Здравейте, дойде време да сменя 29" 80 килограмов телевизор с нещо по-нормално. Телевизорът ще се гледа от около 3 метра в силно осветено помещение. И аз съм фен на Мечо Пух, но все пак съм се насочил към 46-47" и повече ми се струва много. Не бих искал плазма. През по-голямата част от времето ще се гледа Бул$4тк0м или друг "кабел" - предимно спорт, новини (за да псувам релаксиращо политиците) и другите мъжки телевизии, които вървят с биричка и лекуват ежедневно главоболие (Discovery, Animal Planet, National Geografic, etc.). Доста ми е важно, ТВ-то да може да възпроизвежда перфектно филми от USB без да има проблеми с различните видео формати и субтитри - това е императив, за да може когато жената ме обвини, че не й обръщам внимание, да й пусна филм максимално бързо и максимално безпроблемно и после да ме остави на мира. Доколкото разбирам, от 3D-то в сегашният етап на развитие не може да се очаква много, но ако го има с възможно най-доброто качество няма да се разсърдя. Игри няма да се играят на телевизора. Не очаквам и да има добър звук - затова съм предвидил ресивър + 2 колони или домашно кино тип саундбар. Ако мислите, че скоро ще излизат значително по-добри модели (а не само ребрандирани с нова цифра) ще се радвам да споделите, за да изчакам. Бюджетът е 2500 лева, но ако има нещо, което да покрива изискванията за 1300 например, няма да се разсърдя. Благодаря предварително за помощта. Наздраве.