А кога се очаква да се появят т.н. нови модели?
Вероятно края на март ще са първите ,но може и по рано.
Имам много добра оферта за Philips 46PLF9706K/02. Някой може ли да даде отзиви за модела?
Виж в темата за Филипс имаше отзиви ,но за 52" вариант -не знам до колко ще се отнасят за 46" панел.
Няма друго с по-добро качество от всичките 46' топ модели на различните марки, които съм тествал през 2011.
9-та серия на Philips, ако можеш да си я позволиш - Това ти е новия телевизор!
Вече поръчан, ще го имам тази седмица. Да видим moth eye толкова ли е добър, колкото пишат.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326875460[/time]_________________________________________________
Philips 46PFL9706H - успях да си го взема още вчера и снощи инсталирахСледвах базовите настройки препоръчани в темата за Philips и съм изключително доволен от качеството при цифрова SD (Blizoo) за този размер на екрана.
Не ми хареса качеството при плейване на blu-ray - недостатъчно яснота и острота, шум, артефакти при движение. Предполагам някъде нещо е настроено зле. BD се плейва от PS3, свързан с HDMI към рисийвър Denon 1910, от който HDMI към TV (със същата конфигурация и същите кабели нямах никакви забележки с Philips 37PFL9604H). Някаква идея какво може да не е наред и какви би следвало да са настройките на PS3, Denon рисийвъра и разбира се на philips-а?
Мерси!
Още един човек харесва стария си Филипс повече от новия, засега. Може би тенденция?
Честито и със здраве да си го ползваш!![]()
Може би първо трябва да отчетеш сериозната разлика в размера /особено ако са един до друг/ .Моите настройки на ПС3-
Мерси svetlio1!
Продължавам да съм супер очарован от картината на стандартната цифрова телевизия ot Blizoo (БНТ 1, bTV, nova) - перфектна, по-добра от 37" philips, въпреки по-големия размер.
С настройките за blu-ray постигнах някакъв напредък. Но не е чак толкова по-добро от стандартната цифрова телевизия, колкото очаквам да бъде. Ще пробвам и с друг кабел директно от PS3 към TV, без рисийвъра, за да съм сигурен че не е там проблемът.
Честито и от мен! Уникална картина има това моделче в HD/SD.
http://www.digitalversus.com/tv-tele...1979/test.html