Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от bgruev
Благодаря Христослав,само че визуално много не ми харесват тези модели.Мога да прежаля още някой лев, но тези ми изглеждат грознички.
Да споделя още ,че стаята е доста светла, имам малко дете-някви с по здраво стъкло.
Може ли да премахна по някакъв начин тъпия bulsat-ски приемник и да съм с едно дистанционно?Благодаря ти предварително!
Тогава търси телевизори с гланцови екрани/защитно стъкло/.
Не става с Булсатком, а само със Сателайт БГ при това телевизорът ти трябва да има вграден сателитен тунер. Разгледай внимателно таблиците от 3-тите постове в съответните теми за марките за да научиш кои модели имат вградени такива тунери.
Кой от двата самсунга да взема? :)
http://www.technomarket.bg/products/...ung-le-37c550#
http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-37c530
Ако имате и други предложения до към 750-800лв са добре дошли :) (ще се гледа от 2,5-3м)
Нито един от двата. Това са изостанали бройки (неслучайно изостанали) и на всичкото отгоре 2010 г. Самсунг 37-инча моделите имат масово оплаквания.
По-добре се ориентирай към стандартните към момента (за бюджет 800 лв.) Тошиба 40XV733 (ако все още не са свършили новите), 40LV833, LG 42LK430/450, Panasonic L42U2 (и те са на свършване, ако не са свършили). Прежалваш вградения плейър и така. За 40XV733 и L42U2 трябва да си внимателен, т.е. по възможност да си намериш запечатан иначе те грози шанс да ти троснат някой избушен.
Ако поръчам от Техномаркет он-лайн и кашона е отворен или лепен ще мога ли да върна телевизора?
Този Филипс - http://www.technomarket.bg/products/...ips-37pfl4606h в сравнение с Toshiba 40XV733 въпреки по-малкия диагонал заслужава ли си? :)
Здравейте,имам следните параметри и примерни TV-та:
1.Свела стая
2.Гледане на Bulsatcom,футбол и филми през лаптоп
3.40-42 ''
4.100Hz
5.Малко дете/на 2 г/
6.Да става за гледане под ъгъл
7.Модерен дизайн
8.И не на последно място-Да не е мостра
а ето и следните модели:
-Sony KDL-EX720BAEP
-Samsung LE-40C750
-SAMSUNG UE-40D5800
-LG42LK530
Моля за вашите компетентни мнения и предложения!Предварително Благодаря!Много съм се нахъсъл,че ми писна от 29"CRT LG :azn:
Здравейте , ще ви помоля за съвет . Предложете ми модел 32" LCD бюджет около 600 лв.
Не държа да е LED и FULL HD . Ще се гледа от около 2 метра , основно Булсатком , малко PS
и от време на време ще се ползва и като монитор , държа да има USB .
За сега съм се спрял на този http://technomarket.bg/products/0910...shiba-32lv833g
Благодаря предварително .
Държиш да има USB или държиш да може да подкарва възможно повече видео формати и надписи на български език? :wink: Има огромна разлика между двете.
USB - то ще е основно за разглеждане на снимки
за kolio78 : вземай Samsung 32D550 - за парите си ( 680 лв ) е много добър. Взех такъв преди месец - нямам никакви оплаквания - добра картина , дори на анаалогов кабелен сигнал, 2 USB входа - чете почти всички филми от нета много добър звук.
Здравейте моля, за препоръка на ЛСД телевизор 40-46 инча, бюджета ми е около 2000 лева. Ще го ползвам за телевизия Булсатком, Филми, да може да чете от флашка филмите и бг субтитрите и PS3. Не искам Самсунг! Имам слабост към Шарп :)
Цитат:
Първоначално публикувано от hsg
samsung-le-37c550
Цитат:
Първоначално публикувано от Lance
Нито един от двата. Това са изостанали бройки (неслучайно изостанали) и на всичкото отгоре 2010 г. Самсунг 37-инча моделите имат масово оплаквания.
Не ги плаши така хората :) за какви оплаквания говориш ?
Цитат:
Първоначално публикувано от hsg
Да - можеш ако установиш нередности на място при получаването. Затова - първо го пускаш, да провериш дали всичко му е наред и едва тогава разписваш товарителницата на куриера.
Цитат:
Първоначално публикувано от bobyjuvefan
Здравейте моля, за препоръка на ЛСД телевизор 40-46 инча, бюджета ми е около 2000 лева. Ще го ползвам за телевизия Булсатком, Филми, да може да чете от флашка филмите и бг субтитрите и PS3. Не искам Самсунг! Имам слабост към Шарп :)
Предупреждавам че има проблем със субтитрите на български/прочети в темата за шарп/
http://www.technomarket.bg/products/...arp-lc-40le820
SHARP LC-40LE824EV
http://www.sharpbg.com/index.php?item=11&group=1
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
samsung-le-37c550
Не ги плаши така хората :) за какви оплаквания говориш ?
По форумите (AVforums, IXBT) и в Амазон е пълно с оплаквания, че им бръмчат и им създават и други проблеми. Общите изводи на хората са, че ги окомплектоват с гадни захранвания. Причината не е известна (защо ги окомплектоват с гадни захранвания), може би заради панелите, които се използват.
А и конкретно тези двата от Техномаркета са наистина изостаналите кофи. Проверено. Освен ако не си крият някъде неизползвани (а дано, ама надали... както казва Айшето)
Здравейте купих си 40D6000 и от два дена не мога да се справя с настр. доста ме дразни и мисля, че сгреших с избора. Вчера ходих да гледам 46le70 и за две мин. му си направих по хубави цветове, затова скоро май пак ще сменям екрана.
Цитат:
Първоначално публикувано от bgruev
Здравейте,имам следните параметри и примерни TV-та:
1.Свела стая
2.Гледане на Bulsatcom,футбол и филми през лаптоп
3.40-42 ''
4.100Hz
5.Малко дете/на 2 г/
6.Да става за гледане под ъгъл
7.Модерен дизайн
8.И не на последно място-Да не е мостра
а ето и следните модели:
-Sony KDL-EX720BAEP
-Samsung LE-40C750
-SAMSUNG UE-40D5800
-LG42LK530
Моля за вашите компетентни мнения и предложения!Предварително Благодаря!Много съм се нахъсъл,че ми писна от 29"CRT LG :azn:
Никой нищо не казва... :help
Здравейте! Преди известно време питах и получих отговор,но бих желал последно мнение.Искам да си купя голям телевизор-мястото ми е за такъв между 58 и 60 инча,с 3D,всички възможни екстри,ценова категория-4000-5000лв. Ще се гледа основно телевизия(HD Булсатком),филми-по възможност HD от външен източник,спорт,музика.Не играя игри,но е добре да има нет за да се ползва скайп или подобни.Разстоянието е 4,5-5 м.Поради недостатъчните 3D продукти мисля да конвертирам хайдефинишън сигнала от 2D в 3D.Не е същото,но е все пак гъдел.Като прочетох доста мнения тук реших да е плазма на Самсунг или Панасоник.Какво бихте ме посъветвали и ако някой има опит да го сподели.При всички ревюта дето изчетох като че ли тези изисквания се покриват от Samsung D6900 и Panasonic GT и VT модели.