Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
И двамата питащи по-горе е добре да пишат разстояние за гледане.
Относно 3Д-то: два типа-активно и пасивно; + и- справка 1стр., тест на място в магазина, понеже всеки има различен вкус и поносимост.
Цитат:
Първоначално публикувано от
pilot
И двамата питащи по-горе е добре да пишат разстояние за гледане.
Относно 3Д-то: два типа-активно и пасивно; + и- справка 1стр., тест на място в магазина, понеже всеки има различен вкус и поносимост.
Около 3 или 4 метра.Но самото място за телевизора е малко кофти.Най-добре 42 мисля като размер.
Цитат:
bibobore
Около 3 или 4 метра.Но самото място за телевизора е малко кофти.Най-добре 42 мисля като размер.
Ти си от воле за 55", но нямаш бюджет за добър 55 инчов. Ако намериш Panasonic 50ST50, който да не е мостра го отнасяй. Вариант е да изчакаш и ST60, но цената му май няма да е много ниска, като за начало.
Aко държиш на лсд с условности може да погледнеш 55"PFL5507 на Филипс и 55"ЕТ5 на Панасоник. Съответно-активно и пасивно 3Д.
Търся около 50 инча до 3000 лв.
Опрях до:
Sharp 52LE831S
Panasonic TX-L55DT50E
Какво мислите за качеството на картината при двата модела? Бързи сцени, разработка в сенките, ниво на черното, контраст?
Ако намериш Panasonic 55ST50 да не е мостра е добър вариант. Втори вариант е Panasonic 50GT50, също да не е мостра. Трети вариант е това, ако можеш да си го позволиш и държиш на лсд: http://www.sharpbg.com/index.php?item=195&group=1:rolleyes: Мисля, че можеш да договориш и по-добра цена.
Четвърти вариант, да изчакаш Panasonic ..ST60.
@bibobore твоя телевизор се казава Sony 46HX750. Виж го на живо.
Успех!
- - - Обновено - - -
@shtarkel Panasonic TX-L55DT50E рядко добър модел. Виж на живо.
Успех!
Цитат:
soon
@
bibobore твоя телевизор се казава Sony 46HX750. Виж го на живо.
Успех!
Един авер си взе такъв от промоция с два чифта очила и от впечатленията ми у тях, като човек с две години опит с активната 3D технология, мога да кажа, че картината в 3D е екстра.
Проблем с gosting ефекта, характерен за по-старите модели Сони, не съм забелязал да има.
Както с 2D филми в SBS, представени от телевизора в 3D, така и с нормални 3D филми от Blu-ray, всички възпроизведени с Дива Премиум плеъра ми, така наречения jump-up ефект /изскачане на образи пред екрана/ бе ясно изразен.
Поне лапетиите бяха много щастливи да протягат ръце към каквото там "излезе" от екрана. :yahoo:
Като минус мога да кажа това, че не видя файловете на външен USB 3.0 хард с NTFS файлова система, свързан към USB порта му.
От флашка във FAT32 ги чете.
Цитат:
raziel66
Един авер си взе такъв от промоция с два чифта очила и от впечатленията ми у тях, като човек с две години опит с активната 3D технология, мога да кажа, че картината в 3D е екстра.
Проблем с gosting ефекта, характерен за по-старите модели Сони, не съм забелязал да има.
Както с 2D филми в SBS, представени от телевизора в 3D, така и с нормални 3D филми от Blu-ray, всички възпроизведени с Дива Премиум плеъра ми, така наречения jump-up ефект /изскачане на образи пред екрана/ бе ясно изразен.
Поне лапетиите бяха много щастливи да протягат ръце към каквото там "излезе" от екрана. :yahoo:
Като минус мога да кажа това, че не видя файловете на външен USB 3.0 хард с NTFS файлова система, свързан към USB порта му.
От флашка във FAT32 ги чете.
Определено успя да събудиш интереса в мен:DТъкмо се бях закротил за Панасоник ST60:))
Цитат:
bibobore
Тъкмо се бях закротил за Панасоник ST60:))
Хубаво си се кротнал:rolleyes:
Взех Panasonic TX-L55DT50E - 2600 лв. :)
Цитат:
bibobore
Определено успя да събудиш интереса в мен:DТъкмо се бях закротил за Панасоник ST60:))
Не сравнявам технологии, а само впечатления.
Аз също съм с плазма на Панасоник /50VT30Е/, но откровено казано, ако трябваше да избирам сега, не бих купил него. При тази евтиния в момента - нищо под 60 инча нямаше да ми грабне окото. :laugh:
Цитат:
shtarkel
Взех Panasonic TX-L55DT50E - 2600 лв. :)
Честито :Drinks:и да го полееш със съседката...
Re: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
Честито ,дълго и безаварийно излъчване чака ме коментари за модела
отговор: помощ за избор на 3d телевизор / ръководство на първа страница
Здравейте,някой знае ли при пасивната технология на LG,как е по-добре да са филмите:top bottom или side by side?Благодаря.
Отговор: отговор: помощ за избор на 3d телевизор / ръководство на първа страница
Няма никакво значение какъв е рип-а, както при пасивната, така и при активната технологии.