телевизора ми е сони бравиа 3д лаптопа е със слаба видео карта ати радеон 4200hd 256 мб има някакви опций за 3 д но ми се струва че не го потдържа благодаряви предварително
--
---
телевизора ми е сони бравиа 3д лаптопа е със слаба видео карта ати радеон 4200hd 256 мб има някакви опций за 3 д но ми се струва че не го потдържа благодаряви предварително
Трябва ти Ати серия над 5 , с твоята ще можеш да възпроизвеждаш само SBS/TB рипове /тези при които изображението на екрана е разделено на две ляво дясно или горе/долу /.
да но да ти кажа и при сбс не се получи добре може и от филма да е било реших да си взема блурей плеар или плейстейшън 3 просто и при сбс направо ме заболяха очите а и нещо не беше в ред променях настройките на картата но неможах да оправя нещата а и не разбирам чак толкова а едно приятелче ми каза че тръгва автоматично благодаря много братле няколко дена се побърках и кабелите сменях взех 3д специален някав и пак гредаПървоначално публикувано от svetlio1
Влез в Catalyst Control Center, намери опцията Scaling Optins направи я 0% и пробвай.Колегата по-горе е прав ще можеш да гледаш само рипове SBS или Over Under.
ок благодаря човече ще пробвамПървоначално публикувано от bobitovn
И аз да попитам освен видеокартата има ли нещо друго от което
да зависи за да може да плейва самия лаптоп 3д?