Здравейте, дойде време да сменя 29" 80 килограмов телевизор с нещо по-нормално. Телевизорът ще се гледа от около 3 метра в силно осветено помещение. И аз съм фен на Мечо Пух, но все пак съм се насочил към 46-47" и повече ми се струва много. Не бих искал плазма. През по-голямата част от времето ще се гледа Бул$4тк0м или друг "кабел" - предимно спорт, новини (за да псувам релаксиращо политиците) и другите мъжки телевизии, които вървят с биричка и лекуват ежедневно главоболие (Discovery, Animal Planet, National Geografic, etc.). Доста ми е важно, ТВ-то да може да възпроизвежда перфектно филми от USB без да има проблеми с различните видео формати и субтитри - това е императив, за да може когато жената ме обвини, че не й обръщам внимание, да й пусна филм максимално бързо и максимално безпроблемно и после да ме остави на мира. Доколкото разбирам, от 3D-то в сегашният етап на развитие не може да се очаква много, но ако го има с възможно най-доброто качество няма да се разсърдя. Игри няма да се играят на телевизора. Не очаквам и да има добър звук - затова съм предвидил ресивър + 2 колони или домашно кино тип саундбар. Ако мислите, че скоро ще излизат значително по-добри модели (а не само ребрандирани с нова цифра) ще се радвам да споделите, за да изчакам. Бюджетът е 2500 лева, но ако има нещо, което да покрива изискванията за 1300 например, няма да се разсърдя. Благодаря предварително за помощта. Наздраве.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от kip1
 Първоначално публикувано от kip1