;);):-memnonСупер изгодна сделка, не се блъскайте моля :-memnon
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43724&stc=1
Преглед за печат
;);):-memnonСупер изгодна сделка, не се блъскайте моля :-memnon
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43724&stc=1
За тези, които не искат да прекарват време в търсене на най-добрите оферти за Amazon Prime Day.
- LG OLED65C5ELB, 65 инча (165 см), 4K OLED evo AI TV
- Xiaomi TV F Pro 75(190 см), 4K UHD QLED, Smart TV
- Amazon Fire TV Stick 4K Max
- FRITZ!Box 7690 (Wi-Fi 7 DSL рутер с 5760 Mbps (5GHz)
- Echo Dot (най-ново поколение) | Умен високоговорител
- Amazon Kindle Paperwhite (най-ново поколение)
- Ninja SLUSHi машина за каши, ледени коктейли, фрапе...
- OOONO Ко-Шофьор NO2 – Оптимизиран ко-шофьор за автомобили…
- Роботизирана прахосмукачка roborock Qrevo S Pro Set с функция за почистване
- Смартфон Samsung Galaxy S26 AI с Galaxy AI, 12GB RAM, 512GB
- Apple Studio Display – Нанотекстурирано стъкло – Стойка с регулируем наклон (2025)
- Роботизирана прахосмукачка roborock Saros 20 Set с функция за почистване
- Тих вентилатор Levoit с охлаждане
- Безжични слушалки Apple AirPods 4, Bluetooth слушалки с ANC
- FRITZ!Repeater 6000 (WiFi 6 ретранслатор с три радио модула: 5 GHz
- Роботизирана косачка за трева MAMMOTION YUKA mini 2 500 без граничен кабел
- Segway-Ninebot MAX G3 D, електрическа тротинетка
- Лаптоп Lenovo IdeaPad Slim 3 | 16-инчов | AMD Ryzen 5 150 | 512GB SSD | 16GB RAM
- Преносим външен твърд диск Seagate Portable Drive 5TB
Виждат ми се високи амазон цените
1000 евро за 65" C5 не са висока цена!
Проблемът е, че поне аз не мога да поръчам почти нищо. Имах интерес към Fire TV Stick 4K Max, но дори цената му не се показва, защото съм от България. Други оферти, извън Prime day ги виждам.
Не знам защо. И преди съм поръчвал доста неща от Amazon.de без никакви проблеми, но сега, покрай Prime Day, половината от горепосочените оферти не ми позволява да купя.
This item cannot be dispatched to your selected delivery location. Please choose a different delivery location.
Ползвай VPN
Защо му е впн като може да избере страна по избор за доставка? Не всичко си доставя до булгаристан.
Не трябва ли абонамент за Prime, което май е нещо като Genius в Емаг, но цената му е друга:)
90 евро на година е Prime и може би няма ограничение за безплатна доставка, а вие тук искате за 15 евро на година хем намаления, хем безплатна доставка на всичко...
Наглеждайте по-често цените в Емаг, защото понякога има бъгове и може да се хване допълнително намаление...;)
хващал съм бъг, пробвал съм не става - канселират поръчката. Единствено от един магазин във Финландия хванах такъв бъг и купих 4-5 луксозни сд на 5 евро парчето, писаха ми и-мейл , че цената е омотана от тях и ми пожелаха приятно слушане без промяна / доплащане/. Единия диск беше фул бокса Senjutsu = 戦術 на Iron Maiden за топ цена от 10 евро / нов /
Имаме потребител във форума, който катурна системата и отнесе един С2 от емаг преди години :) Но такива неща се случват един път на високосна. Миналата година хванах подобен бъг в сайта на наша фирма за климатизация и направих поръчка за един климатик Toshiba от най-високия им клас. Естествено се свързаха с мен и ми отказаха поръчката. Даже се пробвах и с КЗП, но и те ме резнаха ;)
Имаше преди известно време няколко поръчани OLED-а Филипс на много изгодни цени, но тогава ги доставиха всичките.
Frost беше един от късметлиите доколкото си спомням.
Моят не го доставиха.;) Кво ли прааа без него:lol:
То не беше чак толкова голяма далавера, но продължи няколко часа, докато се чудих дали ми трябва този продукт и накрая се промени цената, даже се усетих какво точно се беше случило. Предполагам щеше да бъде изпратено ако бях поръчал.
С нашето ползуване само амбилайта щеше да остане здрав.