Резултати от 1 до 15 от общо 15

телевизор с някои изисквания

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

телевизор с някои изисквания

Търся си хубав телевизор с качествена матрица.
    Ще се гледа от около 3-4 метра разстояние, като тв сигнала е на Булсатком.
    Разполагам с Full HD Multimedia Center и отделен HTPC с тв-тунер които ще ползвам с този телевизор.
    Гледа се най вече вечер след 18 часа,като помещението не е силно осветено.
    От неизползваеми/ненужни екстри (skype,wi-fi,вградени тунери ) не се интересувам и не сами нужни,бих направил компромиси с тях за сметка на качеството и картината.

Очаквам вашите предложения с интерес.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:телевизор с някои изисквания

Само най-важното не си казал - колко пари си готов да отделиш за това ? Иначе ти препоръчвам 46" ! Примерно Самсунг 46C650 /46C750 ! Но май вече са само мостри , но се пробвай с втория - С750 !

Иначе това - http://technomarket.bg/products/0910...ung-ue-46d6500 , е има всички екстри , но това е модела !

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

От това разстояние си за 50" плазма - тия неща ,за които казваш ,че не ти трябват си ги има в хубавите модели ,а където ги няма е пестено от други важни неща /филтър/. Кажи бюджет. /и хубавата картина не се вързва с Бусатком ,но..../

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    От това разстояние си за 50" плазма - тия неща ,за които казваш ,че не ти трябват си ги има в хубавите модели ,а където ги няма е пестено от други важни неща /филтър/. Кажи бюджет. /и хубавата картина не се вързва с Бусатком ,но..../
    В момента на това разстояние ползвам samsung cw29z306 100hz и нямам някакви оплаквания от него,но му доиде реда за подмяна.
    42" би ми бил достатъчен,по голям би бил излишно,така мисля.
    Вградените екстри не са ми нужни понеже разполагам с техниката,затова го споменах като условие при преценката за избора.
    Цена до 1500 би ме устроила като се има предвид горното.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Доколкото разбирам предложеното 42" LG е от среден/бюджетен клас LCD ?
    От това което прочетох за панасоника разбирам че е модел 2010.
    Като цяло от инфото за плазмите на панасониците разбрах че са от добрите и мисля да заложа на тази марка.
    Ако може някои да ми даде линк с инфо за разликата във сериите на панасониците и оборудването им или да постне тука.
    Доколкото разбрах VT върховата ,G серията за средните модели и V някъде по средата .

От други теми разбрах че вградения сат.тунер не ми е от полза за гледане на була,но как стоят нещата със свободните тогава програми ?

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Така е -LG-то не е върха на сладоледа , но за тази цена е перфектно , стига да не искаш " тонове " екстри !

Свободните програми може да се гледат , но трябва да се знае кои спътници са запеметени от ТВ-то и да си купиш това -онова допълнително , ако го нямаш , разбира се , налично !

А ако си се спрял на плазма Панасоник си има отделна тема за това , чети там има писано доста и по твоите въпроси !

10. Тук е от
    Jul 2011
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Не споря да съм разбирач, даже изобщо.. но това - http://technomarket.bg/products/09072750/lg-42ld750 не е ли по-добър вариант от lk450? В смисъл по-висок клас е, а доколкото ми е известно след моите обикаляния преди седмица, когато си търсих телевизор, основната разлика в тазгодишните модели с миналогодишните е точно в някои екстри, които колегата определя като ненужни..а и с ръка на сърцето мога да заявя, че картината на ld750 е доста добра, като дори с обикновения приемник на Булсат, от 2 метра и малко почти не се забелязват смущения, а тези дни очаквам да ми докарат hd приемника им и тогава ще мога да кажа и с него как е..

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , 42LD750 е много добър модел , а и промоцията на 42LK450 свърши и сега двата са на еднаква цена ! Така , че спор няма !
    При тази ситуация 42LD750 е по-добрата сделка - определено !

12. Member
    Тук е от
    Sep 2009

http://electron.bg/42lk450-p-162848....s=LG%2042LK450

Айде и да почерпите.........

Сори ама сега видях продуктът изчерпан

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ето ти и още 2 предложения от мен, да се ориентираш сам коя технология ти харесва като картина, различни са:
    Toshiba 40XV733 - PVA течнокристален
    Samsung 41D450 - плазма
    и вече споменатите LG-ta - IPS течнокристални

За до 1500 лв. се ориентирай чрез следните модели:
    PVA течнокристален - Samsung 40C750, Samsung 40D6000
    IPS течнокристален - не се сещам, колегите да предложат; Panasonic и LG са основните представители на IPS технологията
    Плазма - Panasonic 42G20 (като в момента по стечение на обстоятелствата има 42GT20 на по-ниска цена в Карфур)

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това има и 3Д даже и се справя мн. добре http://www.technomarket.bg/products/...77/lg-42lw4500 -IPS за малко повече от 1500лв

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

За момента избора ми е Panasonic 42G30 но мисля да поизчакам до есента за него ,или да взема Panasonic 42V20 до тогава ако намеря читава бройка. ЗА GT/VT не виждам смисъл да се влагат средства,3Д/тунери и др не ме интересуват.

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Поизчакай , а може и да вземеш GT30 !

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Поизчакай , а може и да вземеш GT30 !
    Така,малко развитие по темата
    Пойзчаках,както ме посаветвахте и преди 2 седмици си купих 42GT30E.
    Освен настройките за първите 200 часа,какво друго бихте ме посъветвали, за да мога пълноценно да ползвам услугите на ТВ-то.
    Като цяло съм много доволен от цената и качеството/качествата на телевизора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 19-10-11, 22:13
  2. DVD филми - минимални изисквания
    От boblumstroklum във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 24-05-06, 01:20
  3. хардуерни изисквания за DVD записвачка
    От boblumstroklum във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 20-05-06, 13:41
  4. Изисквания при монтаж на климатик
    От Desert Leo във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 2
    Последно: 25-10-05, 22:47
  5. Линукс - изисквания
    От TopBG във форум Linux
    Отговори: 6
    Последно: 01-03-05, 09:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе