А1 също продават TCL, демек трябва да са запознати с проблема. Да им звънне и да пита какво е решението.
Преглед за печат
А1 също продават TCL, демек трябва да са запознати с проблема. Да им звънне и да пита какво е решението.
@berpan,
Кой е човекът и откъде е купил TV?
Нали не мислиш, че някой ще чете темата назад, за да разбере това?
С флашката методът работи.
Обаче, ако иска автоматичните updates и да си инсталира приложения от Google, трябва да се намери точният fw за шасито на TV и нашия регион.
Иначе телевизора няма да заработи въобще след флашване!
Телевизора е от емаг, а относно флашката аз по-скоро имах предвид просто да се качи приложението от нея, а не да се преинсталира целия софтуер.
- - - - - - - - - -
Не съм сигурен дали не му изписва същото и за други наши приложения, а да не е само с A1 свързан проблема. Днес ще го погледна телевизора и затова реших да питам за възможни варианти в настройките или нещо друго ако има.
Разбрах ти идеята още първия път!
Пробвай и с останалите приложения, но ме съмнява дали ще се получи.
Дори и да стане, всеки път ще се налага да прави update по този начин.
Което за мен е идиотия!
Другата възможност е при сваляне от Google/ регистрацията в A1 твоят човек да избира друга държава, неправилен account или нещо подобно.
Снимай екрана с параметрите на TV. Там има написан точно версията на fw, hw, SN - въобще всичко.
Някой колега със същия модел може да сравни с неговата версия.
Другото е четене и ровене из нета за правилния fw. Това е история с неизвестен край и много загубено време.
TCL България или както е там вносителят не могат ли да помогнат?
Въпреки, че обикновено българските представителства с право отказват support на закупена техника от чужбина.
Все пак гаранцията на повечето стоки не е международна, паневропейска и т.н.
Да не гледат ИП, че ако е с някакви ВПНи или проксита
Ъпдейт, на моя C6K няма никакъв проблем с инсталацията и стартирането на А1 Xplore TV . Може би проблем е с региона на акаунта с който сте се вписани в Google/ C6K.
Опитайте с друг акаунт или направете нов.
https://i.ibb.co/cSMj9mfy/viber-imag...-35-58-535.jpg https://i.ibb.co/FqCFntk9/viber-imag...-36-20-220.jpg
Изключително абсурдна система е това, което се използва при тези телевизори...
Първо търсейки приложението през някаква търсачка на началния екран се показваше и изписваше това, че не е за региона, след това при влизане в Google Play store-a пък изобщо не го намираше.
В крайна сметка решихме да пробваме с чисто нов акаунт, като върнахме към фабрични настройки отново, вкарахме новия акаунт и бам изненада - приложението тотално спря да излиза в търсачката, а след това се оказа, че и Google Play store-a го няма.
В някакъв момент се сетихме да проверим дали например за EON ще има проблем с региона, при което на първо търсене излезна, но не цъкнахме на него по погрешка и секунди след това при второ търсене приложението вече не излизаше...
Зарязахме го тотално и решихме, че просто ще си вземе външен бокс за телевизията предвид, че тази система е тотално сбъркана.
Днес човека решава да пробва за последно - влиза, търси приложението и то решава да му се покаже, че и успява да го инсталира. :lol:
В крайна сметка най-вероятно е имало разлика от това, че сложихме чисто нов акаунт, но тези неща да се появяват и скриват приложения от нищото както и самия store са изключително зле според мен. Определено не бих си купил ТВ с такава система никога.
А и още нещо - в началото като се правят настройките ти дава едни 8 приложения, от които да избереш колко искаш да инсталираш предварително - избираме 1 от 8-те, а накрая телевизора просто ги инсталира всичките независимо от избора. ;)
- - - - - - - - - -
https://s13emagst.akamaized.net/layo...regulation.pdf - 4.3. Тегленето на томболата ще се извърши до 10.12.2025 г
Не знам дали е тази въпросната томбола, но това открих като информация.
berpan
https://forum.setcombg.com/images/st...ser-online.png Проблема не е в ос Google tv. Имал съм 4-ри тв Сони, два броя от един модел, които бяха с Аndroid TV и с Google TV. И не съм имал никакви проблеми. Да не забравяме, все пак телевизора е китаец и трябва да се очакват странни идиотии. При западната техника ако има някакви проблеми при китайците винаги има и бонуси ;) Имал съм няколко тяхни устройства та ги знам ;)
Не знам какво сте вписвали и настройвали, ама аз такива проблеми не съм имал на нито един тв, като се почне от Сони 2015г. мине се през по-нови Сони-та и Филипс, ТЦЛ, че и на разни 32" нисък клас (и но нейм) телевизори (последно на един Хоризон, който работи учудващо прилично с Андроид-а)
Предишния му телевизор е бил точно такъв нисък клас - Tesla с андроид и със същите тези акаунти не е имал никакви проблеми с А1 приложението.
А при този изчезват, появяват се приложения, абе въобще...
имам и Сони и ТСЛ ,никакви грижи с Play Store нито с акаунта ми, всичко работи както се очаква
@berpan, най-вероятно "предишния му телевизор" е бил с Android TV, а не с Google TV, както е сега.
При Google TV, независимо каква марка телевизор имаш, първоначално нямаш директен достъп до Play Store. Карат те да ползваш търсачката, дето е забита по средата на екрана, за да търсиш приложения от Play Store – така ти пробутват реклами,youtube клипове, стрийминг съдържание, свързано с търсенето и т.н. Подло от страна на Google, но… това е Google, не ме изненадва.
Виждал съм хора, които са успели да си изкарат бутона за Play Store отпред като shortcut, но не съм се занимавал да търся как става. Намерих си лесен начин – с гласова команда казваш „Open Play Store“ или нещо подобно, и се отваря директно.
Точно така беше да. Изключително смотано е с тази търсачка по средата на нищото и се чудиш в store-a ли търсиш, в телевизора ли търсиш, в интернет ли търсиш...
Аз успях да влезна веднъж в самия Play Store през настройки - приложения и оттам се вкарах през иконката, но после след ресета го нямаше. :lol: Сега може и да се е появил, въпреки че вече е ненужен така или иначе някак се стигна до великото приложение на А1...
P.S. - Добре, че нямам такива проблеми с webOS.