Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-11-25 в 17:31.
Това горе прилича повече на LCD. Какви са режимите на картината ?
От къде са тези снимки?
Явно не става. Дори е написано в приложението.Можете в момента на доставката през него.
Доста е бъгаво. От вчера се опитвам да откажа доставката на лг-го, но не успявам през двете им приложения. По телефон ще става.
- - - - - - - - - -
От амазон.ком. Долната от сравнение с минилед Ц7 или 8 от тубата.
Този пост е редактиран от brotzki; 17-11-25 в 11:12.
Всъщност напротив. Услугата е топ, може да се плати с карта през приложението, през пос терминал, който носят или в брой.
Доставиха ми телевизора в неделя, само 2 дни след поръчката - само добри неща мога да кажа и за цената, и за обслужването.
Не схванах каква ти е идеята... Поръчваш, отказваш въпреки, че всички ти казват, че избора е правилен... Само създаваш паника и работа на куп народ по доставката, която следва някой да плати![]()
Написалите за избора не са ползватели на този модел.
Браво за доставката в неделя и честито! Колкото пъти съм пробвал на място, никога не е минавало. Дано нещо да са променили.
Първо: Г5 го поръчах в петък на цена от 2500лв, която цена се оказа доста висока и сега е толкова. Реално не е била промоционална и го отказах вчера. Сега пък ми го носят рано,рано понеделнишки. Процент ли взимат... Нямат синхрон с мага. По телефон бях 20 по ред.
Второ: Гледах доста сравнения и действително не e много по-ярък спрямо старите оледи и изoстава доста от новите миниледи.
Трето: Съсед е поръчал C5 не от емаг. Само да не е взел 48'
Четвърто: Чак работа. Не съм поръчал пералня. Да си оправят комуникация и приложението. "Пратката беше успешно доставена"
Пето: Бързо доставят поръчките от черен петък. Слабичък е бил.
Шесто: Teхнопилци вадят добри офети на рутерите https://www.technopolis.bg/bg/c/P11021101
Този пост е редактиран от brotzki; 17-11-25 в 14:59.
И аз това обясних ама.....И въпреки това, след оценка от 70% 5 звезди мисля, че няма какво повече да се коментира.
Все пак са реални позватели.
https://www.mashini.bg/
![]()
Реални позлватели, които са неадекватни и с големи претенции, нямащи общо с реалността. Ако даден човек е толкова вманиачен на тема телевизори и не хареса G5, то шанса да намери кусури на Z95B, Bravia II 8 и S95F е някъде около 90-100%.
Особено, ако цветовите нюанси на корпуса и стойките не съвпадат с тези на стените!![]()
В бургаската Зора има LG 65C4 за 1900 лева, вероятно последна бройка. Само казвам.
Човека взе въпросният - TCL MiniLed 55C6K, обаче има един проблем - не му дава да тегли приложения като това на А1 за телевизия например - пише, че не било за региона, който е зададен. Каза ми, че два пъти е връщал фабрични настройки, като и двата пъти избира България, но все това си пише store-a.
Аз си използвам LG-та и нямам такива проблеми заради различния ОС, та не мога да му помогна. Имате ли идея как да се справи с този проблем на Google TV ли е Android TV ли е...![]()
Има ли изобщо вариант телевизора да е за различен регион от нашия и съответно каквото и да му се зададе в началото да няма значение за самия магазин за приложения? И ако е такъв случая работи ли още добрия стар метод - инсталиране на всякакви приложения от флашка?