Резултати от 1 до 4 от общо 4

Нужда от съвети и предложения за избора на телевизор със следните изисквания

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Oct 2011
    Мнения
    2
    #1

    Нужда от съвети и предложения за избора на телевизор със следните изисквания

    Здравейте! Реших да си купя и аз някакъв хубав телевизор и попаднах на този сайт. Допреди няколко дена не знаех почти нищо по въпроса (по принцип съм така-новите технологии ме интересуват, но задълбавам в определена сфера едва когато реша да купувам нещо), но след известно ровене в интернет и в този форум вече зная толкова, че поне да съм наясно какво искам да купя. Та става въпрос за следното:
    - телевизорът като размер да е 40 или 42 инча
    - да е LCD или LED
    - телевизорът ще се използва почти изцяло като допълнение към лаптопа ми (който използвам като мултимедийна станция) за гледане на филми, играене на игри, разглеждане на снимки и т.н. Телевизия също гледам, но рядко. Фен съм на футбола и обичам да гледам мачове
    - да има DLNA
    - 3D като функция не е задължителна
    - цената, която съм готов да заплатя е 1000-2000лв (диапазонът е голям, но горната граница бих достигнал единствено, ако моделът е с някакви изключителни качества пред телевизор, който струва 1400лв например)
    След като почетох относно този вид техника все още не мога да намеря това, което търся. Високото качество на картината е задължително, и доста модели предлагат това, но пробемът в избора ми възниква от другите ми изисквания. А именно, макар и да не съм типичен "gamer", искам LCD/LED телевизор, който да има достатъчно бързо време на реакция, и при положение, че съм дал над 3000лв за лаптоп, то когато реша да си пусна някоя игра да нямам осезаемо за мен забавяне. Лаптопът ми има опция Intel Wireless Display, от която в бъдеще сигурно ще се възползвам, но дотогава и свръзването с HDMI кабел ще ми свърши работа. Също така като гледам мачове искам картината да е достатъчно плавна, така че предполагам 100Hz технологията е задължителна. Честно казано бях загледал моделите на Samsung в този ценови диапазон, но ме притеснява, че информацията относно времето им за реакция в www.dday.it не отговаря на изискванията ми. UE40D5500 - този модел може би е вариант, но не мога да намеря никакви отзиви за него. И всъщност това, че се насочих към Samsung до голяма степен се дължи на дизайна им и наистина впечатляващата (поне за мен като обикновен потребител) им картина в магазините. Но ми е напълно ясно, че дизайна не е най-важното, и всъщност съм склонен да го премахна изцяло като критерий, стига телевизорът да отговаря на другите ми изисквания. Тъй като това ще е първият ми подобен телевизор и нямам база за сравнение не робувам на никакви марки. Така че ще съм изключително благодарен за всякаква помощ и предложения. Благодаря ви предварително.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Feb 2008
    Мнения
    960
    #2

    Re:Нужда от съвети и предложения за избора на телевизор със следните изисквания

    Ревю за UE40D5520, същият е като UE40D5500:

    http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...1107121282.htm

  4. Novice
    Тук е от
    Oct 2011
    Мнения
    2
    #3

    Re:Нужда от съвети и предложения за избора на телевизор със следните изисквания

    Този модел като прочетох ревюто май отговаря на това, което търся. Някой да има преки впечатления от него? Или да ми предложи някакъв друг вариант?

  5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011
    Мнения
    13
    #4

    Re:Нужда от съвети и предложения за избора на телевизор със следните изисквания

    може да погледнеш и този SAMSUNG UE-40D6510
    Цена: 1,899.00 лв 40” (102 см) 3D FULL HD LED телевизор
    • 3D HYPERREAL ENGINE 3D КОНВЕРТОР ONE DESIGN
    •Ultra Clear Panel •SMART TV – интернет достъп чрез Samsung Apps, Search ALL, Smart Hub, Social TV, Skype , Web BROWSER •ULTRA SLIM •FULL HD - резолюция 1920 X 1080 *PVR готовност - запис на предавания в/у външен HDD или Flash памет •MEGA контраст •CLEAR MOTION RATE - 200HZ •Hyper Real Engine технология за подобряване на картината
    •звук SRS Trusurround HD & Dolby Digital Plus/Dolby Pulse, звукова мощност 2Х10W
    •дигитален кабелен и ефирен тунер (DVB-T/C/S2 - MPEG4) •входове 4X HDMI; LAN •USB Video + DLNA wireless, изходи отстрани, позволяващи led да бъде закрепен плътно за стената •Вграден Wireless Lan адаптер

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Съвети за настройки на телевизор LG 47LA641S
    От Geronimo1982 във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 08-08-14, 14:32
  2. Отговори: 1
    Последно: 28-05-14, 19:42
  3. Избор на телевизор от следните модели...
    От gogo68 във форум Телевизори
    Отговори: 21
    Последно: 19-03-14, 00:54
  4. телевизор с някои изисквания
    От bsdfun във форум Телевизори
    Отговори: 14
    Последно: 18-02-12, 13:40
  5. Предложения за телевизор?
    От James87 във форум Телевизори
    Отговори: 51
    Последно: 04-08-11, 10:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе