Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
Здравейте приятели, днес , по случай рождения ми ден ( да ми е честит ), искам да си направя един подарък- нов телевизор . Принципно обичам да съм предварително информиран за дадено предстояща покупка, обаче , колкото повече ви чета, толкова повече зациклям :). Затова и аз като повечето реших да се обърна към вас със съвет, какво аджеба да си купя. За големината на ТВ-то нямам кои знае какви изисквания, м/у 40 и 47 инча ( мястото не е ограничено), за глезотийките също, ама колкото повече толкова повече ;) . Парите обаче са ограничени :)))) около 1500 лв. Дайте някакви предложения и съвети , за да избера нещо качествено и хубаво. Благодаря предварително на отзовалите се :)
https://www.technomarket.bg/products...ung-ue-46f6500
Това е отлична промоция, белият 6510 е на същата цена, ама е 40 инча.
Цитат:
Първоначално публикувано от
adler22
Здравейте приятели, днес , по случай рождения ми ден ( да ми е честит ), искам да си направя един подарък- нов телевизор . Принципно обичам да съм предварително информиран за дадено предстояща покупка, обаче , колкото повече ви чета, толкова повече зациклям :). Затова и аз като повечето реших да се обърна към вас със съвет, какво аджеба да си купя. За големината на ТВ-то нямам кои знае какви изисквания, м/у 40 и 47 инча ( мястото не е ограничено), за глезотийките също, ама колкото повече толкова повече ;) . Парите обаче са ограничени :)))) около 1500 лв. Дайте някакви предложения и съвети , за да избера нещо качествено и хубаво. Благодаря предварително на отзовалите се :)
Честито!:080:
Покани довечера още някои друг приятел, ама подаръка да е в плик:rolleyes: и вземи този: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...T60E-3D-PLASMA После ги покани пак на по бира, да изгледате един мач.:Drinks:
Благодаря за насоките и примерите, които сте дали, засега съм се спрял на този https://www.technomarket.bg/products...ung-ue-46f6500 пък да видим :)
Цитат:
adler22
Добър избор - няма да съжаляваш. :) Освен ако нямаш пари за 7 или 8 серия....
Здр. TV манияци, както повечето хора не разбирам много от телевизори. Искам да си взема LED телевизор, поне 40 инча,3D и смарт функциите са глезотия която бих ползвал но не са задължителни. Телевизора ще се ползва предимно за гледане на спорт (футбол разбира се) , филми от замундата и разни канали от Булсата. Най много държа на картината, да е поне 40инча и 200 херца че за спорта си трябва скорост. Фен съм на Самсунг и това може и да ми попречи за правилния избор, но за сега съм се спрял на този модел: SAMSUNG UE-40F6400 3D LED . Дайте компетентно мнение за него или препоръчайте друг с подобни характеристики, за което ще съм много благодарен. Тавана на сумата ми е 1300-400лв.
Благодаря за бързия отговор, но защо плазма а не LED нали се води ново поколение с по качествена картина и по икономичен като разход на енергия? А какво ти е мнението за този модел който съм посочил - предимства и недостатъци?
Благодаря предварително !
Нали ще гледаш предимно спорт, а и картината на плазмата е по-добра от тази на LCD....За икономичноста ти си решаваш...25 лева повече в годишната сметка за ток едва ли ще те съборят.
Samsung UE40F6400 Review | TVs | CNET UK
Привет на всички.Предстои ми покупка на нов телевизор 2-3 дни тука изчетох какво ли не и не знам вече на какво да се спра тотално се обърках.Не робувам на марки,но искам читав телевизор да не дава бъгове и да не стане така да грамне на 2-та година.Значи бюджета не ми е много голям таван до 950лв.. Искам да си взема 3D 32" телевизор не по голям,ще го гледам от 2-2.5 метра.Основно ще го използвам за гледане на филми от компа и флашка респективно и за гледане на телевизия, затова ме интересува да има перфектна картина и звук на първо място, е по възможност и да има wi-fi и другите му там екстри само, че да не дават някви бъгове и проблеми,знаете всички допълнителнте екстри никога не са излишни. Спрях се на този Филипс PHILIPS 32PFL5008K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria,дайте мнение за него,но като пари както казах това ми е тавана. Моля ви за помощ, дайте и други предложения по изброените ми предпочитания по горе,може да бъде и нещо по евтино. Поздрави Писо
"другите му там екстри" на Филипс специално не са нищо особено, но ако държиш на марката по-добре увеличи диагонала за сметка на екстрите. Например това PHILIPS 40PFL4308H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Не съм наясно, обаче, как се справя с бълг.субтитри
Цитат:
podredko
От форума тук научих, че до 4-та серия - Philips не е удачен вариант...
А за този вариант,който съм предложил мисля че е 5-та серия дали е удачен вариант :confused:
Цитат:
Dominator
От форума тук научих, че до 4-та серия - Philips не е удачен вариант...
Аз пък разбрах, че по скоро 2-ра и 3-та, а 4-та е не лош "компромисен" вариант. В крайна сметка всичко е до късмет! :)
Цитат:
Piso
А за този вариант,който съм предложил мисля че е 5-та серия дали е удачен вариант :confused:
5-та серия е с пасивно 3Д, 4-та серия с активно (за моделите 2013 г.) Пробвай на място коя технология ти "приляга". И обезателно провери субтитрите, че миналогодишните модели от тези серии не поддържаха субтитри на кирилица.