Здравейте! Имам Филипс 32FL8404H/12 100хц .Страшен много бях доволен.Онзи ден забелязах две черти в дясната част на екрана.След 1 час работа изчезват първо едната после и др.Телевизора навършва две години на 21.12.2011. или скоро.Затова го занесох в сервиз и ми казаха че трябва да се смени панела.Ми добре оставих го и те го смениха с поръчката за 5 дни.Гаранцията покри ремонта и така.Проблема обаче ми е че сега ми се струва че картината не е същата.Някак си ми се струва по лоша на моменти размазана (все едно гледаш евтин тв.) Казвам пак на мен ми се струва!Жената казва че не вижда разлика.Та въпроса ми е - възможно ли е да са ми сложили панел който да не е * фул хд* или 100хц. или знам ли?Не разбирам от телевизори и не знам това дали е възможно.Или ме гони параноя?Ако знаете споделете.Благодаря предварително.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324322474[/time]_________________________________________________
Че съм нов , нов съм ама пък никой да неще да напише става ли друг панел на електрониката на даденият модел?Даже и да е глупав въпроса ми е простено що то не съм тел.техник.Явно трудно приемате новите.