNG UE-46ES6100,като клоня към 2-я,но заслужава ли си разликата в цената,както и моделите на LG 47' до 2000 лв. Ще се гледа Булсатком предимно спорт и филми, а и целодневно гледане на каквото и да е.Web browser означава ли ,че ще имам възможност да отварям всичко в интернет или има ограничения.Иска ми се LCD-то да избера моделът ,който се доближава най-много до Плазмите,но да е до 2000 лв.Благодаря ви предварително.
Re:Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство
Цитат:
Първоначално публикувано от ALEK1373
.. Иска ми се LCD-то да избера моделът ,който се доближава най-много до Плазмите,но да е до 2000 лв.Благодаря ви предварително.
Да знаеш на всички ни се иска това, ако можеше да е до 1000 и да задминава Плазмите, но за сега реалността е друга. За пример ST50 серията на Панасоник като аналог за качество при LCD с LED подсветка цената на практика е двойна. Ако не е плазма остава само желанието 2D картината да е най-доброто за парите си, а за момента това май е Philips серия PFL5507. За LG-то драснах по-горе.
Re:Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
Благодаря,ще го погледна и PFL5507 , качеството съм на ясно имам Панасоник GT30, но този ще е по цял ден включен , за жена неработеща зимата и затова LCD , и мъжът и ще го гледа ,понякога та затова
Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
Здрвейте, моля за помощ при избор на ТВ м/у SAMSUNG UE-46ES6710 и LG 47 LM 66... Предимства, недостатъци, особености.........
Има ли причина, която да отхвърля "плазма" като вариант, защото в момента 50ST50 за тази цена няма конкурент?
Какъв ти е макс бюджета и разстоянието за гледане на тв?
Предпочитам LED, максимум 2200 лв., ще се гледа от 2,5 до 3,5 метра.
Двата модела са доста различни , а може да добавиш и Филипс 46PFL5507 .Първо трябва да решиш пасивно или активно 3Д е по-добре за теб . Иначе за 3.5 м си вече за 55" ;) .
п.п. pilot :Drinks:
п.п.2 "Стария" форум показваше съобщение за даден отговор преди твоя ...:wink:
chakalov
Добре е първо да отидеш в магазина и да погледаш по 30 минути 3D с очилата на двата модела. Някои хора при гледане на активно 3D получават главоболие причинено от бинокулярно растройство. Направи го и така ще разбереш кой тип 3D е подходящ за теб и съответно кой от двата модела да си вземеш.
Здравейте, имам питане за тая ТУШИБА 40TL933 Toshiba 40TL933 @ClickToBuy - YouTube заслужава ли си парите , в момента я има на примоция в метро за около 1000 лева?!
И с кво 6030 е по-добър от 933?Да не би да има DTS?Ако даваха 2 броя очила-бива,ама за тая цена едва ли има бакшиш.Аз между двата бих взел 5507.
DTS си има при Самсунг от 2-3 години , а очилата (преди седмица бяха в комплекта) са по 37лв/бр .
Цитат:
Първоначално публикувано от
johny01
И с кво 6030 е по-добър от 933?
Като картина и изработка на корпуса. Иначе за 5507 си прав, но и цената е доста над заявените 1000 лв.