Над 32",фул ХД,длна и поне 100 херцов да е.До 900-1000лв.
Ще се гледа от 2,3 метра.Мерси предварителнооо![]()
![]()
![]()
Над 32",фул ХД,длна и поне 100 херцов да е.До 900-1000лв.
Ще се гледа от 2,3 метра.Мерси предварителнооо![]()
![]()
![]()
За тези пари, бих предпочел 40 инча.Първоначално публикувано от ispanecaaaa
SAMSUNG UE-40D5003 (2011 г.) / Philips 40PFL5206H/58 (2011 г.) / TOSHIBA 40SL733G (2010 г.) е 1 000 лв.
Като гледам избора не е много голям.
И какво ако не е с ЛЕД подсветка ?
http://www.technomarket.bg/products/09107600/lg-42lk530
Този няма "интернет" а в заданието пише да имаПървоначално публикувано от svetlio1
А и който е решил че ще е LED / и аз в групата/ иди му обяснявай че няма разлика дали е чисто LCD или LED LCD той си иска леда и това е
![]()
TOSHIBA 32RL838G също е добър възможен избор - при най-често гледане от отстояние 1.50 -2.0 м http://www.technomarket.bg/products/...shiba-32rl838g
Тази тошиба е страхотна.Някакви мнение за нея ? грам представа си нямам от тв-а но, нали ЛЕД е нова технология и си мисля че е по-добра от ЛСД.Първоначално публикувано от Momchil
По добра -дръжки.Не всичко което хвърчи се яде ,и не всичко ново е по -добро.Сигурен съм ,че ако сложа две лсд-та пред теб няма да познаеш кое е led.Иначе за Тошиба-та като ти гледам изискванията това е твоят телевизор.Макар ,че аз бих взел LG 42LK530.Първоначално публикувано от ispanecaaaa
LG 42LK530 е без екстрите при тези Тошиби.TOSHIBA 32RL838 имам възможността да я сравня у дома с 29-инчов Панасоник Quintrix. Панасоникът е от 2005 г и вече по нищо не може да се сравнява с тези съвременни Тошиби.Те са идентични. Поздрави
Сравнението ти между crt и лсд достатъчно ни показва колко си запознат с материята.Първоначално публикувано от TNN
2инча са си 2 инча в повече за мен.
Точно старите Crt телевизори не могат да бъдат надминати от LCD!Първоначално публикувано от TNN
Вярно по нищо не може да се сравнява. Само, че в полза на кинескопа. Нещо не си ги огледал нещата.Първоначално публикувано от TNN