Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
Благодаря.Плазмите са ми ясни(само такова съм гледал от 2007 насам).Насочил съм се към LCD.Детето ми е малко и постоянно забравя ТВ включен на един канал и вече ме дразнят отпечатъците по екрана.Затова търся съвет кое се доближава най-много до качеството на картината на плазмата.Със сигурност ще решавам в магазина,но искам да се насоч към 2-3 конкретни модела.
Здр,
чудя се кой от тези два модела да взема.. вече от месец не мога да си избера ТВ.. някой да сподели мнение за тези модели..
SAMSUNG UE-40F6400
PANASONIC TX-L42ET60E
Здравейте, имате ли впечатления от LG 47LM860V, предпочитаме 3Д с пасивни очила?
Цитат:
Първоначално публикувано от
ADimitrov
Здравейте, имате ли впечатления от LG 47LM860V, предпочитаме 3Д с пасивни очила?
Слаб контраст, малък ъгъл на виждане - отразяващ светлината панел.
Това го казвам на база ревютата и тестовете от линковете на @hristoslav2
ОК.Ще го включа в размислите.Тъкмо се чудех между Сони 55W805 и Панасоник 55DT50.Другия вариант е да чакам да намалят DT60 или WT60 защото не си заслужава да се дават толкова пари за ТВ.От LG 55LA790 май се отказах.
Цитат:
casa
ОК.Ще го включа в размислите.Тъкмо се чудех между Сони 55W805 и Панасоник 55DT50.Другия вариант е да чакам да намалят DT60 или WT60 защото не си заслужава да се дават толкова пари за ТВ.От LG 55LA790 май се отказах.
Изброените от теб са с IPS панели -нисък контраст до 950:1 , а ти спомена че търсиш нещо подобно на плазма...
Да знам.Но това ми хареса най-много като картина.Може би избора ще е в тази посока.Благодаря за съвета.
Цитат:
casa
Да знам.Но това ми хареса най-много като картина.Може би избора ще е в тази посока.Благодаря за съвета.
Не знам, дали говориш за Samsung, че това ще е избора, но в магазина имай на предвид, че са на торч-режим и първоначалното впечатление не е добро като картина, но веднъж настроен...картината е страхотна!
Поздрави.
Не,никъде не споменавам Самсунг,говорех за посока към Сони или Панасоник.Да ти кажа само Самсунг не съм гледал :081:.Имаш ли моделче в предвид?
Поздрави
Доколкото знам, F6400 е добър модел F6500/ F6670/ F6100 - въпрос на избор.
Днес успях за малко да разгледам Самсунг 55ES7000 и 55F7000 и честно казано ми харесаха.Определено има върху какво да се мисли.
Здравейте,
предстои ми да си купя телевизор заради тая цифровизация и днес бях в един от големите магазини, където ми предложиха следния модел: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...32F6400-3D-LED . Та ако някой има мнение за него или може да ми каже нещо хубаво в рамките на 1000 лв бих била доволна да го чуя. Също така искам да попитам дали този телевизор ще работи със обикновенна антена. Може да звучи глупаво, но майка ми преди години беше взела някакво малко телевизорче, което забравили да й кажат, че ако сигнала е слаб няма да хваща нищо освен ако не сложи кабелна телевизия. А тя живее в Сливен и не смятам, че в такъв среден по големина град сигнала е слаб. Та сега седи и събира прах само. Аз нямам и не искам да си слагам кабелна или друг вид платена телевизия и затова това силно ме засяга. Благодаря за мненията.
здравейте за тези 2 телевизора мения ако може цена качество, ще се ползват за филми и ПС3.
https://www.technomarket.bg/products...rp-lc-50le750v
https://www.technomarket.bg/products...arp-lc-40le924
Може и други предложения. Предварително благодаря.